Exoten eisen en dreigen

Video klik hier

Voor wie zou denken dat de woede en de eisen zouden stoppen zodra ze van de NGO-ferry voet zetten op Italiaanse /Europese bodem, heeft het goed mis. De bezetters eisen eerst eisen een permanente verblijfsvergunning, dan (gratis) te mogen reizen naar het land van hun voorkeur, in de eerste plaats de landen die het makkelijkst de hoogste uitkeringen voorzien, en dat liefst levenslang.

Eerst nemen ze nog genoegen met een baantje als koerier bij een pakjesbedrijf, of poetshulp (want welke man of welke vrouw die door het glazen plafond wilt breken poetst nog zelf) Maar algauw blijkt dat niet genoeg. Zij willen ook genieten.

Ze eisen dan een makkelijkere toegang tot diploma’s, en dus worden de latten lager gelegd. Niet allen krijgen ze via kortere studiecycli dan onze kinderen een evenwaardig diploma. Niet door intellect of verdienste, maar door positieve discriminatie.

Daardoor verlaagt ook het kennisniveau van onze kinderen, tenzij we voor priv├ęscholen gaan die niet meer door iedereen betaalbaar zullen zijn. En slagen ze daar niet snel genoeg in, inclusief de patserbakken en de merkkledij, dan zijn er de bendes, de drugs, de prostitutie, de wapenhandel, de exploitatie slachtoffers, de handel in namaak, de handcarwash, de nachtwinkels enz ….

We maken op korte termijn van ons eigen volk een onderklasse, die zoals in Zuid Afrika van hun toekomst wordt beroofd. Ondertussen zijn ze met zovelen dat ze vertegenwoordiging in onze parlementen en besturen eisen, en verwerven. Niet in het minst daarin hun weg vinden en krijgen via partijen die door het eigen volk werden weggestemd en die om ter hardst als goedmensen op hun borst slaan om het nieuwe kiesvee binnen te halen en de misnoegde autochtone burgers te vervangen.

Het is duidelijk, dat de immigratie, de demografie en de verslechterde maatschappelijke/sociale toestand een sombere toekomst inluiden voor onze jeugd. Die is er vaak, ingevolge de jarenlange indoctrinatie via scholen en media zich niet van bewust, en stemmen zelfs in met hun eigen ondergang en die van onze vergevorderde beschaving.