Crevits en de islam

Crevits houdt nieuws achter op ’n cruciaal moment !   Dank zij ’t Pallieterke weten we hoe de CD&V de Vlamingen bedriegt. Het bedrog inzake de “beheersovereenkomst centrum islamonderwijs VZW” spreekt voor zichzelf.

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel.

Als vrouw vind ik dit onaanvaardbaar van een vrouwelijke minister van onderwijs. Hilde Crevits koestert blijkbaar een geheime liefde voor de islam en wil dat dit ook ook in het katholiek onderwijs wordt opgedrongen aan de weerloze kinderen, zowel jongens als meisjes. Ik wens het haar niet toe, maar zou graag zien dat ze oraal rectaal en vaginaal verkracht zou worden door de hier alom illegaal aanwezige islamitische kansparels.

Minister Crevits: Islam is helemaal geen godsdienst of religie maar voor 91,1 procent (jawel) een imperialistische, vrouwonvriendelijke en uiterst gewelddadige politieke ideologie. Islam moet verboden en dus helemaal niet onderwezen worden. Wat U deed is op zich al enorm ondemocratisch en schandalig, maar de reden waarom U het deed is oneindig veel meer schandalig. Al wie de islam steunt op welke manier dan ook, hoort niet thuis in onze westerse samenleving en cultuur. En uiteraard helemaal niet in ons onderwijs!