“Kinderen leren dat (niet-islamitische) “ongelovigen” de doodstraf verdienen”

Ophef in Nederland over salafisme in Koranscholen:

Allemaal flauwekul! Salafisme is een bijvoeglijk naamwoord om de realiteit te verkleinen en te verduisteren. Alle onderdelen en islamitische sub-obediënties huldigen dezelfde doctrine en respecteren dezelfde bronteksten: de koran, de Sira en de Ahadith.

Salafistisch is dus een bijvoeglijk naamwoord om de realiteit voor idioten te verduisteren en ons derhalve de waarheid te onthouden en die zelfs brutaal te censureren !! De héle islam tot in de kleinste apocriefe obediënties wil alle andere beschavingen en dus ook de onze vernietigen. Zo eenvoudig is dat !! Niks “salafisme”, dit is modale, doordeweekse en eenvoudige islam! Overeenkomstig hun onweerlegbare bronteksten. Onderwerping tot elke prijs!

” In Nederland is er ophef ontstaan over enkele salafistische moskeescholen, waar kinderen onder meer zouden leren dat mensen met een ander geloof of een andere levensovertuiging de doodstraf verdienen. Dat blijkt uit een onderzoek van tv-programma Nieuwsuur en de krant NRC Handelsblad. Ook vanuit ons land hoort VRT NWS verschillende verhalen. “Je hoort dat ouders hun kinderen wegtrekken uit Koranscholen omdat er dingen gezegd worden die niet koosjer zijn”, zegt expert Stef Meerbergen in “Het Journaal”. Hanne Decre di 10 sep 23:45

Voor het onderzoek bestudeerden de twee media (“Nieuwsuur”, een programma van de Nederlandse openbare omroep NOS, en de Nederlandse krant NRC) het lesmateriaal van tientallen moskeescholen die salafistisch zijn of er toch door beïnvloed worden.  Analyse Majd Khalifeh Wat voor ons gevaarlijk salafisme is, is voor de kinderen in Saudi-Arabië gewone leerstof 15:35

En wat blijkt? In een aantal salafistische moskeescholen leren leerlingen dat mensen met een ander geloof of een verschillende levensovertuiging de doodstraf verdienen en dat ze zich moeten afkeren van de Nederlandse samenleving. Zo krijgen ze volgens NOS bijvoorbeeld invuloefeningen of multiple-choice-vragen waarbij ze moeten kiezen welke straf de juiste is voor onder andere mensen die overspel plegen, homoseksuelen, afvalligen of tovenaars. De keuzes zijn dan zweepslagen, stenigen of doden met een zwaard.

In Nederland zouden er minstens 50 moskeescholen zijn die ofwel salafistisch zijn, ofwel er sterk door zijn beïnvloed. Meer dan duizend kinderen volgen er ’s avonds of in het weekend les. De scholen worden gefinancierd vanuit Saudi-Arabië.

Herbekijk hieronder de reportage uit “Het Journaal” en lees verder onder de beelden:

U kan de hele reportage hier bekijken. 

N.v.d.r.: Opgelet !! De bewering in de uitzending van de NOS (minuut 34:01) dat “emigreren naar een islamitisch land” hijrah heet, is niet alleen fout, het is ook een flagrante leugen. Hijrah staat gewoon voor “migratie” . ‘Naar een islamitisch land’ is gewoon een geëxtrapoleerde islamofiele fantasie van de NOS of, wat waarschijnlijker is, een poging om islamitische jongeren te ronselen voor IS in Syrië en Irak.

Elke migratie ter bevordering van de islam (aka onderwerping) is = Hijrah. De geluidsband vertegenwoordigt een mening van een uitzonderlijke zonderling die helemaal niet mee is met de mohammedaanse doctrine. Daarin is Hijrah uitsluitend vermeld als een manier om kafir/kuffar te kunnen onderwerpen. Historisch deed Mohammed twee keer aan hijra. Een eerste keer toen hij van uit Mekka migreerde naar Yathrib, bevolkt door polytheïsten en Joden. Nadien werd de naam omgedoopt tot ‘stad van de profeet’: Medina en bleef daar geen enkele niet-onderworpen Jood of polytheïst meer over. De tweede Hijrah van Mohammed was die van Medina naar Mekka om de Mekkanen te onderwerpen. Weerom een migratie naar een territorium dat moest veroverd worden. Wat ook gebeurde. Migratie hijrah dus naar nog te veroveren gebied is een typisch onderdeel van jihad. Migratie door terugkeer naar islamitisch territorium is geen hijrah!

Geschokte reacties

Bij onze noorderburen wordt er geschokt gereageerd op de uitzending. Enkele politici van verschillende partijen willen een wetswijziging dat de onderwijsinspectie ook zou kunnen ingrijpen in het informele onderwijs. En ook de Raad van Marokkaanse Moskeeën maakt zich zorgen over de invloed van het salafisme. In een getuigenis aan NOS zegt Said Bouharrou: “Het is vijf voor twaalf.”

En in België?

Koranscholen bestaan ook in België, en ook hier zijn er misbruiken. “Als je rondbelt, hoor je verschillende verhalen”, zegt VRT NWS-journalist Stef Meerbergen in “Het Journaal”.

“Dan hoor je dat ouders hun kinderen wegtrekken uit Koranscholen omdat daar dingen gezegd worden die niet koosjer zijn. Of hoor je leraren zeggen dat als ze les geven over homoseksualiteit, zoiets niet gesmaakt wordt door leerlingen die in een Koranschool zitten. Sommige leraren voelen zich geïntimideerd en zelfs bedreigd.”

Volgens de Staatsveiligheid zijn er in België honderd salafistische organisaties, al zorgen zeker niet álle salafisten – de grote groep eigenlijk – voor problemen. “Het verschil met Nederland is dat je daar heel grote moskeeën hebt met een duidelijke stempel. Dat is niet zo in België. Hier had je de grote moskee in Brussel, maar die heeft de banden met Saudi-Arabië doorgeknipt.”

Herbekijk hieronder de analyse van onze reporter Stef Meerbergen in “Het Journaal”:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/09/10/nederland-moskeescholen/

De tweede kamer kan zich daar natuurlijk zorgen over maken maar dit brengt niet de minste aarde aan de dijk. Zouden de Vlaamse politiekers het er beter van af brengen? Ik vrees van niet! De verkozenen des volks vertegenwoordigen hun kiezers niet meer. Zo eenvoudig is het. “Afstraffen” dus! Geen centen meer voor volksverraders!

Zelfs Kack‘ schaamt zich niet om het probleem te minimaliseren !!!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“Kinderen leren dat (niet-islamitische) “ongelovigen” de doodstraf verdienen” — 5 reacties

 1. Als inwoner van de Seefhoek hebben we dit fenomeen van heel dichtbij ervaren, het was Filip Dewinter die dit fenomeen reeds aankaartte, al van in de moskee’s. Humo schreef er trouwens een artikel over, rekruteren van strijders jaren 90.
  Met Saoedi Arabië als geldschieter, de verleider waar onze regering erg gevoelig aan is, heeft zij zich laten omkopen met als gevolg het destabiliseren van eigen land. Criminelen onder de noemer nieuwe Belgen van het land B. zijn de helden van Syria, Rudi Vranckx gaf ze trouwens een forum op de VRT.
  EU keek weg van de verkoop B.wapens levering die geleverd werden aan rekruten (salafisten), voorafgaand aan de Arabische Lente.
  Sharia for B. was niet zo onschuldig als men ons wilde doen geloven, waar de rol van de B. staatsveiligheid boter op het hoofd heeft.
  De Verhofstatten en Co aan die de democratie overnamen met een nep-dioxine, hebben deze mohammedaanse invloeden gecreëerd, niet te vergeten het Cordon dat toen in voege trad.
  Terug komende, als inwoner Seefhoek, de bakermat (na Broessels) van het salafisme, vrouwenhandel, wapenhandel, pedofiele handel, en drughandel is schering er en inslag. Koranscholen is geen opkomende fenomeen, voorgaande waren dat de Moskee’s, (die ook opslagplaatsen zijn van wapens, granaten en het verdovende spul en etc.);
  Het kelen van schapen dat kleine kinderen mogen hanteren en beloond worden is op zich al een vorm van terreur, dat verdere geprogrammeerde (islamitische) gevolgen heeft.
  Elke dag staan de kranten bol van slachtoffers, met messteken het houdt niet op.

 2. Dat ongelovigen moeten gedood worden staat letterlijk in de koran en toch zegt politiek correcte slappe dweil Jambon dat er niets mis is met de koran/islam.

  • Beste daiwa,
   “Slappe dweil Jambon” zegt wel meer zaken die kant nog wal raken.
   Toen hij voor N-VA zijn eerste actieve stappen in de politiek zette werd hij dankzij het kartel CD&V N-VA verkozen in Brasschaat en werd hij meteen schepen.
   Tijdens zijn eedaflegging voegde hij er aan toe “ik zit hier niet als kartelpartner, maar als N-VA’er.” (Letterlijk citaat) Toenmalig burgemeester Dirk de Kort wist niet wat hem overkwam. Hij (de Kort) was trouwens meermaals gespot ten huize Jambon net voor de bekendmaking van het kartel. Dit werd mij persoonlijk herhaaldelijk verteld door een buur van Jambon.
   Zelf was ik in die legislatuur 2006/2012 gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Brasschaat.
   Ik heb Jambon leren kennen als een “man” die ja zegt, en neen denkt, of andersom. Ik noem hem al jaren de verhaaltjes versteller van Brasschaat.
   Jambon ging, gaat, en zal blijven gaan voor de macht, ten koste van alles, iedereen, en nog wat.
   Hij heeft in De Wever een “juiste” partner in crime gevonden.

 3. Ons hebben ze in school nog geleerd “de andere wang aan te bieden”.
  Als je in de hemel kwam was er “rijstpap met gouden lepeltjes”.
  Bemin uw naasten gelijk uzelf.
  Alles ging er vreedzaam aan toe dit in tegenstelling tot in koranscholen.
  En wij zijn de onverdraagzamen, en racisten.
  Knoop daar maar eens een touw aan vast.
  Ieder weldenkend mens (realist) weet gelukkig wel beter.

 4. Vlaanderen heeft dezelfde problemen en loopt dezelfde ellende tegemoet, conclusie: nu die levensgevaarlijke idioterie voor 100% verbieden en verdrijven zodat onze veiligheid terug op plaats 1 staat iets wat met die levensgevaarlijke idioterie onbestaande is.
  Uiteraard de grenzen sluiten zodat geen enkele islamiet nog binnengeraakt en starten met de afvoer van duizenden islamieten per week richting Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *