Heilige identiteiten. Op weg naar een shariastaat?

Nu de religieus geïnspireerde idioten van de Katholieke Universiteit Leuven het nodig vonden om geld te pompen in het opleiden van islamitische geestelijken, ook wel imams genoemd, vestigen wij graag de aandacht op een werkelijk uitmuntend boek van de door links en “politiek correct Nederland” gebrandmerkte politicologe en juriste Machteld Zee.

Het heet “Heilige identiteiten Op weg naar een shariastaat?” Het telt 167 pagina’s en staat bekend onder ISBN 978 90 214 03687/NUR 320. Het is uiterst objectief en volledig wetenschappelijk correct.

Laat ons toe vooraf te wijzen op enkele taalkundige valkuilen die typerend zijn voor de promotoren en supporters van islam.

  1. Islam betekent niet vrede maar onderwerping.
  2. De aanhangers van islam zijn Mohammedanen. Zij geloven dat Mohammed een profeet was van de enige en almachtige God van het Universum, Allah, en bovendien zijn laatste profeet. Het zelfstandig naamwoord Moslim(s) dient in feite als politiek correct plaatsvervangend woord om de associatie met de misdadige psychopaat Mohammed met een rookgordijn aan onze perceptie te verdonkermanen. In het beste geval zou men moslims kunnen omschrijven als volgelingen van Abu Muslim (821-875), na Al Bukhari de belangrijkste auteur van een hadith of overleveringen over alles wat Mohammed gedaan en gezegd had tijdens zijn leven, inclusief roof moord slavenjacht en -handel enz. Het is dus hypocriet en bedrieglijk om Mohammedanen moslims te noemen. Al zijn de Latijnse talen ook niet vrij van Arabisch taalimperialisme: Musulmanes, Musulmans, Musulmani, Muçulmanos; Muslimoen (Arabisch) toch is het duidelijk dat een volgeling van Mohammeds ideologie een Mohammedaan is en niets anders. Ook Zee trapt in deze politiek correcte en taalkundige valkuil. Christenen zijn volgelingen van Christus. Boeddhisten zijn de volgelingen van Boeddha, mohammedanen zijn de volgelingen van Mohammed.
  3. Ik hoop dat Machteld hier mee leest want ze is niet alleen een uiterst intelligente maar ook zeer appetijtelijke vrouw. (zie foto) Islam is voor 91 procent een misdadige, totalitaire, roofzuchtige, imperialistische ideologie met een wreedaardig en moordzuchtig karakter, en dus helemaal géén godsdienst of religie. Dat laatste dient gewoon als alibi, vaartuig of voertuig om andersgezinden te onderwerpen en te misbruiken als slaaf, slavin of minstens ophoester van belastingen en taksen op zogenaamd ongelovigen.

Als vrouw heeft Machteld Zee uiteraard zeer goed begrepen dat er inzicht en weerstand moet worden geleverd tegenover misdadige praktijken van de islamitische ideologie en de medeplichtige domheid van alle westerse supporters van islam.

Hoeveel vrijheid kunnen we geven aan het islamitisch fundamentalisme zonder onze vrijheden te verliezen? Op levendige, glasheldere en vlijmscherpe manier onderzoekt Machteld Zee deze vraag.

Het klinkt sympathiek om in het Westen een voor Mohammedanen alternatief recht toe te staan. Bij hoge uitzondering kreeg Machteld Zee toegang tot enkele shariaraden in Engeland: rechtbanken waar de wet van de sharia geldt in plaats van de westerse beginselen en vrijheid en gelijkheid voor iedereen. Ze zag daar hoe islamitische vrouwen in een parallel religieus rechtsstelsel afhankelijk worden gehouden.

Geen wonder als men weet dat de getuigenis van een vrouw maar de helft waard is dan die van een man. Of dat haar erfrecht maar de helft is dan dat van een mannelijke mede-erfgenaam. Behoud zo maar uw patrimonium, want na vijf generaties is al uw kapitaal verdampt! Win zo maar eens een echtscheidingsprocedure tegen een brutale sadist met veel sadistische vrienden!

Moeten we ons hier in het westen niet juist veel sterker maken voor de rechten van alle vrouwen? Of zijn we al op weg naar een sharia-staat? Het is duidelijk dat door de massale import van Mohammedanen en de hoge geboortecijfers in hun mini-kalifaatjes zonder daadkrachtig en tijdig ingrijpen vroeg of laat de demografische meerderheid van 50 procent plus één mohammedaan zal worden bereikt.

Daarna is het, zelfs volgens de democratische regels van onze rechtsstaat, onvermijdelijk dat onze seculiere wetgeving zal vervangen worden door islamitische wetgeving en dat onze seculiere rechtspraak zal vervangen worden door sharia rechtspraak gegrondvest op islamitische rechtsleer en wetgeving.

Enkele citaten: “Zee geeft op zeer indringende en toch geestige wijze inzicht in de regels, de rechter en de cliënten.” (Afshin Elian in Elsevier) “Een prachtige analyse van de grote fouten die gemaakt worden door mensen met enorme reputaties. Daar blijkt Zee daar met humor over te kunnen schrijven. Zo kunnen treurige dingen ook toch nog hilarisch zijn.” (Paul Cliteur)

Wij gaan uw leesgenot niet bederven door hier uit te wijden met citaten uit het boek. Schaf het aan en lees het. Machteld Zee heeft de enorme verdienste de aandacht te vestigen op details die in andere islamkritische werken niet of minstens niet zo uitdrukkelijk aangetoond worden.

En, laat U horen in het debat. Schuw uw recht op vrije meningsuiting niet! De nodige en doorslaggevende argumenten vindt men overvloedig terug op deze webstek.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Heilige identiteiten. Op weg naar een shariastaat? — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *