De eurofiele kleptocraten bijten in het zand voor de president van HET VOLK

Wat hadden ze gedacht de arrogante nazi’s en fascisten in Brussel en Straatsburg? Dat ze de fiere nationalistische Britten een lesje konden leren?!

De keuze van de Britten was duidelijk! ‘(Opgepast, deze MSM-tekst kan veranderen en het filmpje van de speech van Johnson gecensureerd als de huichelaars en hersenspoelers van de VRT van gedacht veranderen op bevel van STASI-Merkel en ober-sturm-gruppenf├╝hrer E. Macron, zoontje van!)

Een deel van het journaille kan het nog altijd niet verkroppen. BREXIT is een FEIT. Net zoals de verkiezing van Donald Trump een FEIT was. En net zoals de herverkiezing van Trump een FEIT zal zijn. Geen enkele linkse hersen-spoeler of politiek correcte apparatsjik zal dat kunnen voorkomen.

De wil van het volk zegeviert altijd. Ook al negeert men die wil systematisch zoals in het onland.be Vroeg of laat komt loontje om zijn boontje en worden alle corrupte politici met pek en veren naar huis gestuurd om nooit meer terug te komen.

De Burgemeesters van Aarschot en Mechelen zijn daar een goed voorbeeld van. Ze liegen en bedriegen iedereen. Maar in het Zand en hopelijk nog iets walgelijker zullen ze bijten! Geen enkele twijfel mogelijk! Voeren ze de dictatuur in? (Dat is overigens al gedeeltelijk in hun partij het geval) dan volgt de revolutie die ongenadig zal zijn!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De eurofiele kleptocraten bijten in het zand voor de president van HET VOLK — 3 reacties

 1. Geachte redactie, we moeten die EU lafaards niet naar huis sturen maar opsluiten voor de rest van hun smerig verradersleven.
  Laten we maar starten met die griezel uit Duitsland, die onbetrouwbare uit Frankrijk, die islamimporteur uit Nederland en die huichelaar uit Gent, uiteraard volgt de rest ook nog maar dat zou al een super voorbeeld geven.
  De Vlamingen hebben het begrepen, eindelijk, en het Vlaams Belang zal blijven stijgen want wij zijn die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij op ons grondgebied kotsbeu wat niet wil zeggen dat die met dat spraakgebrek in Rome gevolgd wordt maar die roept tenminste niet op tot moorden.
  Het is reeds 15 over 12, wij moeten Vlaanderen in Vlaamse handen nemen en de rooftunnels richting franskiljons, coburgers en vreemdelingen potdicht afsluiten en opkomen voor onze eigen Vlaamse kinderen, zieken en gehandicapten.
  In die nieuwe Vlaamse Onafhankelijke Republiek met zijn eigen identiteit en gedragregels zal het veilig leven en werken worden. Industrieen zullen aanschuiven om te investeren want iedereen weet dat Vlamingen grote inzet en trouwheid hebben.
  Hopelijk wordt 2020 het jaar waarin wij terug fiere Vlamingen zullen hebben en kunnen mee samenwerken zonder parasieten en geweldplegers, waarin onze vrouwen en kinderen terug veilig over straat kunnen wandelen, boodschappen doen en naar school gaan zonder angst.

 2. Komt er nog bovenop dat Vlaams Belang in de laatste peiling van HLN en VTM de grootste van Vlaanderen blijkt te zijn als het nu verkiezingen zouden zijn.
  Open VLD zakt onder de 10%.
  In deze peiling heeft Vlaams Belang en N-VA samen 49%.
  Met mij slecht karakter durf ik “vermoeden” dat nieuwe verkiezingen nog niet voor morgen zullen zijn in het “apenland”(dixit Marc Eyskens).

  • Maar op de NBA(de Bin de plaats van een V)moet je niet rekenen, ze werken? liever samen met de verliezers dan met het Vlaams Belang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *