Misselijk makende reactie van een arrogante idioot.

Alvorens de redactie deze idioot met de groen-linkse hersenen van een arrogante brulkikker op onze zwarte lijst van reageerders zet, een woordje uitleg over onze politiek ten overstaan van onverdraagzame reacties.

Deze reactie is daar en typisch voorbeeld van. Deze auteur draait de rollen helemaal om. Meer heeft deze fan van Anna De Wever blijkbaar niet te zeggen. De toon wordt al gezet met het woord “misselijk”, gevolgd door een veralgemening als “dit soort artikels en commentaar”. Gevolgd door een arrogante en beledigende beschrijving als ‘polariserend’ en ‘oppervlakkig’.

Gevolgd door ‘wisfull thinking’ net alsof de mening van Nageltjes de mening van de overgrote meerderheid van de Vlaamse bevolking niet zou vertegenwoordigen. Quod non!

Deze idioot waagt het zelfs om de inhoudelijke eerlijkheid van Nageltjes in twijfel te trekken en suggereert dat wij zou doen aan “verdoken” “angst aanjagend” in tegenstelling tot de voorgewende inhoudelijke eerlijkheid van deze arrogante kwal.

Erger nog hij (of zij ) waagt het zelfs om zichzelf te associëren met “journalistiek”!

Meer nog hij (of zij) bestempelt zichzelf als “geciviliseerd” waardoor hij (of zij) suggereert dat Nageltjes “niet geciviliseerd” zou zijn! Quod non! Deze onderontwikkelde oen waagt het zelfs om Nageltjes demagogie te verwijten, net waaraan Anuna De Wever en kleuter Gantois zich aan wagen.

Blijkbaar valt het betrokken artikel van Nageltjes op idiote aka linkse grond.

Zichzelf verheven voelen boven alle alle anderen is blijkbaar van een superieur “niveau” (sic) Misbruik wordt vanzelfsprekend ‘omgedraaid’ net zoals in de tijd van de ‘onmenselijke” “polariserende” “extremistische” nationaal-socialisten.

“Misselijk word je van dit soort artikels en commentaar. Gegeven in een tijdperk waar opinie, polarisering en bijhorende oppervlakkigheid als koek geslikt wordt. Dit soort meningen zijn gelukkig een minderheid. Toch is het angstaanjagend dat de verdoken roep om aandacht vanwege andere motivaties dan inhoudelijke eerlijkheid een platform krijgt via sociale media en zelfs journalistiek. De geciviliseerde burger legt zichzelf de plicht op afstand te nemen van demagogie. En van artikels als dit. Door te zwijgen meestal omdat de wijze van argumenteren beneden niveau is. Maar vooral omdat de kracht van het woord misbruikt wordt voor de onmenselijke doeleinden die extremisme en polarisering van een mens opeisen. Zoals ironisch genoeg steeds opnieuw zal blijken in de verhouding en startpunten van een zogezegd gesprek.”

Van een gesprek kan geen sprake zijn. Het braaksel van een groen-linkse kwal interesseert ons niet.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Misselijk makende reactie van een arrogante idioot. — 2 reacties

  1. “De kracht van het woord misbruikt.”
    Ik denk dat er van misbruik geen sprake is maar dat de galspuwer de juiste volgorde van de woorden door elkaar haalt, en dat het moet zijn “dat deze krachtige woorden de waarheid zeggen.” 😉

  2. Redactie, vanaf dag 1 dat groen links in beeld is gekomen roep ik op verzet en afstraffing van die groene linkse huichelaars want die groene linkse rotzooi is een bedreiging voor onze veiligheid en leefbaarheid, het enige waar die super in zijn is “lullen en zakken vullen” en dat moeten wij afstraffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *