Vrijheid, Onafhankelijkheid & Zelfbestuur

h/t American Thinker

De toespraak die U van de VRT, VTM, NOS, BBC en andere hoofdstroom media niet mocht horen.

Michel en Reynders zijn naar de EUSSR om hun zakken te vullen. Timmerfrans ook. En wie vertolkt de verzuchting van het Vlaamse volk? President Donald Trump! Vrijheid , onafhankelijkheid en zelfbestuur. Beter kan het niet gezegd worden. Noch het Waalse volk, noch het Franse, noch het Duitse, noch de misdadige kleptocraten van Brussel en Straatsburg hebben het recht dit aan Vlaanderen te ontzeggen en nog minder om ons te overheersen.

De lasterlijke aantijging dat Trump Nazi-praat verkocht is niet meer dan dat: laster en dus een misdrijf!

Trump somde perfect de problemen op waarmee globalisme zich ontpopte, inclusief het probleem van open grenzen en ongecontroleerde massa-immigratie van onderontwikkelde exoten, scherp de pseudo – culturele blabla van links filerend en ontmaskerend als bedrieglijke flauwekul.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vrijheid, Onafhankelijkheid & Zelfbestuur — 6 reacties

 1. In deze formidabele redevoering deelt Donald Trump meerdere stevige oorvijgen uit aan de verraderlijke en ook totaal onbekwame Europese leiders. Niet alleen die van de kleptocraten van de EUSSR in Brussel en Straatsburg, maar ook lokale leiders.

  Zoals de Belgische leiders, zoals de Vlaamse leiders. De Vlaamse leiders van de NVA pissen in hun broek om ook maar één principe waar Donald Trump voor staat te formuleren in hun regeringsverklaring.

  Wanneer formuleert NVA de evidentie zelve: “Vlaanderen eerst”!
  Maar nee imbeciele spelletjes in het Vlaams parlement degradeert dit forum tot een afgietsel van het dementerend Belgisch voorbeeld. ..

 2. Dat die onverkozen EU bende de ergste dictatuur is in Europa moet niemand nog aan twijfelen, als ze ñog maar 1% respect hadden voor de Europeanen dan hadden ze al heel lang de grenzen gesloten en het crimineel tuig eruit gezet maar neen, jagen op Europeanen en knuffelen van islamitisch gespuis is hun hobby daarbij wel decadent hun zaķken vullen en dan zijn ze verwonderd dat de Europeanen die bende haat….
  Lafaards, verraders ėn geweldplegers worden altijd gehaat

 3. Ik heb de volle 37.35.min. uitgekeken.
  Wie hier nazipraat van maakt is van slechte wil.
  Hij spreekt landen en hun afgevaardigden rechtstreeks aan, durft de problemen te benoemen.
  Hadden wij maar dergelijke leiders.
  Respect Mr. President.

 4. Nageltjes maakte er nooit een geheim van dat ze Donald Trump hoog achtten. Hij was een baken van licht in de oceaan van duisternis die de totaal onbekwame moslim-president Obama had achter gelaten. Trump werd dan ook verkozen met een verpletterende meerderheid.

  Na amper drie jaar heeft zijn regering de Amerikaanse economie terug gezond gemaakt en kan hij als nooit tevoren rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de Amerikaanse bevolking die hem volgend jaar in 2020 zonder de geringste twijfel een tweede ambtstermijn zal geven.

  Deze toespraak maakt duidelijk waar hij voor staat, en hij veegt er met de linkse luchtfietsers, globalisten en de lasterlijke zogenaamde ‘democrats’ de vloer aan. Illegale immigratie duldt hij niet.

  In de EU wordt de president verkozen in duistere achterkamers en wordt de wil burger steevast iedere keer genegeerd. Daarom noemen wij de EU waar de Belgische eerste minister Michel het tot “president” geschopt heeft ook EUSSR.

  Opvallend is ook de belofte van Trump om Boris Johnson te zullen steunen nadat Groot Brittannië de EU verlaten heeft. Guy Verafstoodt kan zijn snode plannetjes vanaf nu dus op zijn buik schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *