De extreem linkse (nationaal-socialistische) neo-Nazi Close vermoordt de vrijheid van meningsuiting.

Van ocharme 51 goed bedoelende betogers! “Hoewel de extreemrechtse ‘Mars op Brussel’ verboden werd, daagden er toch enkele tientallen betogers op. De Brusselse politie greep meteen in: 51 betogers in de buurt van het Spanjeplein werden administratief aangehouden. Jawel!

Brussels burgemeester Philippe Close (PS) besliste vrijdag dat de extreemrechtse ‘Mars op Brussel’ vandaag niet mag doorgaan, maar de organisatoren lieten op sociale media weten het verbod naast zich neer te leggen. Ze riepen sympathisanten op om hun verontwaardiging te komen uiten over het ontbreken van Vlaams Belang in de Vlaamse regering.

Na de middag verzamelden enkelen tientallen betogers in de buurt van het Spanjeplein, vlak aan het Centraal Station, waar de mars moest vertrekken.

De Brusselse politie was massaal ter plaatse en vroeg hen om weer naar huis te gaan. 51 mensen die weigerden, werden administratief aangehouden. Dat bevestigt Ilse Van de keere, aan De Standaard. ‘De meesten zijn gekend bij de diensten voor weerspannigheid, hooliganisme, discriminatie en geweld’, aldus Van de keere. Eén van hen droeg een bivakmuts.

De extremistische groep Bloed, Bodem, Eer en Trouw zou achter de organisatie zitten.

De politie heeft vandaag de handen vol in de hoofdstad. De federale politie moet om 14.30 uur echter ook de veiligheid garanderen in de omgeving van het Lotto Park, het stadion van voetbalclub Anderlecht, voor de match tegen Antwerp. Om 15 uur passeert de Balloon’s Day Parade in de buurt van het Centraal Station, een optocht met reuzegrote ballonnen.”

Wat een ondraaglijke en reusachtige verantwoordelijkheid !!

De hoofdstroom media deden hun werk zoals gebruikelijk. Verontwaardigde en uiteraard protesterende burgers worden afgeschilderd als “extreemrechts” en door de “Brusselse plissie” bij monde van ‘Ilse Van de Keere’, weggezet als criminelen, vooraf rn zonder proces schuldig verklaard aan ” weerspannigheid, hooliganisme, discriminatie en geweld” . We leven waarachtig in 1984 van Orwell, of nog erger!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De extreem linkse (nationaal-socialistische) neo-Nazi Close vermoordt de vrijheid van meningsuiting. — 5 reacties

 1. Hoe is het mogelijk dat die linkse rat nog op dat stoeltje mag blijven zitten? Wel decadent parasiteren op Vlamingen maar owee als Vlamingen daar willen tegen op straat komen , dat mag niet want dat is gevaarlijk.
  Ze hebben wel een massa agenten ter beschikking om die Vlamingen aan te houden maar ze hebben geen agenten om krapuul van straat te halen, ach ja dat zijn ook maar psychisch gestoorden van vreemde origine en die passen maar gewoon hun cultuur toe….
  Blijkbaar zit het in Brussel vol met psychisch gestoorden, kijk maar gewoon naar dat EU gedrocht.

 2. Deze actie werd niet ondersteund door het Vlaams Belang,dit was een willekeurige actie van zogezegde VL.B’er waarvan de organisator in het verleden doodsbedreigingen uitte aan het adres van Filip Dewinter., deze actie was bedoeld om amok te maken met als doel het VB te schaden.

  • Het was dezelfde persoon die Aboe Chacha ook wou laten vermoorden zowel als Dewinter om de 2 groepen tegen elkaar op te zetten.

 3. Voor alle duidelijkheid, Vlaams Belang ondersteunde deze “betoging” niet.
  Ik ken wel mensen die voor Vlaams Belang actief zijn die daar aanwezig waren.
  1 Van hen werd zelfs van een terras geplukt waar zij iets zat te drinken en werd met de handboeien aan afgevoerd.
  Waarschijnlijk een kwestie van aan hun getal te komen qua arrestanten.
  De objectiviteit of neutraliteit van de MSM laat zoals altijd/weeral als het over Vlamingen (sorry, extremisten) gaat, te wensen over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *