Doorbraak? Kotz!

Antwerpen, de Vlaamse hoofdstad van racisme en haat (aldus Othman El Hammouchi in Doorbraak)

 • Ook in de blogwereld en op de sociale opiniesites moet men op zijn tellen passen. Het is niet de eerste keer dat Nageltjes huivert bij de opinies gepubliceerd op Doorbraak. Maar nu is het wel erg opvallend. Kan doorbraak zich geen kwaliteit columnisten veroorloven of hoe zit dat? Graag kritische controle en een absoluut njet op islamofilie.!

Het staat er echt… in de column van filosoof Othman El Hammouchi in Doorbraak.be, een medium waarbij menig Vlaams-nationalist of Vlaams-beweger zijn boeken uitgeeft, zijn speeches geeft of columns schrijft. Triestig zulk verraad!

El Hammouchi vindt in zijn artikel getiteld “Welkom in Vlaanderen, het Iran aan de Noordzee. Een pleidooi voor vestimentaire vrijheid” dat de drie rechters van het hof van beroep in Antwerpen die deze week een hoofddoekenverbod terugschroefden, drie soepjurken zijn die vanwege het feit dat ze rokken dragen geen oordeel kunnen uitspreken over meisjes die hoofddoeken dragen.

Hij wijt het verkeerde oordeel van de rechters niet alleen aan hun jurken maar ook aan hun locatie, zijnde “Antwerpen, de Vlaamse hoofdstad van racisme en haat”.

Wij houden bij ‘tScheldt van vrijdenkers, vrijbuiters, vrank- en vrijgevochtenen… en we gunnen Othman El Hammouchi heel veel moslimfeesten, moslimvrienden en vooral een morbied hoge cholesterol vanweg te veel kenafeh, baklava en basboesa (typisch Vlaamse desserten) waarvan zijn broek gaat open staan en het zweet langs zijn varkensachtige lovehandles naar beneden stroomt bij de inspanning van het typen van zijn columns.

We gunnen Othman El Hammouchi evenwel geen gesubisidieerd platform waar hij zijn racistische boodschappen mag slijten.

“Doorbraak is een onafhankelijk medium zonder subsidies”, staat er op de website van Doorbraak te lezen. Dat is niet meer of minder dan een leugen. Doorbraak zit in Media21 een zinkend schip van een 8 tal digitale Vlaamse media die als groep gesubsidieerd worden door de overheid.

Doorbraak laat vele stemmen horen, maar is vooral gekend van de stemmen van twee racisten: aan de ene kant van het spectrum Johan Sanctorum en aan de andere kant van het spectrum Othman El Hammouchi. De een is voorstander van oerwoudgeluiden als er zwarte voetbalspelers op het veld staan, de ander is voorstander van hoofddoeken, en eigenlijk van alle handelingen, geschriften en gedachten die van een land een moslim-land maken.

Het zou onze overheid en politici sieren om hun geld, steun en aanwezigheid niet ter beschikking te stellen van een medium dat actief meewerkt aan de afbraak van Vlaanderen.

h/t t’scheldt

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Doorbraak? Kotz! — 2 reacties

 1. Het wordt steeds moeilijker om “de waarheid” te kunnen lezen. Het is ook duidelijk waarom die EU dictators o zo graag het internet onder controle, lees: onder dictatuur, willen krijgen, vanaf dat moment is Europa een verloren kontinent als het dat al niet is met al dat misdadig links laf beleid ten voordele van barbaren…
  Uit de hoek van die in Rome moet niets verwacht worden die ligt liever islampoten te likken en zen zakken aan te dikken.

 2. De “filosoof van den Aldi.” Othman…
  Reeds meerdere jaren stel ik vast dat Doorbraak bijna verworden is tot een bastion van de linkse kerk.
  Om de schijn hoog te houden mag Sam Van Rooy, of Tom Van Grieken ook nog eens een bijdrage publiceren.
  Ik weet niet of Doorbraak nog “verbonden” (op welke wijze dan ook) is met de VVB?
  Na mijn jarenlange lidmaatschap van de VVB (dat ik heb opgezegd onder het voorzitterschap van Eric Defoort) heb ik ook Doorbraak links laten liggen.
  De reden daarvoor is bij deze weer bevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *