Hoelang nog misdadige politiek correcte parasieten?

Gasthuisberg (Leuven) anno 2019. Video: klik op dit bruggetje !

Men verplicht ons om deze mensen te aanvaarden en er mee samen te leven! Jawel, dit gebeurde in Leuven, kliniek Gasthuisberg ( 2019 ) ! Dit filmpje zegt meer dan 1000 woorden ! Dankbare vluchtelingen! Dit is geen vals nieuws!

Gaan jullie politiekers het geduld van ons, de burgers (die jullie nota bene verkozen hebben), op de proef blijven stellen tot we jullie vervolgen, veroordelen, opsluiten en terecht stellen?

Hoelang nog gaan jullie politiekers toelaten dat exoten zoals deze man zelfs onze ziekenhuizen komen onveilig maken en het verplegend personeel bedreigt en mishandelt?

Hoelang nog gaan onze politiekers voluit medeplichtig zijn aan het feit dat dat een massa exoten zoals deze geïmporteerde allochtone man zich op ons grondgebied komen voortplanten om het te overwoekeren met hun misdadig en gewelddadig gebroed?

Dit filmpje overleefde de politiek correcte censuur en zal blijven bestaan om jullie totaal gebrek aan verantwoordelijkheid en totale onbekwaamheid aan te tonen tot jullie door echte rechtbanken zoals een volksjury veroordeeld zijn wegens opzettelijke medeplichtigheid.

Laat ons toe te schrijven dat dit een waarschuwing is aan jullie adres. Reeds in de Romeinse republiek vertolkte Cicero het zo: “Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?Wij zijn ook duidelijk: Hoelang nog gaan jullie verantwoordelijke politiekers ons geduld op de proef blijven stellen?

Welnu bende politiek correct gespuis, het geduld van het Vlaamse volk (en dat van vele andere volkeren in de EU) is uitgeput. Kom achteraf niet klagen dat jullie het niet geweten hebben. Jullie zijn tijdig en meer als voldoende herhaaldelijk gewaarschuwd.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Hoelang nog misdadige politiek correcte parasieten? — 3 reacties

  1. Wie denkt aan zijn kinderen, kleinkinderen, veiligheid, leefbaarheid, identiteit en eigen Vlaamse gemeenschap weet wat er moet gebeuren. Lafaards en verraders, gewelddadige barbaren en crimineel gespuis moet uitgeschakeld worden, veel steden zijn al verloren maar met de juiste partij aan het roer komen die steden terug in Vlaamse handen w.w.z. enkel stemmen op Vlaams Belang.

  2. Herinner u de arts (KLINA Brasschaat) die van zich af beet na dat hij onheus behandeld was door allochtonen.
    De arts werd op staande voet ontslagen na een klacht van de betreffende allochtonen.
    Zoals ik altijd stel: het zal niet vanzelf ophouden.

  3. slachtoffers van globalisering , ziekenhuizen worden overspoeld door gelukzoekers, pestlijders van het multicultureel poco spel, met gratis voorziening, verkrachting stelen en molesteren is schering en inslag. Geen krant die het durft te publiceren, en als… dan is het een verwarde verdwaalde man.
    Onze overheid schrikt van een tekort aan personeel en dokters, oorzaak en gevolg., een triestige realiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *