Oligarchie en zo …

Met wat je niet weet kan je geen rekening houden. Daarom -hoe moeilijk ook- deze poging om meer inzicht te delen. Oogkleppen en paardenbrillen af ! Sommige oligarchen en hun acolieten staan vijandig tegenover bepaalde meningsuitingen. Die van nageltjes is er één van. 

oligarchie-246x300

Langzaam maar zeker begin ik te beseffen wat wijlen heer Ray heeft moeten weerstaan en doorstaan van 2007 tot 2012. De vrijheid is niet gratis, en die van meningsuiting nog minder.

Vele vertolkers van de echt vrije mening beseffen steeds meer en beter wat er gaande is. Zij zijn niet achterlijk, verre van, niettegenstaande men de indruk wil wekken dat ze dat wel zijn wegens onvoldoende nerveus puberaal getokkel op tablets en blackberry’s. ..

Iedere normale rechtgeaarde dit dit leest zal begrijpen dat niet alle belangen simultaan in de weegschaal kunnen geworpen worden. Hier (bij nageltjes) schrijft men dus uitsluitend in het algemeen belang dat haaks staat op de private belangen van beroepspolitiekers en apparatsjiks allerhande, niet in de laatste plaats deze van vakbonden en andere boven de wet gestelde verenigingen van misdadigers. ..

Wij zijn allen voor onze communicatie afhankelijk van infrastructuur, zoals kabel-en draadloos internet, telefoon en gsm, want telex en rooksignalen zijn voorbijgestreefd. Gezellige babbels binnen rond rijdende limousines en rondvliegende private-jets van en voor eurocraten en leden van de nieuwe wereld-orde is een privilege voor misdadigers. Dat is de reden waarom deze communicatie voor sommigen bij wijlen wordt bemoeilijkt en ja zelfs bewust wordt gesaboteerd. Er zijn ogenblikken geweest dat sommigen beroofd werden van elke mogelijkheid tot niet-verbale communicatie. Die laatste lieten ze links liggen om reden dat ze tijdsgewijze niet rendabel zou geweest zijn maar objectief ook afgeluisterd zou kunnen worden.

Zelfs indien ze een mail naar meerdere bestemmelingen met één enkele muisklik zouden hebben kunnen versturen, zouden ze het niet gedaan hebben. Dit is hét sfeerbeeld van een klimaat van angst en intimidatie dat jammer genoeg over heel Europa is neergedaald als plaatsvervanging voor het ijzeren gordijn van het communisme.

Want hoe gaat het actuele “regime” te werk? Allereerst mikken ze op de zwakste schakel. “Men” stelt één enkele PC buiten werking door het toestel te saboteren met virussen, trojanen en andere malware. Een makkie voor toestellen die zogezegd “beveiligd” zijn met “populaire” firewalls zoals die van Microsoft & virus-scanners zoals o.m. Norton, AGV en McAfee.

Toevallig gisteren bevestigde een artikel op de dagelijkse standaard “europese-vergezichten” dat te lastige burgers de mond worden gesnoerd of ontmoedigd. De auteur laat opmerken: “Het kan haast geen toeval zijn, dat bij het opstellen van dit stuk mijn beter dan gemiddeld beveiligde computer crashte en ik overnieuw kon beginnen, maar dat terzijde.

Indien dit niet lukt, schakelen de boven ons gestelde oligarchen en hun acolieten over naar een hogere versnelling. Ze breken in op het niveau van de “service-providers” die modaal zogezegd van niets afweten. Op deze manier lezen ze onze mails, kennen ze onze locaties en IP-adressen, weten ze waar en wanneer we actief zijn enz. De zonnige kant van dit aspect is dat hetzelfde ook geldt of zou moeten gelden voor islamitische terroristen, verkrachters zoals Dutroux en overvallers zoals de bende van Nijvel.

Spijtig genoeg beslisten de boven ons gestelden echter om buiten ons weten 90 procent van deze – door de belastingbetaler gefinancierde – capaciteit te laten benutten om U en mij te bespioneren omdat het hierboven vermelde geboefte geen bedreiging vormt voor de boven ons gestelde nomenclatuur, maar wij (de burgers van dit volk) wel.

Stel dat we dit alles waarnemen en (zouden) begrijpen, en er de nodige tegenmaatregelen voor nemen, dan schakelen de boven ons gestelde oligarchen naar een nog hogere versnelling. In plaats van twee banden van onze mobiel te doorsteken doen ze het met drie tegelijk in de veronderstelling dat we niet de moeite noch  investering zouden kunnen doen om meerdere reserve-banden in voorraad te hebben. Soms is dat uiteraard het geval.

Dank zij eerdere ervaringen in een totaal andere context weten sommigen wat hen in januari jl. overkwam. Nu ook, maar door logische deductie. De redactie trachtte het risico voor nageltjes te spreiden over even veel adressen, in de veronderstelling (én de hoop) dat de coördinatie hierdoor minder kwetsbaar zou worden. Helaas bleek dit de voorbije 16° week van 2013 ei zo na ook een wensdroom.

Als volgende versnelling greep “men“ in op het niveau van de DNS-servers waardoor bepaalde redacteurs niet meer konden “browsen” op het internet. Al het overige konden ze er nog wel, maar deden dat -al dan niet bewust- niet. De derde band van sommigen onder ons werd dus bewust plat gezet en doorstoken. Lieten we daarom de moed zakken? Nee!

Maar het nageltjes-netwerk moet dringend uitgebreid en beter voorzien worden van verdedigingswapens. Communicatie per mail is daarover uitgesloten. Ze lezen mee! “Ze” saboteren wat en wanneer ze maar willen! Met de nodige moeite en het benodigde tijds-relais weliswaar, maar de oligarchen en hun apparatsjiks deinzen voor niets terug!

Iedereen acht zichzelf belangrijk maar niet onmisbaar. Daarin schuilt de macht van het aantal. In de criminele logica van de boven ons gestelde oligarchen en hun islamofiele en linkse apparatsjiks zouden velen onder ons weldra een “natuurlijke” dood moeten sterven. Welnu, dat gaat niet gebeuren, tenminste niet onopgemerkt.

Daarom ook is het noodzakelijk dat het netwerkje van Nageltjes uitgebreid en geperfectioneerd wordt. Persoonlijk heb ik daarover mijn idee, maar dit is niet de juiste plaats noch het juiste tijdstip om daarover van gedachten te wisselen. Ook de “rechtse haatblogs” (dixit de linkse rugprofessor Rik Coolsaet) hebben burger-rechten!

Samengevat: àl de burgers van Vlaanderen zijn in staat van oorlog ook al beseffen ze dat nog niet allemaal ten volle.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Oligarchie en zo … — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *