Kort genoteerd.

Veel varia in het weireld nieuws de voorbij week. Iedereen kwam aan zijn trekken. Ik onthou alvast het volgende.
– De Boston bombers zijn gepakt! Moslims…Allah Kakah!
– De papa van een van de daders hoop(te) dat ze zijn zeuneke niet zouden doodschieten, ocharme.

– In Texas ontploft een kunstmest fabriek..stront aan de knikker? – In Saoedi-Arabië mogen de vrouwen eindelijk met de fiets rijden, echter…gesluierd, een kleed tot op hun hielen en vergezeld van een man..ze gaan er flink op vooruit bij die vijgenboeren.

– In Syrië zijn er nu ook al vrijwilligsters aangekomen uit het buitenland. Waarschijnlijk om die jonge snaken voor te bereiden op de maagdenhemel want daar is ander geschut!

– Moslim huurlingen uit Nederland kunnen in Aleppo beschikken over de villa van een steenrijke Saoediër, zwembad en sauna inbegrepen plus 100 dollar soldij per maand

– Ook in Irak en Afghanistan doen ze lekker verder. Een gemiddelde van 20 burgerdoden per dag is er nog steeds schering en inslag. Niet versagen jongens..zeker zo verder doen tot eer en glorie van de Profeet!

– In eigen onland gaan de imams de koppen(lees:baarden) bijeen steken. Hoe kunnen we het beste munt slaan uit de zakken van de ongelovige honden met vlucht naar Syrië van die jonge koerskemels

– Volgens de poco oelewappers moeten er meer middelen en maatregelen komen om dat moslim volkje hier te houden

– Volgens de Vlaamse minister van onderwijs, de Brusselse linkse nicht P. Smets moeten er meer eieren onder de moslimreten gelegd worden, zeker in de scholen.

– Volgens vele Antwerpse allochtone jongeren voelen zij zich hier niet thuis.. jongens..waarop wachten jullie toch om het hier af te trappen? In SyriËhebben ze volk tekort! Onze ambtenaren gaan in de toekomst jaarlijks “gescreend” worden om te zien of ze hun werk naar behoren doen en niet teveel afwezig zijn. De pakbond is niet opgezet met dit initiatief van de bevoegde minister..of wat dacht je!

– Het verlofgeld voor de laagste pensioenen wordt verhoogd…wel efkens wachten tot in 2O14

– Hoera..de Sinksenfoor is gered. Ze mogen aan de scheldekaaien hun tenten opslaan..wedden dat er een of andere gozer met zijn zatte botten in t’scheld beland!

– Patje Janssens gaat “doctoreren” Hij zegt de politiek vaarwel..enfin..t.t.z…allez..ik bedoel, misschien sta ik volgend jaar nog eens op de lijst

– Er komt een denktank die de pensioen problematiek gaat ontleden want Zanderke De Croo ziet het alleen niet zitten. Een van de “denktankers” is niemand minder dan F.Van de Broecke..linkse rakker en ooit minister van pensioenen geweest..tja..iedereen verdiend een tweede kans hé wordt er toch steeds gepleit. Hopelijk “verbrand” Frankske zijn gat niet opnieuw!

– Het gaat goed met de economie van Walchië..minder doppers en betere vooruitzichten, dit alles dankzij het Marschall plan.Volgens de Waalse minister-president Rudy De Mottige zal Walenland binnen korte tijd de Vlaamse “transfers” tot het verleden behoren.

– Bij de federale kadodders stijgt de koorts opnieuw want de rekening klopt van geen kanten. Capo di Ruppo heeft weer ping ping tekort. Het beloofd een stormachtig najaar te worden..wees daar maar gerust in. Tot slot noteren we dat vanaf 26 april e.k. de grote 12-12 bedelarij voor Syrië van start gaat. Een initiatief van allerlei linkse bedelgroepjes. Er werden nu enkele B.V’s geronseld om de boel wat te oliën. Ik vermoed dat hierom personen gaat met Beperkt Verstand.

Kortweg: B.V.