Bo(em)ston!

Dat men in Boston moeite noch middelen spaarde om de rotzak(ken) te klissen die onschuldige doden en verminkten op hun geweten hebben na hun bloedige moordpartij tijdens de marathon hoeft geen betoog. Anders dan hier, waar men eerst veel blabla zou verkopen en de fluwelen handschoentjes zou aantrekken om de eventuele daders niet te kwetsen, ging men er ginds met de grove borstel door..en blijkbaar al met resultaat!

Een van de ,tot nu toe,vermoedelijke daders heeft tijdens zijn vlucht voor de politie een dodelijke loodvergiftiging opgedaan. Zijn kompaan is nog op run en wordt omschreven als “zeer gevaarlijk” want ze weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Volgens de vrijgegeven foto”s van beide heerschappen èn hun namen blijken het “zonnebank” individu’s te zijn. Waar hun echte roots liggen is nog niet bekend maar we mogen quasi zeker zijn dat het een of ander land is waar de baardmansen de plak zwaaien.

Van Boston naar Belgicistan is tegenwoordig maar een boogscheut ver vliegen. Hie is heel een poco zootje in de ban van de alhier jonge “Syriëvaarders” die ginds in dat woestijnland hun broeders en zusters willen helpen in het uitmoorden van hun geloofsgenoten. Het baart onze poco totentrekkers grote zorgen dat er tientallen van die moslim gasten er van onder muizen terwijl er hier zovele knelpunten vacatures niet ingevuld raken. Het wordt Zowelle 1000-ket te gortig en ze wil met een tien puntenplan (weeral een plan!) de uittocht van dit hoog ontwikkelde volkje tegengaan. Alles en iedereen wordt in de hoogste staat van paraatheid gebracht om de minst verdachte handeling te melden.

Na de opzienbarende arrestatie van de gebaarde kameelezel Belcacem (zijn roepnaam is Fou-Fou)en enkele kompanen die als ronselaars voor de “heilige Syrische zaak” beschouwd worden, wordt het menens niettegenstaande de gebelgdheid van de raadsman van Fou-Fou die zijn cliënt door dik en dun als een heilig man blijft verdedigen. We weten intussen wel dat meester Damen van linkse strekking is en samen met zijn confrater S.Mary bijna steeds terug te vinden zijn als er ernstige criminelen van vreemden huize moeten verdedigd worden. De zekerheid van een vet ereloon is daar niet vreemd aan.Geld stinkt niet!

Men zou echter in deze eens de vraag kunnen stellen aan de moslimexecutieve of het hun veel kan schelen dat die jonge moslim gasten de plaat poetsen. Hebben zij in het het verleden genoeg de oren en ogen gespitst en de boel in de gaten gehouden? Hebben zij hun immans voldoende opgevolgd en hun preken beluisterd? Moeten wij nu ECHT geloven dat de opperbaardmannen hier niets van wisten? Komaan zeg..ni zeveren hé! Persoonlijk vind ik het “ongepast” dat er nu zoveel tamtam gemaakt wordt èn maatregelen aangekondigd worden om de uitvlucht van deze hersenloze jonge moslim rebellen te stoppen. Laat de executieve dit schaap wassen want het is hun volk. Zij moeten er voor zorgen dat opruiers de mond gesnoerd worden.

Het zijn niet de ongelovige honden die de schapenkeutels uit het vuur moeten halen. Als het op handelen aankomt zijn de baardmensen afwezig..als er echter te profiteren valt staan ze op de eerste rij! Nu gaat men ook als toemaatje B.v.’s inschakelen om geld te ronselen voor de “hongerigen” in Syrië want de bedel actie loopt voor geen meter. Die linkse loeders blijven toch steeds volharden in de boosheid.

Misschien kunnen ze eens een bijdrage aan de emir van Dubai vragen om zijn hongerende geloofsgenoten in Syrië te steunen, daar is toch (en elders in die contreien ook!) geld genoeg. In Dubai city patrouilleert de politie in een fonkelnieuwe lamborgini van 450.000 euri…dààr kun je véél boterhammetjes mee kopen zenne!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bo(em)ston! — 6 reacties

 1. Ja Ja De Merode, False Flag Operations, zoals die in Ford Hood waar moslim-psychiater Nidal Malik Hasan in 2009 dertien Amerikaanse militairen doodde en dertig anderen verwondde in Texas terwijl hij “Allah Akhbar, Allah Akhbar” schreeuwde toen hij met zijn moordpartij begon.

  Een operatie waarover de slachtoffers en hun familie en nabestaanden nog altijd te horen krijgen dat het om een false flag werkongeval ging en als slachtoffer van de “heilige oorlog” false flaf vergoedingen uitgekeerd krijgen.
  In onze Belgische termen: hun grote risico’s in de ziekteverzekering werden niet gedekt doch ontkend.
  zie http://www.youtube.com/watch?v=AayZ8sx2A2U

  Bovendien worden ze nog altijd dagdagelijks in hun gezicht uitgelachen door de False Flag Obama-administratie.
  zie http://www.youtube.com/watch?v=-OEwEzFgKP4

 2. Beste Viktor,
  U nam die vranckx toch hopelijk niets ernstig? Zou er nog een grotere moslimlover rondlopen op Vlaamse bodem? Jammer dat zoiets Vlaming genoemd wordt.
  Nooit of te nimmer zal bijdragen aan iets wat moslims verdedigd, vroeger niet, nu niet en nooit niet, ik ga toch niet ‘de vijand’ financieel onderhouden! Ik ben niet gek en zeker geen geweld believer.

 3. Niet alleen die Coolsaet bezondigd zich aan misleidende verklaringen, doch Rudy Vrankxs heeft zijn masker afgeworpen.
  Een journalist hoort normaal NEUTRAAL te staan in zijn nieuwsberichten, doch Vrankxs toont ook duidelijk dat hij aan de kant van de “rebellen” staat, niet alleen door zijn tendensieuze verslagen, maar ook door zich openlijk in te zetten voor de actie 12-12.
  Dààrdoor kàn men zijn artikelen in de pers NIET MEER “au sérieux” nemen.

 4. In zake Boston moeten we oppassen met voorbarige conclusies te trekken…er zijn hier immers heel wat aanwijzingen dat “de vlag de lading niet dekt…” De USA hebben immers een rijke en lange geschiedenis van “false flag” acties. De komende dagen zullen we al klaarder zien…aan de hand van de “maatregelen” die de overheid zal nemen, en tegen wie deze gericht zijn, en dat zijn niet noodzakelijk islamitische middens… Ook in de USA is de autochtone blanke middenklasse het probleem en het gevaar!!
  De reactie van Coolsaet is al veelzeggend, en deze reactie is wel doordacht, en past in het kader van de psychologische oorlogsvoering tegen de “binnenlandse vijand=extreem rechts”. Ondertussen gaf hij ook al een verdekte boodschap aan de belgische overheid…Voelt men hem komen?
  Coolsaet weet dus heel goed wat hij zegt.. en waarmee hij bezig is..
  Hij focust niet op de feiten als dusdanig, maar schept een “perceptie” ervan die perfect past in zijn links en logekraam met de erbij horende verborgen agenda.

 5. We weten toch intussen dat als die klootzak Coolzaat op de buis komt het enkel en alleen is om rechts aan te vallen.
  Zodra dat smoelwerk nog maar 1/100ste van een seconde te zien is wordt er dadelijk gezapt.
  De BRT én de VTM staan qua nieuws (in ’t Vlaams Journaal ☺☺) héél laag, ze komen zelfs op de laatste plaats, hetgeen er te verwachten valt is toch maar linkse brol, of het komt van de rode Tang of het komt van Stefke de oerlul.
  Niet mijn zenders.

 6. Voor wie het niet gezien heeft of het vergeten is, breng ik hier graag in herinnering hoe de linkse RUG-professor internationale betrekkingen en socialistische partijideoloog de avond van de aanslag in Boston rechtstreeks op het VTM nieuws – met een uitgestreken gezicht gezeten naast oud-kolonel William Bergman – mocht komen vertellen dat in Amerika de daders van zulke aanslag gezocht moesten worden in extreeêm rechttsse kringen… Hij kon het niet genoeg herhaald krijgen in zijn debiele uitleg, deze marxistische “professor” van het negenenzeventigste knoopsgat.

  Stefke Wouters voegde bij die “gespecialiseerd in internationale betrekkingen” nog de woorden “en uiteraard ook internationaal terrorisme” toe. Net alsof dat evident zou zijn, niet dus.

  Nu geweten is dat de echte daders in Kirgizië geboren moslims waren zouden ze zich bij de nieuwsdienst van VTM best eens afvragen niet hoe het goddomme mogelijk is dat een leugenachtige vuilerd als Coolsaet ooit een diploma lager onderwijs in de wacht heeft kunnen slepen laat staan het bracht tot het bekleden van een professoraat, maar eerder wel wie deze omhoog gevallen linkse VRT-drol binnen gesmokkeld heeft in hun Vilvoordse lokalen?

  Een hond met een bril op zijn neus zou een véél betere expert zijn in internationale betrekkingen dan deze indoctrinerende beroepshalve liegende manipulator! Een hond liegt namelijk nooit opzettelijk. Van deze Cool geen Saet! Wat moet dat niet geven met de studentjes van deze oen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *