Een ‘academische’ conferentie die een maat is voor de staat van het onderwijs.

De Protestantse Theologische Universiteiten van Utrecht en Groningen gaan samen onderzoeken hoe joodse, christelijke en moslim reizigers tussen de 3e eeuw voor Christus en de 8e eeuw na Christus hun reizen ervoeren.

Laat dit even tot je doordringen, vraag de heilig geest om bijstand, en vraag je af of dit onderzoek spoort met al de historische kennis die op school en aan de universiteit werd aangeleerd. Ik bezorg hierbij wat geheugensteuntjes die kunnen helpen, of minstens het denkproces kunnen versnellen:

1) Er is slechts sprake van christendom na de dood van Christus, dus de 1ste eeuw na Christus.

2) Er is slechts sprake van de islam na de dood van Mohammed in 632, dus de 7de eeuw na Christus

3) Clovis liet zich pas dopen ergens tussen 498 en 503, dus de 6 de eeuw na Christus.

4) De Joodse diaspora ( de vlucht uit Israël) vond plaats 586 voor Christus.

Het moet ons een volkomen raadsel zijn wat die universiteiten gaan bestuderen, tenzij enkel de Joodse reizen misschien.

Wat valt er door deze ‘academische’ 😀 😀 conferentie dan bestuderen en aan te tonen? Dat alle engelen transgenders zijn misschien? 😀 😀

Maar voor de snuggere burger van vandaag is het vrij zeker enkel een methode om subsidies te slurpen. Wellicht Europese subsidies, want in de breinen van de nieuwe despoten moet er met de nieuwe wereldorde en de omvolking ook een nieuwe vervalste geschiedenis worden geproduceerd zodat de Europeanen in de toekomst zullen leren dat de islam tot Europa behoort. Als het over feiten zal gaan, dan zal de conferentie snel gedaan zijn. Maar alle godsdiensten kennende zijn zij de absolute kampioenen in het bedenken van fake news.

https://www.pthu.nl/actueel/agenda/!/14065/academic-conference-jewish-christian-and-muslim-travel-experiences?fbclid=IwAR3VzW_2nw0xtTVxiEAxaNRxicbqgrBkgrik_4REhlpczIVTEbPA86Y-F_I

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een ‘academische’ conferentie die een maat is voor de staat van het onderwijs. — 1 reactie

  1. De Mohammedanen weten perfect dat de “Hidjrah”, de migratie van Mohammed naar Medina (voorheen Yatrib), betekent.

    Van het “Dar al-islam” (Arabisch: دار الإسلام, “huis van de islam”) naar het “dar al-harb (دار الحرب,” = “huis van de oorlog”), ook wel dar al-kufr (“huis van de ongelovigen”) genoemd, is een gigantische sprong tussen twee gerelateerde begrippen maar radicaal tegenovergestelde in islam.

    Hieronder wordt respectievelijk verstaan: het gebied waar de islam heerst, en het gebied dat nog niet onder sharia (islamitisch recht) valt.

    Het is zonneklaar dat de universiteiten van Groningen en Utrecht hier “takkiya” (leugen en bedrog) plegen. Liegen met goddelijk mandaat van Allah, de God van de psychopathische kinderverkrachter en slaven drijvende misdadiger Mohammed. Ook een roverhoofdman voor alle duidelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *