Onze (R)overheid!

Een Duitse krant maakte even de berekening : in onland belgië is men het slechtste af .

Meer dan 50% van de Vlamingen en 95% van alle Walen en Brusselaars kozen in mei voor de verderzetting daarvan door niet ‘extreem rechts’ te stemmen maar nog steeds op de traditionele partijen die ons dit al decennia aandoen. Vlamingen zijn masochisten zo blijkt en Vlaanderen een eeuwig wingewest voor veroveraars en despoten.

‘Extreem rechts’ de enige demoon waarvoor de traditionele partijen bang zijn. Stel je voor dat die de belastingen zouden verlagen en daardoor alle slurpers zonder melk zouden vallen? Zo weet je waarom zij een cordon sanitaire nuttig achten.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Onze (R)overheid! — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *