Sharia4 Boem-boem.

Gisteren was het de beurt aan onze federale pandoeren om nog eens groots uit te pakken. Bij het krieken van de dag werden de apenkooien van Sharia4 Boem boem bezocht. De grote leider baardaap himself, nog maar recentelijk uit zijn kooi gelost met een enkelband om zijn poot, werd uit zijn kribbe gelicht en onder het uiten van vriendelijke apenkreten naar de pers toe weggebracht..terug achter het veilige traliehek.

Vele poco oppassers waren opgetogen met deze vangst en lieten hun genoegen in deze duidelijk blijken. Zo was er de burgervader van Antwerpen die stelde dat men deze berberaap zijn verblijf in onze zoo moest stopzetten en hem sito presto terug naar het rif gebergte overbrengen. Nog volgens dezelfde burgervader kwam de hele actie geen dag te vroeg.Wat de brave man ook,maar niet dierf te zeggen, was dat die ganse cinema veel te LAAT kwam.

Soit ,het gepeupel was getuige van de kordaatheid die onze bewaarders van het goede aan de dag legden en dat was leuk meegenomen voor hun imago dat elk pluimpje nu op haar hoed wil steken. Dat men NU die apenclub van sharia4B als een terroristische organisatie durft te bestempelen komt eveneens geen dag te vroeg.

Toen deze haatbaarden de kop opstaken en hun apenstreken en preken etaleerden waarschuwde het V.B. voor deze extreme moslim beweging. De waarschuwing werd toen echter binnen de kortste keren door het poco wereldje afgedaan als rascistische prietpraat en onbegrip jegens de islam. Heel het linkse wereldje zat toen op ons kap!

Vandaag worden de woorden van het V.B. weer eens bewaarheid…voor de zoveelste keer! Nu wordt er door de poco totentrekkers gepleit voor strenge maatregels en zelfs ontneming van de B-Nationaliteit, zeker wat Fou-Fou Belacem betreft. Echter…ligt er een zéér dikke en vette adder onder het gras die dezelfde poco lapzwanzen er zelf gedropt hebben door wetten en regeltjes in het verleden gestemd te hebben die zulke drastische ingrepen haast onmogelijk maken.

De weg die nu moet afgelegd worden om een uitwijzing mogelijk te maken is zeer lang geworden en staat bovendien vol met wegversperringen. Belcacem mag op zijn twee oren slapen en hoeft een uitwijzing naar Marokko niet te vrezen, daar zal zijn advocaat meester Damen zeker voor zorgen want die kent de knepen van het vak.Voeg daarbij nog het gegeven dat,ook op aandringen van zijn raadsman, Belcacem vlug vlug gehuwd is en kinderen heeft wat zijn verwijdering uit dit onland nog moeilijker zo niet onmogelijk maakt.

Indien men de procedure tot uitwijzing zou opstarten zal deze zo lang duren dat Belcacem zijn luizenbaard al vuilgrijs geworden tegen men de helft van het parcour afgelegd heeft. Dus…intrekking van zijn B-nationaliteit..vergeet het maar, dat weet ministerin A.Truttenboom ook best,d aarom dat zij niet beschikbaar was om enig commentaar te geven. Men is er tot op heden nog niet in geslaagd om die andere moslim terrorist Trabelsi (dankzij zijn raadsheren) het land uit te krijgen richting V.S…hoe zou men dan Fou-Fou kunnen uitschakelen.

Misschien hem verplichten naar Syrië te gaan?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Sharia4 Boem-boem. — 3 reacties

 1. En zeggen dat ‘de jongeren’ van die achterlijke sekte gefrustreerd rondlopen, zij voelen zich niet aanvaard? Zijn ze daar nu pas achter gekomen?
  Wij Vlamingen willen met die barbaarse rotzooi niets te maken hebben, wij willen die smeerlapperij zelfs niet in onze samenleving, wij eisen zelfs dat die gewelddadige waanzin verboden wordt in ONS land.
  Hetgeen wij wél doen t.o. die smeerlapperij is het negeren op elk moment en bij elke gelegenheid dat die waanzin in ons openbaar leven komt, wij willen geen baardapen in soepjurken of wandelende bommen onder zwarte tenten in ONZE samenleving.
  Hopelijk gaan ze allemaal naar Syrië en komen ze nooit meer terug en als het effe kan laten we dan dat geschokt wijf van cdh meesturen, daar heeft ze speelvriendjes en kan ze knuffelen dat het een lust is want hier moet geen enkele Vlaming iets weten van dat achterlijk wezen.
  Sommige dorpsidioten die zich profileren als hoofd van de gemeente eisen nog meer geld om die waanzin te kunnen blijven knuffelen, geen eurocent mag aan die idioten besteed worden, het enige wat aan energie mag besteed worden is het regelen van de terugkeer naar hun land van herkomst en dat land is niet Vlaanderen.

 2. Een paar dagen geleden, kopte HLN een artikel: “AdvocatEN” van Belkasem klagen over perslek” (wegens het feit dat de pers aanwezig was bij zijn aanhouding)…
  “Advokat EN”… dàt betekend toch minstens twee (!!!) en dàt, terwijl die baardige klootzak geniet van OPENBARE STEUN… tracht maar eens, als authentieke Vlaming, zelfs, (al was het “maar” één), aan een gratis advocaat te geraken… Grrrrr.

 3. Senior, laat U niet misleiden door de recente acties van het gerecht. Zij dienen enkel om de publieke opinie te misleiden. Fundamenteel zal er geen enkele maatregel genomen worden tegen al deze islamitische wantoestanden. De aan de macht zijn linkse en loge mafia’s in dit land gebruiken immers de islam als wapen tegen de autochtone Vlamingen. Het is de Vlaamse middenklasse die het probleem is en moet vernietigd worden. Deze “islamstrijders voor Syrië” zijn dan ook de stoottroepen die op het gepaste ogenblik tegen de Vlamingen zullen worden ingezet. De 5de colonne en het paard van Troje zitten al lang binnen de grenzen, en wachten op het bevel…om “in gang te schieten”. Er was in het verleden heel wat te doen over het 70 punten programma van het Vlaams Blok. De toekomst zal uitwijzen dat dit programma getuigde van een grote naïviteit, want we evolueren volop naar een “twee punten programma” : “ofwel wij, ofwel zij…” Een tussenoplossing bestaat niet. Op een blauwe maandag zullen we wakker worden in de hel…te beginnen in Brussel…en zelfs dan zal er nog een “klootjesvolk” zijn dat het niet wil zien en weten.. als het al lang te laat zal zijn!!!
  Onze nabestaanden zullen ons nog vervloeken…en ik verwijs hierbij naar de gevleugelde uitspraak van Boris Vian :”J’irai cracher sur vos tombes…”!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *