Superdiverse gezelligheid

Een beetje zoals de massale vechtpartij door ‘jongeren’ in Londerzeel of elders….
Sommigen zullen het weer niet willen zien of horen, liever wegkijken, doen alsof er niets aan de hand is , hopen dat het wel zal voorbij gaan en de overheid het wel zal oplossen

Ze zullen de schuld leggen bij diegenen die het toenemende geweld als gevolg van de invasie en de omvolking aanklagen. Ze zullen opwerpen dat dit het logische gevolg is van en de terechte straf voor blanke supremacisten, racisten en kolonialisten. Zij zullen blijven volhouden dat de oplossing ligt in nog meer immigratie, in superdiversiteit, in meer geld, meer kansen, meer gepamper en lagere verwachtingen.
Kortom zij die een mening opdringen, ons een leven opleggen en gedrag vertonen als dat van de beste burgemeester van de wereld en de minister van samenleven, of de dochter van wijlen Moureaux , of de linkse brigades en de goedmensen die via NGO’s het nog erger maken.
Ja, we zijn allemaal potentieel slachtoffer, en allemaal in gevaar.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Superdiverse gezelligheid — 3 reacties

 1. Beste a. griffon,

  Zoals ik het al jaren schrijf, reeds van bij wijlen Ray De Bouvre (Angeltjes)
  “Ooit worden we dood wakker met overgesneden keel.
  Die dag komt met rasse schreden helaas dichterbij.
  Dit allemaal onder het goedkeurend oog van regerende en linkse politici en blijft het gepamper en de import aan hoog tempo doorgaan.
  De stemmen van 810.000 verzuurden, laaggeschoolden, paljassen, mestkevers, wilden… (het lijstje is verre van volledig) worden straal genegeerd.
  Maar het feit dat men geen nieuwe verkiezingen wil laten doorgaan geeft aan hoe bang de losersliga (inclusief N-VA) is, bang van de stem van het volk.
  Het niveau van de “democratie” in “het apenland” (dixit Marc Eyskens) is bij deze weeral eens aangetoond.

  • Meer nog. Er zijn enkele stellingen waarin iedere multiculturalist zich kan vinden:
   1 een (religieuze?) minderheidsidentiteit verdient erkenning.
   2 het niet erkennen van deze identiteit veroorzaakt psychische schade.
   3 culturen zijn gelijk.
   4 culturele diversiteit is goed.
   5 mochten er toch kwalijke praktijken bestaan binnen een minderheidscultuur,dan moeten die niet te hard worden veroordeeld.
   6 de dominante cultuur dient de minderheidscultuur te aanvaarden en te pamperen.

   Dat geloven onze Belgische en EU elites die lijden aan een gevoel van arrogante zelfoverschatting. Zij denken dat zij dit varkentje wel zullen kunnen wassen en de mensen blijven wijsmaken dat wat zij zelf denken de objectieve waarheid is. Zij informeren zich niet. Meer nog zij willen zich niet informeren en denken zelfs dat ze zichzelf niet moeten informeren. Anders is het misprijzen voor de slachtoffers en de gewone autochtone man en vrouw onmogelijk te verklaren.

   De gebruikte techniek is die van alles wat gebeurt doodleuk weg te relativeren. “Het zijn maar incidenten”, of “het komt vanzelf wel goed.”

   Zelfkleinering is maar al te duidelijk een vorm van indirecte zelfverheerlijking. Daaruit volgt een onterechte haast waanzinnige vorm van zelfoverschatting waaraan al onze politieke elites lijden.

   Een elite die niet wil weten wat een opkomende politieke ideologie is en die in zijn verwatenheid denkt de boel bij elkaar te kunnen houden, is misdadig bezig.

   Ik denk dus dat het deze elites zijn die ooit dood wakker zullen worden met overgesneden keel! “One way or an other”. Wie het doet maakt niet uit.

   • Beste Jefferson,
    Volledig eens met u, maar dat zal geen verrassing zijn waarschijnlijk.
    Wat betreft uw laatste zin: laat ons hopen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *