Crevits en de islam

Crevits houdt nieuws achter op ’n cruciaal moment !   Dank zij ’t Pallieterke weten we hoe de CD&V de Vlamingen bedriegt. Het bedrog inzake de “beheersovereenkomst centrum islamonderwijs VZW” spreekt voor zichzelf.

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel.

Als vrouw vind ik dit onaanvaardbaar van een vrouwelijke minister van onderwijs. Hilde Crevits koestert blijkbaar een geheime liefde voor de islam en wil dat dit ook ook in het katholiek onderwijs wordt opgedrongen aan de weerloze kinderen, zowel jongens als meisjes. Ik wens het haar niet toe, maar zou graag zien dat ze oraal rectaal en vaginaal verkracht zou worden door de hier alom illegaal aanwezige islamitische kansparels.

Minister Crevits: Islam is helemaal geen godsdienst of religie maar voor 91,1 procent (jawel) een imperialistische, vrouwonvriendelijke en uiterst gewelddadige politieke ideologie. Islam moet verboden en dus helemaal niet onderwezen worden. Wat U deed is op zich al enorm ondemocratisch en schandalig, maar de reden waarom U het deed is oneindig veel meer schandalig. Al wie de islam steunt op welke manier dan ook, hoort niet thuis in onze westerse samenleving en cultuur. En uiteraard helemaal niet in ons onderwijs!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Crevits en de islam — 4 reacties

 1. Als morgen nieuwe verkiezingen zouden plaatsvinden dan krijgen die huichelaars resp. islamknuffelaars een zeer grote opdonder want wij Vlamingen hebben het echt gehad met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam en voor alle duidelijkheid ook met die potenlikker in Rome.
  Hier gelden enkel Seculiere wetten en van overige bullshit trekken wij ons geen fluit aan.

 2. Dit zijn net, zoals vandaag ook weer blijkt (de oude De Croo) allemaal slippendragers van het hof en belgië (kleine B geen schrijffout, met laaggeschoolden weet je maar nooit).
  Ik word alle dagen gesterkt in mijn overtuiging dat het Vlaams Blok niet werd veroordeeld om reden van racisme, dat was enkel maar de gekende “stok om de hond te slaan”.
  De valselijke veroordeling kwam er om dat men schrik had voor de val van de monarchie en het uiteen vallen van belgië.
  Claes, De Croo, Van Rompaey, bevestigen mijn stelling de laatste dagen. En het verbaasd me dat ze Mark Eyskens nog niet van onder het stof hebben gehaald, om zijn duit in het zakje te doen.
  Hildeke dacht meteen haar nieuwe kiesvee te plezieren.
  Ik was/ben van mening dat we binnen de 2 jaar terug in het stemhokje staan.
  Van Rompaey en Hendrik Vuye zijn nog minder optimistisch als ik, die plakken er een termijn van 6 maanden op.
  Het uiteenvallen van belgië komt met de dag dichter bij.
  Ik kan alleen maar verheugd zijn.

 3. Door de misdadige import van die barbaren niet te stoppen zullen steeds meer Vlamingen hun steun geven aan het Vlaams Belang want wij Vlamingen walgen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij een smeerlapperij wat geen enkele moeite noch problemen heeft met kindermisbruik en de politiekers die weigeren die zwijnerij te verbieden op Vlaams grondgebied zullen politiek afgestraft worden, 26 mei was nog maar een begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *