Het donald Duck parlement en Verafstoodt in hun blootje gezet door een moedige oma.

Widdecombe spreekt het Donald Duck Parlement toe in haar eerste toespraak.

Met haar partijleider, Nigel Farage, aan haar rechterzijde, zei Ann Widdecombe, dat de recente onderhandelingen onder de staatshoofden en regeringsleiders van de EU over de leiding van de instellingen van het blok de behoefte aan Groot-Brittannië om weg te gaan bevestigde.

–Het is alles behalve democratisch en dat is slechts een van de vele redenen waarom Groot-Brittannië gelijk heeft om deze plaats te verlaten, hopelijk op Halloween. Als dat het idee van democratie van deze plek is, dan is dat een serieus verraad van elk land dat hier vertegenwoordigd is, zei Widdecombe.

Ze sprak sprak specifiek de Brexit-coördinator van het parlement, Guy Verhofstadt, aan toen ze sprak over “kolonies” die “tegen hun imperiums” opstonden”.

– Er is een patroon in de geschiedenis van onderdrukte mensen die zich tegen hun onderdrukkers keren, slaven tegen hun eigenaars, de boeren tegen de feodale baronnen, kolonies, mr. Verhofstadt, tegen imperiums, en dat is de reden waarom Groot-Brittannië vertrekt! Het maakt niet uit welke taal je gebruikt, we vertrekken en we zijn blij dat we gaan. Nous allons, wir gehen, we are off!

Ann vertegenwoordigt de verwaarloosde meerderheid. Moedig en principieel. Weg met déze EU! Wég met deze elite! Weg met deze bende kleptocraten!

h/t Fenixx

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het donald Duck parlement en Verafstoodt in hun blootje gezet door een moedige oma. — 2 reacties

  1. Ik ben het 1.000% eens met deze Britse Dame alleen wil ik er aan toevoegen dat de EU misdadigers voor minimaal 20 jaar achter de tralies moeten en dat op water en brood ėn in beslagname van heel het gestolen kapitaal.

  2. Stevige tante die onomwonden zegt dat er aan het hele EU circus niets democratisch is.
    Gelijk heeft ze.
    Hebben wij dat Gerolf Annemans in het verleden ook al niet meermaals horen zeggen???
    Vandaar dat ik het nog eens wil vermelden.
    Zijn laatste boek “De ontvoering van Europa” een absolute aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *