Reacties

A never ending story. — 2 reacties

  1. In 2009 werd in Antwerpen een referendum over de Lange Wapper gehouden.
    Van de 388089 kiezers brachten 133288 kiezers een geldige stem uit (34.34 %). De rest stemde blanco door niet te komen opdagen of door een ongeldige stem uit te brengen. Van de geldige stemmen waren er 54333 JA-stemmen (40,76%) en 78955 NEE-stemmen (59,24%).
    De NEE-stemmers vertegenwoordigden 20,34% van het totaal ingeschreven kiezers maar behaalden toch de volstrekte meerderheid!!!

    Is het niet het moment om Vlaanderen onafhankelijk te verklaren? Vlaams-nationalisten behaalden bij de laatste VERKIEZINGEN méér dan 40% van de ingeschreven kiezers! Dat is het dubbel van “een volstrekte meerderheid”! 🙂

  2. Zo IS én WERKT de belgische structuur en zo zal ze blijven als de Vlamingen een mandaat blijven geven aan onbetrouwbare reetlikkers van de ergste soort.
    De fraude met stemcomputers IS bewezen en toegegeven maar Charel Boer-zwa blift volharden in het kwaad, de waarheid met stemmen via potlood en papier is te gevaarlijk voor hun ondergang, daar is fraude praktisch onbestaande, vandaar…voor de mislukte missionaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *