Enkele recente nieuwtjes ivm met de klimaathysterie = het klimaatbedrog

” Niet gehinderd door enige kennis van zaken heeft gisteren een meerderheid van de Eerste Kamer voor de miljarden kostende klimaatwet gestemd. Hieronder twee reacties van emeritus hoogleraar natuurkunde, en voormalig senator van de Eerste Kamer, prof.dr. Kees de Lange. ” Gerard De Boer

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

Groenen verliezen fors in land van Greta Thunberg

Denemarken en Zweden De 16-jarige Greta Thunberg bracht een wereldwijde beweging van stakende studenten op gang. In de Europese verkiezingen verloor de Groenen twee zetels. In Denemarken won de regerende liberale Venstre.

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/05/27/denemarken-en-zweden-groenen-verliezen-fors-in-land-van-greta-thunberg-a3961681?fbclid=IwAR2oajFJz7rPiZEk1Z0BKMumJrvb2DMrrYLbP_tmNdzdhev-lvHYmhHPx50

 • Paul Luttikhuis

Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg voor haar toespraak op het Europees Parlement in April, 2019.
Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg voor haar toespraak op het Europees Parlement in April, 2019.Foto Vincent Kessler / Reuters 

Het internationale succes van de jonge Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, die wereldwijd een beweging van stakende studenten op gang bracht, heeft in haar eigen land niet geleid tot winst voor de Groenen. In tegendeel, de partij verloor vier procentpunten en houdt waarschijnlijk slechts twee van de vier zetels over. De Groenen zitten in een coalitie met de sociaal-democraten, die weliswaar verloren maar hun vijf zetels waarschijnlijk behouden.

Men informeert me net dat de maaltijd hem slecht is bekomen. Dat gebeurt namelijk bij veganistische macrobioten die niets anders eten dan rauwe groenten. Bovendien is Jambon hesp en dus haram varkensvlees.

Calvo nu al zeker van overwinning: “Ik ga Jambon opeten” meldde hij stoer voor de verkiezingen.

SCEPTR.NETCalvo nu al zeker van overwinning: “Ik ga Jambon opeten”Kristof Calvo, de Kamerlijsttrekker voor Groen in Antwerpen, schat de winstkansen van zijn partij voor de verkiezingen in mei wel heel hoog in, zo blijkt. De jonge dertiger heeft hierbij via een video een uitdagende boodschap geuit aan het adres van zijn rivaal bij de N-VA, Jan Jambon: “Ik ga Jamb…

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Enkele recente nieuwtjes ivm met de klimaathysterie = het klimaatbedrog — 2 reacties

 1. Men moet oerdom of achterlijk zijn om een stem/mandaat te geven aan de groene maffia, die klimaatmaffia is levensgevaarlijk en kost ons miljarden.
  Laten we in heel Europa die klimaatmaffia maar heel snel droogleggen en verwijderen uit onze westerse samenleving, dat ze maar in Azië en Afrika gaan tamtam maken maar daar hebben ze het lef niet voor want dan zouden ze 24u later al op een barbequerooster liggen.

 2. De Turkse trien van Groen tevens voorzitter, zag ik zondag op de partijbijeenkomst van ECOLO (op groot scherm in Londerzeel waar Vlaams Belang verzamelde) om mee te kunnen zeilen op de goede kiesuitslag van ECOLO.
  In Vlaanderen was het voor Groen (gelukkig) een pak minder.
  Hopelijk zijn er onder de klimaat spijbelaars nu velen (of allemaal) die grandioos gebuisd zijn.
  Een dubbele teleurstelling voor de waanzinnige eisen met bijkomende kosten waarmee die snotneuzen ons willen opzadelen, die ze voorlopig nog niet ingewilligd zien.
  Alle kwaad straft zichzelf. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *