Troika richting ondergang

Charles Michel, Christine Lagarde en Ursula Von der Leyen zijn voorgedragen voor topfuncties in de Europese Commissie. De benoeming van Von der Leyen is nog zeer problematisch: de socialisten en de groenen willen haar niet steunen, zowel om intern-Duitse redenen als uit woede over de niet-verkiezing van ‘hun’ kandidaat, Timmermans.

Sommigen zien daarin zelfs een sluw complot van Orban. Als dat waar is, dan stijgt Orban in onze achting. Louis, Christine en Ursula vormen een ideale troïka om de EU nog sneller naar de ondergang te leiden. Zoals Elsevier het cynisch uitdrukte, is de toekomst van Europa nu in handen van Charles Michel, die zelfs België niet bij elkaar kon houden, Lagarde die president wordt van de Europese Centrale Bank hoewel ze geen economie gestudeerd heeft en zelfs nooit een bankfiliaaltje heeft geleid, en von der Leyen die de Duitse strijdkrachten heeft laten aftakelen tot het laagste niveau sinds 1945.

Als Ursula dat ook eens met de EU-bureaucratie wil doen… Dat is allemaal heel hoopvol. Stel u voor dat ze bekwame leiders hadden benoemd. Dan zou de EU-dictatuur misschien veel langer overeind blijven. We weten niet of we dit echt aan Orban te danken hebben, maar als dat zo is, dan zeggen we van ganser harte: “Goed gedaan, Viktor!”

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Troika richting ondergang — 3 reacties

  1. Hadden we maar meer mensen zoals dhr Victor Orban dan hadden we nu veel minder klootzakken en smeertrutten financieel te onderhouden, dan was die EU zwijnerij ėn die perverse islam al lang verleden tijd.

  2. Na 11 juli 2019 wordt ik met de minuut woester en mottiger. Niet alleen blijven reclamefilmpjes met Belgische vlaggen systematisch en op onze kosten ons beeldscherm teisteren inzake onze “veiligheid” en onze “eenheid”.

    Maar de dag daarna haalt Matil de saksen Cobourg zelfs het nieuws door haar aanwezigheid op een kleuteropvangscentum voor debiele kinderen in Limburg die duidelijk allemaal gehersenspoeld waren om te “juichen”!.

    Kotsmisselijk moeten wij hiervan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *