Als het nu nog niet bewezen is dat de klimaathoax een regelrechte fraude is, georganiseerd door rasechte hersenspoelende criminelen ….

Honderdduizenden betogers in zo’n 150 landen: grootste wereldwijde klimaatprotest ooit, straks volgt Brussel

Vandaag om 06:59 | Bron: BELGA, The Guardian

Honderdduizenden betogers in zo’n 150 landen: grootste wereldwijde klimaatprotest ooit, straks volgt Brussel
Sydney in Australië Foto: EPA-EFE

“Honderdduizenden in Australië, nog een paar tienduizend in Azië, en in New York worden straks zelfs een miljoen mensen verwacht. In totaal vinden in zo’n 150 landen meer dan 5.000 acties plaats voor het klimaat. Straks om 13.30 uur volgt ook nog Brussel, met naar verwachtingen zo’n 15.000 mensen. ” Aldus het Nieuwsblad.

Honderdduizenden (300.000 volgens le Matin) bedrogen stumperds in Australië, nog een paar tienduizend onder-ontwikkelden in Azië en zelfs een miljoen door de gebuisde presidentskandidaat “Al Gore” gehersenspoelden in New-York.

Natuurlijk volgt Brussel met gemanipuleerde scholieren en imbecielen, na Straatsburg de hoofdstad van de EU, hoofdstad van manipulatie, dictatuur, leugen en bedrog. Laatste keer dat ze (15000 imbeciele losers) vriendelijk op straat kwamen !!! Van arrogante chantage gesproken!!

1984 voluit. Kan het nog erger?! Ja, zeker: Federale politie moet gezichtsherkenning stopzetten ! Wij mogen dus vermoord worden!!!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Als het nu nog niet bewezen is dat de klimaathoax een regelrechte fraude is, georganiseerd door rasechte hersenspoelende criminelen …. — 4 reacties

 1. Daarom spreek ik steeds over “de klimaatmaffia” een bende die maar ėėn doel heeft nl. de burgers beliegen en bestelen om zelf decadent te kunnen blijven parasiteren.

 2. Toeval wil dat ik vandaag op het VTM radionieuws (*via Radio Minerva) hoor dat men van het systeem van gezichtsherkenning hier van af wil.
  Er zouden nog te veel fouten inzitten (volgens een/de woordvoerder)
  Ik (maar wie ben ik) ben van oordeel dat er beter een gezichtsherkenning met fouten gebruikt kan worden, dan helemaal geen gezichtsherkenning.
  De klimaat bullshit loop de spuigaten uit, ook de bedreiging nu.
  Gaat men tegen de volgende betoging ook vredelievende (linkse) betogers geboeid van de terrassen sleuren in Brussel??? Zoals met dat met Vlaams nationalistische betogers doet???
  *Radio Minerva is zowat de enige Vlaamse (Antwerpse) zender waar je geen politieke bullshit krijgt te horen, zelfs De Strangers hoor je er nog dagelijks. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *