Islamitische overname.

Dit is waar we naar toe gaan, Bartje en jambonnetje. Jullie agenda begint te lijken op regelrecht volks- en landverraad! Wordt wakker idioten!

De Britse gevangenissen worden geteisterd door islamitische benden die gedetineerde dwingen zich tot de islam te bekeren en de religieuze regels inzake voeding en gebed na te leven. Dat blijkt uit een rapport van het Ministerie van Justitie, gebaseerd op getuigenissen van 83 gevangenen en 73 bewakers en personeelsleden van drie van de acht superbeveiligde gevangenissen, zogenaamde “high-security prisons” voor terroristen en extreem gevaarlijke criminelen.

Deze benden zijn goed georganiseerd en, volgens een strikte hiërarchie, met veroordeelde terroristen in de leidende functies. Eén trapje lager staan de misdadigers die Arabisch spreken en de koran kunnen reciteren. Gevangenen die weigeren zich te bekeren zijn nergens meer veilig, zelfs niet als zij overgeplaatst worden naar andere “high security prisons”. Ook daar worden ze opgewacht door leden van dezelfde terreurgroepen. Dit rapport bevestigt en versterkt een rapport van The Sun uit 2016 over de strafinrichting HMP Gartree in Leicestershire, waar de moslims enkele afdelingen hebben uitgebouwd tot “no-go zones”.

Allemaal onder de neus van de autoriteiten. Nu blijkt ook dat het ministerie van Justitie in 2018 de publicatie had tegengehouden van een rapport van dezelfde strekking. In Groot-Brittannië wonen officieel 5 procent moslims, maar in de gevangenissen zijn ze een veel grotere groep van 20 procent. In Frankrijk is het nog erger: 8 procent moslims, maar 70 procent islamitische gevangenen.

h/t ’t Pallieterke

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *