Wanneer gaat men die stal uitmesten?

Er gaat geen dag meer voorbij of we vernemen misbruiken waarbij ons belastinggeld oneigenlijk gebruikt wordt. We betalen een fortuin aan duizenden en duizenden ambtenaren die via allerlei organisaties miljarden belastinggeld zogenaamd “herverdelen”.

Maar bij die herverdeling is het aantal misbruiken legio en blijken de schuldigen nooit te worden gestraft. Bovendien blijkt dat het aantal gemaakte fouten eerder toeneemt dan afneemt. Is er nu niemand bij al die poenpakkers van beroepspolitiekers die hier eens iets gaat aan doen?

Vandaag lezen we een verhaal over het zoveelste avontuur van ex Vlaams-belanger Bart De Bie.
Bart blijkt een specialist te worden in het zich begeven van de ene wespennest in de andere.

Enkele dagen geleden wou hij bewijzen dat hij geen rascist was en gaf als voorbeeld aan dat zijn laatste vriendin niet enkel donkergekleurd is maar bovendien een moslima is.

Veel plezier zal hij aan die nieuwe en blijkbaar mooie dame niet gehad hebben. Inderdaad is de relatie reeds op de klippen gelopen en sturen beide partijen elkaar de grootste verwensingen naar het hoofd. Hierdoor kan het grote publiek ook méér vernemen over dergelijke amoureuze esbattementen. Wij willen helemaal niet vernemen wat er daar misschien allemaal tussen de lakens is gebeurd maar onthouden alleen maar één enkele verklaring van Bart over zijn ex-zwarte schone namelijk dat ze de “overheid” oplicht. Naargelang de bron zou deze ogenschijnlijk illegale de naam dragen van Liz Ellenz. Maar volgens Bart trok ze ook steun van het OCMW onder de naam Antoinette Gabriel. Of het dankzij de goede relaties van Bart met de staatsveiligheid is weten we niet maar Bart kwam ook te weten dat ze wat inkomsten had onder de naam Zaimab Mansare!!!

We weten niet of het allemaal de juiste inlichtingen zijn maar dat er in ons land door vele vreemdelingen op een schandalige wijze wordt “gepoterd” is een feit. DIT MOET STOPPEN.

Wie kijkt er nu na welke betalingen er nog gedaan worden voor studiebeurzen of kinderbijslag; voor terugbetaling van medische kosten of werklozensteun of welke uitkering ook voor de tientallen die vertrokken naar Syrië om er te gaan vechten. Zou het geen schande zijn dat sommige vreemdelingen nog uitkeringen zouden krijgen van bepaalde instellingen die ONS belastinggeld herverdelen en dit voor kinderen die in het buitenland zijn gaan vechten?

Misschien kan Bart De Bie, die nu weer wat meer vrije tijd blijkt te hebben, dit eens voor ons helpen uitzoeken.

Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wanneer gaat men die stal uitmesten? — 1 reactie

  1. De OCMW fraude hangt nauw samen met de domiciliefraude(=fictieve inschrijvingen in de bevolkingsregisters). Deze domicilie fraude kan slechts gebeuren met op zijn minst een passieve “houding” van de wijkdienst van de lokale politie. Hierbij dient men dan nog te weten dat het OCMW oplichten niet strafbaar. Het kan enkel(=dus moet niet) aanleiding geven tot een procedure om de ten onrechte uitgekeerde bedragen terug te vorderen. Veel OCMW’s doen dit niet, gezien de fraudeurs een stemmenreservoir zijn van links. Boven geldt voor deze OCMW’s een zeer dwingend beroepsgeheim, wat de onderzoeken praktisch onmogelijk maakt.(de voormelde stemmenreservoirs moeten immers beschermd worden!!).
    De aanpak van een dergelijke fraude is dan ook “levensgevaarlijk”. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor de voormelde wantoestanden ligt dan ook bij die politieke partijen die er van profiteren. Dus Mr Van Gaever….zolang dat die politieke partijen aan het bewind zijn zal er niets veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *