Anuna De Wever uitgejouwd op Pukkelpop. Goed zo!

“Anuna De Wever uitgejouwd op Pukkelpop, vriendinnen bedreigd: “Dit is niet meer oké” Zo bloklettert het Nieuwsblad. O néé? Waarom is dat niet meer OK? Omdat die vriendinnen provocerend zelf als eersten begonnen waren met te schelden en te bedreigen allicht. Waarom mag Anuna als misbruikt kind al haar landgenoten en volk beliegen en bedriegen in opdracht van misdadige figuren uit haar omgeving en daarbuiten?!

Anuna De Wever uitgejouwd op Pukkelpop, vriendinnen bedreigd: “Dit is niet meer oké”
DVH – Raymond Lemmens

Anuna De Wever klom donderdagavond op het podium van de Boiler Room op het festival Pukkelpop. Dat deed ze voor ‘Clap for Climate’, maar dat initiatief werd niet goed onthaald. Ook later op de camping werden zowel de klimaatactiviste als haar vriendinnen lastiggevallen. Waarom kreeg Anuna een podium om te liegen en te b edriegen? Waarom valt ze ongestoord haar volk en leeftijdsgenoten lastig? Met leugens en bedrog nota bene! Blijkbaar hebben de meerderheid van de Vlamingen nog altijd gezond verstand en herkennen ze leugenaars (leugenaressen) en bedrieg(st)ers vanop mijlen afstand!

Pukkelpop is al het zesde festival waar de jongeren van Youth For Climate langsgaan met hun ‘Clap For Climate’. Daarmee willen ze aandacht vragen voor de klimaatproblematiek. De muziek in de Boiler Room werd stilgelegd en de jongeren namen hun plaats in op het podium. Maar de klimaatactivisten werden onthaald op boegeroep. “Er klonk onmiddellijk veel boegeroep, maar er was toch ook veel gejuich. Ik denk dat het ongeveer 50-50 was. Uiteindelijk hebben heel wat mensen geklapt, maar natuurlijk is zoiets niet leuk”, zegt Anuna De Wever.

Tenten kapot, bekogeld met urine” (!)

Maar zelfs nadat de jongeren van het podium stapten, zorgde de aanwezigheid van de klimaatactiviste voor commotie. “We zijn daarna nog veel lastiggevallen door jongens met Vlaamse vlaggen.” Ook op de camping stopte het niet. “Ik heb er zelf doorheen geslapen, maar ’s nachts hebben jongens verschillende tenten opengedaan omdat ze dachten dat ik daar lag te slapen. Ze hebben onze partytent gescheurd en andere tenten kapot gemaakt. Daardoor is de security ook ter plekke gekomen. Dit is echt niet meer oké.” Dat is flauwekul. Anuna had het geluk niet bekogeld te worden met uitwerpselen (faeces en/of kaka). Begoten of besprenkeld met urine, dat zou kunnen. Maar bekogeld met urine?!? De loze beschuldiging aan het adres van onbekenden is uiterst verdacht. Waarom zouden het geen medestanders van Anuna kunnen zijn die dit in scene zrtten om nog meer mediageilheid voor de klimaatzwendel van Anuna te provoceren?

‘Knack-journalist’ Jeroen de Preter kreeg hetzelfde verhaal te horen van zijn dochter, die in het groepje vriendinnen zat bij Anuna. “Jonge mannen hebben hen wakker gehouden met doodsbedreigingen”, schrijft hij op Twitter. Ook werden de jonge vrouwen bekogeld met flessen urine. Tja KNACK! totaal ongeloofwaardig overheidsvehikel ter indoctrinatie van de weerloze massa met een “tweet”:

Over Pukkelpop en Anuna De Wever. Net m’n dochter aan de lijn gehad, zwaar aangedaan. Nadat Ananu gespot was aan hun tent hebben jonge mannen hen wakker gehouden met doodsbedreigingen, bekogeld met flessen vol urine en partytent vernield. Ze krijgen nu bescherming van security.— Jeroen de Preter (@JeroendePreter) August 16, 2019 N.v.d.r.: Wie krijgt nu bescherming? En is die wel nodig?

Onderzoek gestart

De organisatie bevestigt het incident en ook de aanwezigheid van vele Vlaamse vlaggen op de camping. De feiten worden nu verder onderzocht. “De daders zijn voorlopig nog niet bij ons bekend, maar we hebben onze veiligheidsdiensten ingelicht. Zij onderzoeken het incident en doen er alles aan om een herhaling van dit voorval te voorkomen. Zodra we weten wie de betrokkenen zijn, nemen we de nodige maatregelen. Voor dit soort gedrag is geen plaats op Pukkelpop, dus die maatregelen zullen kordaat zijn.”

“Anuna was hier met haar team van Youth for climate, die verschillende festivals bezoeken met hun Clap for climate-actie. We horen dat die overal op gemengde reacties is ontvangen. Dit is dus geen alleenstaand geval, maar het is jammer dat de situatie escaleert op Pukkelpop. Dit kan niet door de beugel.”

“We zijn ook op de hoogte van de aanwezigheid van Vlaamse vlaggen op de camping. Ook dat bekijken we. Je kan niemand verbieden om een vlag op te hangen, maar wij zijn absoluut tegen politiek geëngageerde boodschappen op Pukkelpop. Die horen niet thuis op een festival. Zeker als het om extreme boodschappen gaat, rechts of links. We bekijken nog hoe we hier het best tegen optreden.”

Vlaamse vlaggen zijn blijkbaar niet welkom op Pukelpop van de mohammedaan Chokri Mahassine die wegens gebrek aan organisatietalent meerdere jonge Vlaamse mensenlevens op zijn geweten heeft.

Anuna terug thuis

Anuna De Wever is intussen terug naar huis gekeerd. Ze denkt niet dat ze nog terug gaat dit weekend. “Normaal gezien had ik nog een dagticket voor zaterdag, maar ik denk er toch aan om niet meer te gaan en gewoon thuis te blijven. Het is de commotie niet waard. Of ik een klacht ga indienen? Ik kan die gasten niet identificeren. Dus zal het niet lukken.” Uiteraard want is dit allemaal verzonnen of niet?

Het is niet de eerste keer dat Pukkelpop te kampen heeft met een politiek getint incident. In 2018 dook een filmpje op waarin enkele festivalgangers “handjes kappen, de Congo is van ons” zongen. “Dat staat los van dit voorval. Pukkelpop heeft geen politiek probleem. En onze bezoekers ook niet. Dat jongeren er hardnekkige politieke meningen op nahouden, is een fenomeen dat je in de hele maatschappij ziet opduiken. Dat mag je dus niet verengen tot Pukkelpop alleen. Dit is een breed maatschappelijk probleem.”

Uiteraard Chokri is een mohammedaan (moslim) die geld verdient met Vlaamse jongeren die hij veracht als kafirs.

 • Het Nieuwsblad steekt nog een tandje bij: bekijk ook Anuna De Wever en Kyra Gantois geven les aan honderden scholieren in Gent: “Ons klimaatbeleid is een mop” Ja, en Anuna is een liegebeest!
 • Klimaatactivisten verstoren debat in ‘De zevende dag’ en gooien confetti over Geert Bourgeois en Guy Verhofstadt. Die klimaatactivisten zouden echt wat anders over zich heen hebben moeten gegooid worden. Het zijn debielen of misbruikte kinderen.
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Anuna De Wever uitgejouwd op Pukkelpop. Goed zo! — 4 reacties

 1. “Na overleg met Hasselts burgemeester Steven Vandeput (N-VA) heeft de organisatie van Pukkelpop zich verontschuldigd voor ‘de misverstanden die zouden kunnen zijn ontstaan na het verwijderen van vlaggen op de camping’. N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover had excuses geëist nadat het festival de Vlaamse vlag met volledig zwarte leeuw ‘een collaboratievlag’ had genoemd.” (De schandaard)

  Laster is géén misverstand Chokri. Punt!

 2. De vakantie is bijna voorbij.
  Hoe kom ik Anuna terug in de belangstelling.
  Reactie van Chokri: Vlaamse Leeuwenvlaggen moeten weg op Pukkelpop.
  Chokri en co mogen hun 2 handjes kussen dat zij hun linkse festival nog mogen organiseren dit na dat er enkele jaren geleden 5 dodelijke slachtoffers te betreuren waren na een hevig onweer.
  Of spreken we hier over een linkse “gerechtelijke” dwaling???

 3. Waar is het bewijs dat Anuna werd bedreigd / aangevallen? Raar… iedereen loopt daar rond met een iphone en niemand zou dat gefilmd hebben? Waar blijven de beelden?

 4. Elke vorm van geweld keur ik af maar hier is geen geweld geweest maar enkel gezond verstand en daar hebben linkse ratten het moeilijk mee dus wordt de schuld maar naar recht gedrukt, ik heb het prachtig gevonden dat dit onnozel schaap is uitgelachen en op boe is onthaald, deden we dat maar elke dag met die klimaatmaffia zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *