Kroniek van een voorkomen catastrofe. The Obama-gate en de bijna Hillary-bom.
avatar

De Federal Reserve Bank van St. Louis heeft een samenvattend rapport opgesteld met de voornaamste prestatiemetingen van de Amerikaanse economie gedurende de acht jaar dat Obama / Democraat zijn misdrijf heeft gepleegd. Het is weer een reis door het spiegelglas waar alle grafieken die omhoog moesten gaan omlaag gingen, terwijl alles wat naar beneden zou moeten zijn gegaan omhoog ging. Dit werd nog sterker duidelijk in het geval van studieleningen, voedselbonnen en federale schuld, hoger dan de rest. Bovenstaande grafieken zijn de momentopname van Gateway Pundit :

Wanneer uw linkse vrienden en familieleden weer dom de VRT nakwekken over hoe goed de economie van Obama was, sla hen hiermee dan maar eens rond de oren. en wijs er hen ook op dat deze cijfers/grafieken niet van een Republikeinse bron afkomstig zijn, maar analyses van de politiek onafhankelijke Federal Reserve in het uitvoeren van een van hun toegewezen federale functies. Bekijk deze grafieken een tijdje en overdenk of de Obama-regering al dan niet was begonnen aan een Cloward-Piven-strategie om deze natie tot een dergelijke precaire en gevaarlijke financiële staat te brengen, om daarna een ​​massale federale inbeslagname van lokale programma’s en lokaal bestuur te rechtvaardigen, en het centraliseren van alle macht in Washington, DC: de Democratische-droom. (red. : Dezelfde formule die de EUSSR tot vandaag met veel meer succes hanteert. Een roep om meer Europa, meer macht, meer geld, een eigen leger en zero controle, de natte droom van Verhofstadt, Merkel, Rutte, Macron en andere EU potentaten)

We hebben een kogel ontweken door Hillary Clinton te weerhouden van het voortzetten van deze destructieve sociale, financiële en immorele race naar de afgrond. Velen van ons stemden met tegenzin voor Trump in 2016 als de minste van twee kwaden. We zullen in 2020 op hem stemmen als de redder van deze grote natie die Obama niet kon doden.

He is een vaststelbaar feit dat alle nieuws dat de burgers uit de verenigde staten te horen krijgen wordt gefilterd en gemanipuleerd door onze staatsmedia, Martine Thange, Kathleen Cools, Björn Soenens, Rudy Vranckx, en de respectieve redacties van de andere zenders en de kranten met de geaccrediteerde journalisten die ons dagelijks vertellen dat zij de waarheid en het echte nieuws brengen, en alle anderen slechts het Fake News, de leugens.

Ter illustratie een filmpje dat jullie niet te zien kregen ten tijde van het bezoek van Trump aan Groot Brittanië.

Het is zo klaar als een klontje, om het even wat het journaille, de producenten van het echte Fake News, zich zouden wensen:

TRUMP will be reelected in 2020 by a landslide.

Ik hoop dat wij in Europa ook tijdig de ondergang en de democratische, economische en demografische catastrofe zullen kunnen afwenden

Read more: https://www.americanthinker.com/blog/2019/06/the_obama_economic_disaster_revealed_in_one_glance.html#ixzz5qrnvmyJf
Follow us: @AmericanThinker on Twitter | AmericanThinker on Facebook

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Kroniek van een voorkomen catastrofe. The Obama-gate en de bijna Hillary-bom. — 2 reacties

 1. Gisteren 18/06/19 radionieuws (wat door radio Minerva wordt overgenomen van???) een andere zender komt hier niet meer op.
  Correspondente Greet De Keyzer
  “Donald Trump heeft zijn verkiezingscampagne afgetrapt in Orlando, en schetste daar een veel positiever beeld van de USA dan het werkelijk is, hij hield een toespraak in zijn gekende stijl.”
  Verder wist Greet nog wat onzin te vertellen, en tenslotte hoorden we een stukje van de toespraak.
  De nieuwslezer wist te vermelden “dat de Amerikanen op 20 november volgend jaar naar de stembus gaan.”
  Of hoe de MSM al van de eerste verkiezingsbijeenkomst van president Trump iets negatiefs weten te maken.
  In de eerste peilingen zou Trump al 9% achter liggen op zij democratische tegenkandidaat.
  Het kan verkeren Greet, hou dat in gedachten. 😉 😉 😉

 2. Gelukkig hebben ondertussen wel meerdere Europeanen door dat Trump het nog zo slecht niet doet.
  Hoe dan ook, Trump zal zich wel aan een volgende moddercampagne kunnen verwachten tegen de verkiezingen.
  Maar dat zal volgens mij het minste van zijn zorgen zijn.
  Make America great again president Tump.
  En hopelijk Europa ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *