De eurofiele kleptocraten bijten in het zand voor de president van HET VOLK

Wat hadden ze gedacht de arrogante nazi’s en fascisten in Brussel en Straatsburg? Dat ze de fiere nationalistische Britten een lesje konden leren?!

De keuze van de Britten was duidelijk! ‘(Opgepast, deze MSM-tekst kan veranderen en het filmpje van de speech van Johnson gecensureerd als de huichelaars en hersenspoelers van de VRT van gedacht veranderen op bevel van STASI-Merkel en ober-sturm-gruppenf├╝hrer E. Macron, zoontje van!)

Een deel van het journaille kan het nog altijd niet verkroppen. BREXIT is een FEIT. Net zoals de verkiezing van Donald Trump een FEIT was. En net zoals de herverkiezing van Trump een FEIT zal zijn. Geen enkele linkse hersen-spoeler of politiek correcte apparatsjik zal dat kunnen voorkomen.

De wil van het volk zegeviert altijd. Ook al negeert men die wil systematisch zoals in het onland.be Vroeg of laat komt loontje om zijn boontje en worden alle corrupte politici met pek en veren naar huis gestuurd om nooit meer terug te komen.

De Burgemeesters van Aarschot en Mechelen zijn daar een goed voorbeeld van. Ze liegen en bedriegen iedereen. Maar in het Zand en hopelijk nog iets walgelijker zullen ze bijten! Geen enkele twijfel mogelijk! Voeren ze de dictatuur in? (Dat is overigens al gedeeltelijk in hun partij het geval) dan volgt de revolutie die ongenadig zal zijn!