Aan een remedie tegen parasieten hebben wij dringend nood, anders sterft ons volk een vreselijke dood.

Vraagt u zich eens af of bvb Voorpost-stewards ook zouden kunnen rekenen op zulk een riante subsidie, om het even welke subsidie, na het lezen van het onderstaande artikel en subsidiebesluit ?

aan een remedie tegen parasieten hebben wij dringend nood
anders sterft ons volk een vreselijke dood.

Parasiteren op het Vlaamse volk zou strafbaar moeten zijn. Waar kan er bespaard worden?

Sven Gatz (VLD), Pascal Smet (SPa-), en Elke Van Den Brandt(Groen) ondertekenden het subsidiebesluit voor het toekennen van 170.000€ aan het project ‘Roma-stewards’ van de vzw Foyer in St Jans Molenbeek’. Wat zouden die Roma-stewards dan zoal moeten presteren in Brussel? Een woonwagenbetoging aan het Koninklijk paleis of de Wetstraat in goede banen leiden (of voorkomen ) ? Een subsidie die wij Vlamingen uiteindelijk zullen betalen omdat het armlastige Brussel geen geld heeft en omdat de financiering van Brussel vooral via transfers verloopt.

De organisatie houdt zich op het lokale, regionale en internationale vlak bezig met diversiteit, interculturaliteit en sociale cohesie. Als je dan even surft naar de website van De Foyer merk je al snel dat dit weg-met-ons-clubje dat zwaar op vele subsidies rus en kan bogen, geleid wordt door ene pater Dominicaan Johan Leman, de voormalige directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding CGKR (nu UNIA) , destijds ook het Centrum Leman genoemd.

Hij bezit naast dit voorzitterschap ook over een leerstoel aan de KUL waar hij ongestoord de geesten van onze kinderen mag vergiftigen met zijn desastreuze immigratie en mensenrechtenvisie. Hij is een van de zwaar wegende lobbyisten in politieke kringen, zowel bij links als in CD&V -kringen ( hij is als pater daarvoor goed geplaatst). Zijn hete adem baast voortdurend ook tot in de nek van de NVA-ers en ook die van Theo Francken)
(zie http://www.foyer.be/… waar u ook alles over de Foyer en haar subsidieslurpers en zelfbedieners kunt lezen ( als uw maag daartegen bestand is 🤮 )

De goedmenselijke acties en het streven van pater Leman naar steeds meer immigratie hebben al duidelijk tot veel slachtoffers geleid. Zijn goedmenselijkheid is niet aan ons besteed, in tegendeel. Wij blanken zijn altijd racisten tenzij we denken en doen zoals hij. ( Wat een fascist dus hé? )
Maar zoals al bij de laatste aanvaring met de partij VLD, weten we dat Sven Gatz vooral vaart voor eigen rekening. Een politicus dus die nooit uw stem mag krijgen, wat ook uw politieke voorkeur mag wezen. (Dat geldt natuurlijk ook voor de andere ondertekenaars en bedenkers )

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Aan een remedie tegen parasieten hebben wij dringend nood, anders sterft ons volk een vreselijke dood. — 4 reacties

 1. Vreemd toch dat diegenen die subsidies krijgen ze niet nodig hebben. Deze organisaties laten het werk doen door vrijwilligers. De directie daarentegen wordt zeer goed beloond. Was het niet een Antwerpse socialistische ocmw-voorzitster die repliceerde dat een vergoeding van 200.000€ voor een directeur van een gesubsidieerde vzw niets te veel is?
  Subsidies hebben niets dan ellende voortgebracht voor normale mensen.
  Het geld dat zou moeten dienen voor bepaalde doelen verdwijnt meestal via overhead kosten.

 2. Bye the way, er is een heel goede remedie tegen die gewelddadige parasieten:
  Grenzen sluiten, islam totaal verbieden en mosselketen slopen en de aanwezige parasieten verplichten hun valiesje te maken en te vertrekken.
  Laten we ervoor zorgen dat er herverkiezingen komen in december en dan massaal stemmen op Het Vlaams Belang en doen waar de partij voor staat nl. De Belangen v/d Vlamingen beschermen.

 3. Het enige wat die roma eikels nog mogen krijgen is een one way ticket naar de thuislanden en die eikel leman mag niets meer krijgen zelfs geen korstje brood want die heeft al veel te veel ellende veroorzaakt, die staat al lang op het niveau moslim w.w.z. asap opkrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *