Verborgen Facebook campagne van Open VLD om 20% van Vlamingen uit te sluiten

Gwendolyn Angeline Albert Maria Rutten kan haar afschuw voor 20% van de Vlamingen niet meer voor zich houden. Kokhalzend rijdt ze rond in Vlaanderen omdat ze Vlaanderen niet meer herkent. Overal waar ze komt getuigt ze van haar fysieke ongemak als ze denkt aan die honderdduizenden vendelzwaaiende idioten die voor het Vlaams Belang hebben gestemd. Gwendolyn heeft momenteel twee extra assistenten, één Motilium- en één Immodium-assistent. Zij stoppen de Voorzitter afwisselend een instant smelttablet onder de tong om haar te behoeden voor Vlaamse buikloop of Vlaamse braakneigingen.

In een poging om zichzelf en haar partij nog relevant te maken commandeerde ze haar twee pillen-assistenten het roer over te nemen van haar sociale-media-assistent want die had er tijdens de laatste verkiezingen werkelijk niets van gebakken.

Om de Vlamingen te overtuigen van het belang en de noodzaak van het liberalisme, doken de Motilium- en Immodium-assistent in hun bijbel, de bijsluiters van hun orodispergeerbare tabletten.

Ze hadden ook J.A. Hobson’s boek, “The Crisis of Liberalism” (1909) kunnen raadplegen, maar dat ging over de intellectuele en morele capaciteit om positieve, progressieve processen in de samenleving op gang te brengen, niet echt iets wat Voorzitter Rutten zag zitten. Nee, zij wou liever op Domperidon-achtige wijze de Vlaamse maag snel geledigd zien, door 20% ‘Vlaams vuil’ uit te sluiten en uit te scheiden, zodat zij van dat opgeblazen buikgevoel van af is.

In een werkelijk bizarre poging om sociale media te koppelen aan deze uitscheidingsstrategie organizeerde de top van de Open VLD vorige week een verborgen Facebook campagne die erop gericht was ondernemend Vlaanderen te overtuigen dat de essentie van het Vlaamse liberalisme vandaag bestaat in het uitsluiten van 20% van de bevolking, en dat dat dus GOED is.

’t Is niet omdat we bij ‘tScheldt niet weten wat doen, maar die Facebook campagne van de Open VLD hebben we toch even getest bij de beoogde doelgroep. Wij hebben zo’n flauw vermoeden dat die Facebook campagne van Gwendolyn het equivalent is van Wereldoorlog I soldaten die zichzelf vrijwillig doelbewust ‘per vergissing’ in de voet schoten.

We zijn zelfs, tijdens onze research, gestoten op ‘liberalen’ die hardop menen dat het tijd is voor een nieuwe echte liberale partij in Vlaanderen, omdat de oude liberale partij, die van Gwendolyn Angeline Albert Maria Rutten en bij uitbreiding Karel Lodewijk Georgette Emmerence De Gucht, verworden is tot een lapmiddelen-filosofie komende uit een huisapotheek.

H/T Faustus

Foto: een screenshot van de verborgen Facebook campagne van de Open VLD vorige week. De inhoud laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

De echte Vlaming moet zich niet alleen beschermen tegen Groen en Tsjevenarij, hij moet zich nu ook indekken tegen een ranzig liberaal discours dat niets maar dan ook niets meer te maken heeft met het echte liberalisme. Steun ‘tScheldt.

Karel komt klaar met live-haatorgasme

Eindelijk! Wat Karel De Gucht (Open VLD) als liberale hoogheid in volle hoogmoed al zo lang kwijt wilde kwam eruit gegutst bij Dany Verstraeten tijdens het VTM-Nieuws. ‘Het Vlaams Belang neigt naar nationaalsocialisme zoals in de jaren 30’. Oef, het was eruit. ‘Zoals nazisme?’, flirtte Dany met Karel om hem enigszins te plezieren. Er kwam niets extra opborrelen. ‘Dat hebt u gezegd’, glunderde De Gucht. Het deed hem zo’n deugd dat je er bijna niet kwaad om kon zijn. Niet dat Karel zich ooit helemaal heeft ingehouden in zijn hoogwaardige bestaan. Niets menselijks is hem vreemd, dat is algemeen geweten. Toch vroegen naast het gewone volk ook deskundigen zich een en ander af.

Mogelijke verklaringen: aan de universiteit van Queensland bestudeerde men humeurige ouderen en stelde men vast dat de frontale hersenkwab bij deze mensen serieus is gaan krimpen waardoor alle gevoel voor gêne wegvalt. Wat ook kan: in The Atlantic verscheen een boeiend artikel over het ‘Irritable Male Syndrome’ (IMS) betreffende senioren die iedereen op de zenuwen werken met hun onuitstaanbaar gedrag. Dat mag hen niet euvel worden geduid, want het gaat hier tenslotte om een nare aandoening. Hoe dan ook, wanneer de zenuwcellen die verbonden zijn met het genotscentrum in de hersenen geprikkeld raken-ook wel de ‘aaineuronen’ genoemd-is betrokkene niet echt meer te houden. Een prille liefde maar net zo goed een oprechte uitstorting van onversneden haat kan flink deugd doen in het kokende brein. De kijkers konden live op VTM volgen hoe het liberale libido gul oplaaide. Karel zag er onknap vermagerd uit. Waarschijnlijk was dat al voor de uitzending begonnen. Hopelijk scheelt er niets met onze pittige wijnboer. We zouden zijn analyses meer missen dan hem.

H/T Jef Van As ‘tScheldt

N.v.d.r.: Tijdens zijn studententijd orakelde Karel De Gucht in de “cercle du libre pensée” aan de VUB/ULB dat het Vlaams nationalisme in strijd is met de principes van “het vrij onderzoek”.

Dat vrij onderzoek is de hoeksteen van de vrijzinnigheid. Wat dit stuk crapuul verklaarde is dus iets in de aard van “De paus van Rome heeft niets met de katholieke kerk te maken”. Deze misdadiger is een belgicist en een volksverrader.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Verborgen Facebook campagne van Open VLD om 20% van Vlamingen uit te sluiten — 4 reacties

 1. Hoeveel % hadden de blauwe ratten?
  Zowel dat kutwijf uit Aarschot als die blauwe lul uit Berlare als die blauwe eikels uit Brakel als die schijnheilige uit Gent en al die ratten in Vlaanderen interesseren met geen reet, geef mij maar Het Vlaams Belang en asap een Vlaamse Republiek waarin ratten en islam verboden en verdreven worden.

  • @ Beste Jean,
   Bij de volgende verkiezingen (die er volgens mij) binnen de 2 jaar aankomen, zal de Open VLD de kiesdrempel niet meer halen. 😉

   • Beste Walter,
    Dat is mijn grote wens, mijn grootste wens is de totale afslachting van de groene linkse ratten.

 2. Rutten en De Gucht verwijten aan, en vergelijken 1 partij onterecht met de nationaal-socialisten van de jaren 1930/1945.
  Beiden, Trutten en De Klucht vergeten dat zij zelf de praktijken van die nationaal-socialisten van de jaren 1930/1945 toepassen.
  De Klucht is de Joseph Goebbels van de Open VLD, Trutten is Ilsa de wolvin van de VLD SS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *