Het schandalige bedrog dateert al van vorig millennium.

1992. Het is inderdaad een kind dat ons in opdracht van links allemaal tracht te beliegen en te bedriegen. Anuna en Greta zijn geen nieuw fenomeen. De hele klimaat-religie is een linkse aberratie van de verenigde Nazi’s. Zinloos, compleet idioot en totaal onverantwoord.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het schandalige bedrog dateert al van vorig millennium. — 4 reacties

 1. Ik weet niet eens of ik dit jaar de vlag halfstok steek op 4 mei. De dodenherdenking is onder de vigerende omstandigheden een farce aan het worden. Herdenken van slachtoffers van discriminatie en haat, terwijl op hetzelfde moment hier te lande En bevrijdingsdag vieren? Terwijl op dit moment onze vrijheid aan alle kanten wordt ingeperkt, onze privacy op bijna alle fronten wordt geschonden, onze gangen aan alle kanten worden nagegaan, en uitsluitend nog wordt aangegeven wat we NIET meer mogen?? Terwijl het momenteel zo is dat je beter kunt aangeven wat we nog wel mogen, dan ben je sneller klaar. Nee, mijn stemming is er niet meer naar de doden te herdenken of de bevrijding te vieren

 2. Wat ik al heel lang zeg en schrijf: “Pas op voor de klimaatmaffia want de aangebrachte schade aangebracht door die idioten is gigantisch”.

 3. Ondertussen is dit kind 40.
  Zou ze nog steeds dezelfde waanzin geloven nu ze waarschijnlijk voor haar eigen boterham en huishouden moet zorgen???
  Waarschijnlijk wel, want ook dit kind is duidelijk door de linkse maffia gehersenspoeld en misbruikt.
  Dit laat onuitwisbare sporen na.
  Degoutant als je dit (toen) kind bezig hoort en ziet. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *