Alles wat men over de islam moet weten.

h/t Gregorius Nekschot, ongecensureerd!

Islam is geen religie of cultus. In zijn vorm is het een complete manier van leven. In essentie is het een imperialistische, gewelddadige, achterlijke en onverdraagzame ideologie.
Islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component (slechts 8,9 procent van de totale doctrine!) dient om alle andere componenten te maskeren.

De islamisering van een land begint wanneer er genoeg moslims in het land zijn om religieuze accommodatie te claimen.
Wanneer samenlevingen openstaan voor culturele diversiteit, politieke correctheid en tolerantie instemmen met verzoeken om religieuze accommodatie van hun moslimgemeenschappen, infiltreren de andere componenten geleidelijk.
Ziehier hoe het werkt. Zolang de moslimbevolking rond of onder de 2% blijft, ongeacht het land, zal het worden gezien als een vreedzame minderheid, en niet als een bedreiging door andere burgers. Dit is het geval voor:
Verenigde Staten – Moslims: 2,00%
Australië – Moslims: 2,25%
Spanje – Moslims: 2,30%
Italië – Moslims: 2,60%

Tussen 2% en 5% begint de bekering van andere etnische minderheden en marginale groepen met de rekrutering van gevangenen in gevangenissen en gemarginaliseerde straatbendes. Dit is met name het geval bij:
Canada – Moslims: 3.0%
Noorwegen – Moslims: 3.0%
Denemarken – Moslims: 4,1%
Verenigd Koninkrijk – Moslims: 4,6%
Duitsland – Moslims: 5,0%

Wanneer ze 5% bereiken, oefenen moslims al buitensporige invloed uit in verhouding tot hun percentage van de bevolking. Ze zullen dan aandringen op de introductie van “halal” voedselproducten (legaal volgens islamitische normen), waardoor moslims worden aangenomen voor hun voorbereiding en de betaling door de consument van een “halal certificeringsbelasting” Moslims, maar ten koste en zonder medeweten van allen zullen ze hun druk op voedselketens vergroten om deze producten in de schappen te leggen, ze bedreigen met vergelding en zelfs failliet gaan als ze niet aan hun eisen voldoen. Dit is wat er gebeurt in:
Zweden – Moslims: 4,9%
Nederland – Moslims: 5,5%
Zwitserland – Moslims: 5,7%

België – Moslims 7,0%
Trinidad en Tobago – Moslims: 7,0%

In dit stadium zullen moslims geleidelijk alle invloedssferen infiltreren en werken voor de machtige regeringen om hen in staat te stellen zichzelf te regeren in hun enclaves-getto’s volgens de sharia-wetgeving op kosten van de autochtone bevolking. Het uiteindelijke doel van de islamisten is om de sharia in alle landen van de wereld te vestigen.

Wanneer het aantal moslims 10% van de bevolking nadert, vergroten ze het gebrek aan respect voor de wetten om hen openlijk uit te dagen om leefomstandigheden te claimen die specifiek zijn voor hun cultuur en hun overtuigingen. In Parijs worden auto-branden regelmatig gezien in islamitische enclaves. Elke actie die wordt gezien als anti-moslim veroorzaakt massale opstanden en bedreigingen, zoals in Amsterdam, waar Mohammed-cartoons en films over de islam gewelddadig worden bestreden. Denk aan de aanslag op “Charlie Hebdo” in Parijs … Dergelijke spanningen doen zich elke dag voor, voornamelijk in de moslim-enclaves in:
Guyana – Moslims: 7,0%
Frankrijk – Moslims: 9,6%
China – Moslims: 10,0%
Filippijnen – Moslims: 10,0%
Thailand – Moslims: 10,0%
Israël – Moslims: 16,0%

Wanneer ze 20% van de bevolking bereiken, ondervinden de gastlanden manifestaties van geweld, voornamelijk veroorzaakt door peccadillo’s, de vorming van jihadistische milities, moorden, branden van christelijke kerken en Joodse synagogen zoals in :
Rusland – Moslims: 19%
India – Moslims: 20%
Kenia – Moslims: 33%

Maar ook in Frankrijk met slechts 9,6% moslims

Met 40% ervaren naties sporadische moorden, herhaalde terroristische aanslagen en meedogenloze militaire guerrillaoorlogvoering zoals vandaag het geval is op:
Tsjaad – Moslims: 50%
Ethiopië – Moslims: 50%

Vanaf 60% leven naties de ongebreidelde vervolging van niet-moslimburgers; diegenen die ze de “ongelovigen” noemen, maar ook moslims die zich niet conformeren aan de fundamentalistische ideologie – diegenen die de islam “hypocrieten” noemt. Dan komt etnische ‘reiniging’, het gebruik van sharia als een onderdrukkingswapen en de toepassing van ‘jizya’; deze belasting die niet-moslims aan moslims moeten betalen. Dit wordt waargenomen in:
Bosnië – moslims: 60,0%
Maleisië – Moslims: 60,4%
Qatar – Moslims: 77,5%
Albanië – Moslims: 79,9%

Boven 80% is intimidatie onophoudelijk, onderdrukking en gewelddadige jihad woede met straffeloosheid, etnische zuivering wordt door de staat gecontroleerd, zelfs tot genocide. De fundamentalisten jagen of elimineren alle niet-moslims omdat de landen die ze bezetten 100% moslim moeten zijn, zoals in:
Indonesië – Moslims: 88,0%
Syrië – Moslims: 90,0%
Bangladesh – Moslims 91,0%

Jordanië – Moslims: 94,0%
Egypte – Moslims: 95,0%
Pakistan – Moslims: 96,3%
Soedan – Moslims: 97,0%
Palestina – Moslims: 98,0%
Libanon – Moslims: 98,0%
Marokko – Moslims: 99,0%
Turkije – Moslims: 99,8%
Iran – Moslims: 99,9%
Irak – Moslims: 99,9%

Wanneer ze het ultieme doel van 100% moslims bereiken, is totale onderwerping verzekerd. Voor de goede orde, “islam” betekent “onderwerping”. Dit wordt volgens hen verondersteld hen te leiden naar “Dar-es-Salaam”, het Islamitische Huis van Vrede.
Alle inwoners zijn dan moslims. Madrasa’s zijn de enige scholen en de koran is het enige woord zoals:
Afghanistan – Moslims: 100%
Saoedi-Arabië – Moslims: 100%
Somalië – Moslims: 100%
Jemen – Moslims: 100%

Maar helaas komt er nooit vrede, omdat in deze 100% moslimlanden de meest radicale landen die totale controle en absolute macht uitoefenen hun onverzadigbare honger naar bloed kunnen stillen door hun co-religieuzen te doden die minder radicaal zijn dan zijzelf …

“Vóór de leeftijd van negen had ik de canon geleerd die het Arabische leven regeert: ik was tegen mijn broer; ik en mijn broer tegen mijn vader, mijn familie tegen de neven van de clan; de clan tegen de stam, de stam tegen de wereld, en wij allemaal tegen de ontrouwe “(Leon Uris,” The Haj “)

Het is belangrijk om te begrijpen dat in sommige landen, met moslimbevolking ver onder de 100% zoals Frankrijk, de mensen die in deze enclaves-getto’s wonen 100% moslim zijn. Deze bevolking leeft onder de wet van de sharia. De Franse nationale politie komt deze enclaves niet eens binnen. Er zijn ook geen staatsrechtbanken, geen scholen, geen niet-islamitische religieuze voorzieningen.
In een dergelijke situatie integreren moslims de bredere gemeenschap niet. De kinderen gaan naar de madrasa, ze leren alleen de koran. Alleen al het feit van contact hebben met ongelovigen wordt bestraft met de dood. Als gevolg hiervan oefenen imams en extremisten op sommige plaatsen in sommige landen meer macht uit dan gekozen autoriteiten en politiediensten …
Tegenwoordig vormen bijna 2 miljard moslims 28% van de wereldbevolking. Het geboortecijfer onder moslims overtreft echter veruit het geboortecijfer van christenen, hindoes, boeddhisten, joden en alle andere gelovigen of niet-gelovigen. Moslims zullen tegen het einde van de eeuw 50% van de wereldbevolking overschrijden.

Stuur deze informatie alstublieft door naar al diegenen die dicht bij u staan en zich terecht zorgen maken over de donkere toekomst van de volgende generatie als we niet de moed en morele kracht hebben om deze voor de mensheid slechte pseudo-religieuze trend te keren.

Het is ook jouw gevecht!

h/t Luiz Viriate op “Riposte laïque”

______________________
Enkele beroemde citaten …

Houari BOUMEDIENE Mohamed Ben Brahim Bukharouba (23 augustus 1932 – 27 december 1978) Voormalige Algerijnse president – VN-hoofdkwartier, april 1974: “Op een dag zullen miljoenen mannen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te gaan. En ze zullen daar niet heen gaan als vrienden. Omdat ze daarheen gaan om het te veroveren. En zij zullen hem overwinnen met hun zonen. De buik van onze vrouwen zal ons overwinning geven.

Atatürk, Mustafa KEMAL (19 mei 1881 – 10 november 1938). Oprichter en eerste president van de Turkse Republiek “Al meer dan vijfhonderd jaar hebben de theorieën van een oude Arabische sjeik en de verkeerde interpretaties van generaties vuile en onwetende priesters alle details van het burgerlijk en strafrecht vastgelegd. Islam, deze absurde theologie van een immorele bedoeïenen, is een verrot lijk dat ons leven vergiftigt. ” “De politicus die de hulp van religie nodig heeft om te regeren is een lafaard! Maar een lafaard mag nooit worden geïnvesteerd met de functies van staatshoofd. “Maar waarom bedekken onze vrouwen zich met een sluier om hun gezichten te verbergen en zich van hen af te wenden bij het zien van een man? Is dit een beschaafd volk waardig? Zijn onze vrouwelijke mensen niet begiftigd met reden zoals wij? Laat ze hun gezicht zonder angst tonen, en laat hun ogen niet bang zijn om naar de wereld te kijken! Een land dat verlangt naar vooruitgang kan de helft van zijn bevolking niet negeren! “

Recep ERDOGAN Eerste minister van islamitische bekentenis van Turkije – Sinds de komst van ERDOGAN is de duisternis terug in Turkije. Nogmaals, de imams blaffen en de ayatollahs schreeuwen … “De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazerne en de gelovigen onze soldaten”.

Vader van FOUCAULD (15 september 1858 – 1 december 1916). Franse religieuzen in Palestina, vervolgens in Beni-Abbés en uiteindelijk in Algerije. – Uittreksel uit zijn brief aan René Bazin in 1907 “Kunnen moslims echt Frans zijn? Uitzonderlijk wel, ja. In het algemeen, nee. Verschillende fundamentele islamitische dogma’s verzetten zich ertegen; bij sommige zijn er accommodaties; met één, die van de Medhi, is er geen: elke moslim (ik spreek niet van vrije denkers die het geloof hebben verloren) gelooft dat de benadering van het laatste oordeel dat de Medhi zal plaatsvinden, de heilige oorlog, en zal de islam vestigen door heel de aarde, na het vernietigen of onderwerpen van alle niet-moslims. In dit geloof beschouwt de moslim de islam als zijn ware thuisland en niet-moslimvolken als voorbestemd om vroeg of laat onderworpen te worden door hem moslim of zijn nakomelingen. Dat is de reden waarom onze Algerijnse moslims zo onwillig zijn om de Franse nationaliteit te vragen: hoe kunnen we vragen deel uit te maken van een vreemd volk waarvan we weten dat het onfeilbaar verslagen en onderworpen moet worden door de mensen waartoe we behoren? “

Generaal Charles DE GAULE (22 november 1890 – 9 november 1970) Generaal en voormalig Franse president. Unieke Grootmeester in de Orde van Bevrijding – 5 maart 1959 “Het is heel goed dat er geel Frans, zwart Frans, bruin Frans is. Ze laten zien dat Frankrijk open staat voor alle rassen en een universele roeping heeft. Maar op voorwaarde dat ze een kleine minderheid blijven. Anders zou Frankrijk niet langer Frankrijk zijn. We zijn nog steeds vooral een blank Europees volk, van Griekse en Latijnse cultuur en van christelijke religie. Vertel geen fabeltjes! Moslims, ging je hen bezoeken? Heb je ze gezien met tulbanden en djellabas? Je ziet dat ze niet Frans zijn. Degenen die voor integratie zijn, hebben hersens met kolibries, zelfs als ze zeer goed geïnformeerd zijn. Probeer olie en azijn op te nemen. Schud de fles. Na een tijdje zullen ze weer scheiden. De Arabieren zijn Arabieren, de Fransen zijn Frans. Denk je dat het Franse korps tien miljoen moslims kan absorberen, die morgen twintig miljoen zijn en morgen veertig? Als we de integratie deden, als alle Arabieren en Berbers van Algerije als Frans werden beschouwd, hoe kunnen we dan voorkomen dat ze in het grootstedelijke Frankrijk komen wonen, terwijl de levensstandaard zoveel hoger is? Mijn dorp zou niet langer Colombey-les-Deux-Eglises heten, maar Colombey-les-Deux-Mosques.

Sir Bertrand RUSSELL (18 mei 1872 – 2 februari 1970), wiskundige, logicus, filosoof, epistemoloog, politicus en Britse moralist. Nobelprijs 1950: “Onder religies moet de islam worden vergeleken met het bolsjewisme in plaats van met het christendom of het boeddhisme. Christendom en boeddhisme zijn vooral persoonlijke religies, met mystieke doctrines en een liefde voor contemplatie. Islam en bolsjewisme hebben een praktisch, sociaal, materieel doel met als enig doel hun dominantie op de wereld uit te breiden. “

Nicolai SENNELS Deense psycholoog. Studie over moslimintegratie in westerse samenlevingen. Onderzoek tijdens de therapeutische behandeling van jonge moslims geïnterneerd in de jeugdgevangenis van Kopenhagen: “De integratie van moslims in onze westerse samenlevingen is onmogelijk. Ten eerste moeten we onmiddellijk een einde maken aan alle immigratie van mensen uit moslimlanden naar Europa totdat we hebben bewezen dat integratie van moslims mogelijk is. Ten tweede moeten we moslims die niet willen of niet kunnen integreren in onze westerse samenlevingen helpen om een nieuwe betekenis aan hun leven op te bouwen in een samenleving die zij beter begrijpen en die hen begrijpt. Het betekent hen helpen een nieuw leven in een moslimland te beginnen. Niet alleen moslims, maar Europese samenlevingen zullen hiervan profiteren. De immigratie van moslims uit Europa naar moslimlanden zal fungeren als ambassades voor vrijere en meer democratische samenlevingen, vanwege hun ervaring met het leven in democratieën … Het enige waar Mohammedaanse migranten bang voor zijn, is de terug sturing naar hun land van herkomst«

Winston CHURCHILL. (30 november 1874 – 24 januari 1965) “Hoe vreselijk zijn de vloeken die de religie van Mohammed op haar vereerders legt! Naast deze fanatieke waanzin, die in de mens net zo gevaarlijk is als hondsdolheid in een hond, is deze beangstigende fatalistische onverschilligheid.”  … ” Er bestaat geen grotere achterwaarts gerichte kracht in de wereld. Ver verwijderd van het gewijd zijn aan de dood, is het mohammedanisme een militant en missionerend geloof.”

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Alles wat men over de islam moet weten. — 1 reactie

  1. Hetgeen we tot op heden reeds weten is al voldoende om die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij totaal te verbieden in ons land en de aanhangers van die zwijnerij te verdrijven uit ons land willen we een veilige toekomst nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *