Afschaffing van de nationale identiteit, ook in fases, is geen lopende zaak, en elke wijziging is een schending van de grondwet.

Deze week verscheen in alle kranten het bericht dat we allemaal een nieuwe identiteitskaart zouden krijgen waarop onze plaats van geboorte niet zichtbaar meer zal zijn. Ook de handtekening van de verstrekkende ambtenaar, die hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld , en de plaats van uitreiking zullen verdwijnen. Zo zal dus ook niet meer kunnen vastgesteld worden wie al de vreemdelingen tot belg maakt, en waar dat dit gebeurt.

Voorbeeld van een nieuwe identiteitskaart

Via de salami-techniek wordt de grondwet ondergraven. Dat is al zo met de de grondwet die vrije mening aan banden legt. Met de wijze waarop justitie werd omgevormd, en waarbij nu een dringend verzoek tot afschaffing van assisen wordt geëist door magistraten die daarmee de scheiding der machten schenden ( eveneens opgenomen in de grondwet) Er zijn al veel voorbeelden, en de lezers zijn welkom om deze ter herinnering in de reacties op te sommen.

Wat is de volgende stap? De afschaffing van de belgische nationaliteit en de invoering van de Europese identiteitskaart? Ons adres was al gewist, maar dat kon nog verdedigd worden om veiligheidsredenen, omdat dan tijdens je reizen niemand je woning zou kunnen komen leegplunderen bvb.

Nog gekker is het wanneer men de reden leest waarom men die nieuwe ID- kaart zou invoeren. De aanpassingen aan de lay-out van de kaart komen er op basis van aanbevelingen van de Internationale Luchtvaartorganisatie (ICAO). (zie art van Belga onderaan) Alsof dat orgaan regels heeft te stellen.

Voorlopig staat er nog BEL op ipv EUSSR, en zijn het geslacht (voorlopig) nog niet gewist. We mogen dus nog man of vrouw zijn, en niet genderfluide, queer, transgender, lesbisch, homo of pedo. Maar ik ruik al protest.. Voorlopig blijven ik en mijn familie 100% mannen en 100% vrouwen. Want wie weet wat men met ons, ons DNA of ons sperma en eitjes, ooit van plan is. Als genderdromen mag, dan doemdenken ook.

Hebben jullie een idee waarom de geboorteplaats niet meer op de identiteitskaart zal staan?

Zo lijkt het alsof iedereen die de belgische nationaliteit heeft gekregen, ook hier is geboren en niet meer in Darfour, Marrakesh of Mogadishu , en evenzeer ons land en onze identiteit kan claimen . Geen enkele andere reden is hiervoor te bedenken. Een nieuwe fase in het weg met ons, en alles wat van ons was is nu ook van hen en van de hele wereld die hier zou binnen geraken. Bovendien helpt het ook nog eens lekker de criminelen want hoe minder er over hen geweten is en eenvoudig af te lezen, hoe liever ze het hebben. Ik begrijp niet, en u wellicht ook niet , dat een regering in lopende zaken zoiets kan beslissen. Nog minder dat ook NVA hiermee is akkoord gegaan. Dit is immers geen lopende zaak, en niet iets dat zo nodig op een drafje moet worden gefikst.

Het is dus een geluk dat de formatie van een nieuwe regering faalt. Niet enkel voor de Vlaamse zaak en belangen, niet enkel omwille van de begroting die in de prak wordt gereden door de interim-regering van lopende zaken, maar ook omwille van alle andere besluiten die de ontslagen regering neemt, de bezoeken die ze in het buitenland brengt en waar dubieuze afspraken worden gemaakt, het geld en de postjes die ze nog uitdeelt enz.. en waarvoor ze sinds de val van de regering en de verkiezingen van mei 2019 geen mandaat meer hebben, maar zich dat wel nog toe-eigenen.

Geboorteplaats zal niet meer gedrukt staan op identiteitskaart

14/02/2020 om 16:57 door pvm | Bron: BELGA https://www.standaard.be/cnt/dmf20200214_04848905?fbclid=IwAR0Dx8VfegHH_ipC5_9MNDrO9IuWBUQ7zGpKFR6wj08LaUrI8YNUK2LlcGs

Geboorteplaats zal niet meer gedrukt staan op identiteitskaart
Op de nieuwe identiteitskaart zal de geboorteplaats niet meer afgedrukt staan. Foto: Photo News

Binnenkort zal de geboorteplaats niet meer met het blote oog zichtbaar zijn op de identiteitskaart. Dat staat in een wetsontwerp dat vrijdag groen licht heeft gekregen van de ministerraad.

Ook de handtekening van de gemeenteambtenaar die de kaart uitreikt, wordt geschrapt.

De aanpassingen aan de lay-out van de kaart komen er op basis van aanbevelingen van de Internationale Luchtvaartorganisatie (ICAO). Los van die aanbevelingen redeneert de regering dat de geboorteplaats niet meteen relevant is bij de identificatie van een burger. Het ontwerp moet nog wel worden goedgekeurd in de Kamer.

Vorige maand nog reikte minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem de eerste elektronische identiteitskaart met vingerafdrukken uit. Daarop staat de foto van de houder links in plaats van rechts.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Afschaffing van de nationale identiteit, ook in fases, is geen lopende zaak, en elke wijziging is een schending van de grondwet. — 3 reacties

 1. ik word er zo moe van, ik ben het beu, ik ben het kotsbeu.
  Het houdt niet meer op, waar zijn “regerende” (en vooral linkse) politici in hemelsnaam mee bezig??? 🙁 🙁 🙁

 2. Het gaat hier niet over wat men er nog kan opzetten maar over wat men weglaat aan informatie. En dat is de herkomst van alle allochtone criminelen.

  Dit heeft een dubbel effect: ten eerste wordt het maken van objectieve statistieken erg bemoeilijkt. Ten tweede gaat men statistieken als die nog zouden gemaakt kunnen worden doodleuk betwisten.

  Ten derde opent dit de deur om elke orde-handhaver onmiddellijk te betichten van racisme. Want op wat moet die politieagent(e) zich baseren bij gebreke aan herkomst op de Belgische ID? De huidskleur is voor de hand liggend.

  Onze overheid (zonder meerderheid!) en de (door niemand verkozen!) elites wil hiermee allochtone misdadigers beschermen en daarmee brengen ze autochtone bevolking in gevaar.

  Ik vind het bijhouden van vingerafdrukken en DNA van allochtonen een uitstekend idee. Zo kan men tenminste weten en bewijzen wie mij vermoord of gemolesteerd heeft en wie onze vrouwen heeft verkracht.

  • Zolang de traditionele en vooral de linkse elite het voor het zeggen hebben zal het enkel veranderen langs de negatieve kant. Als je werkelijk wil verzetten tegen dat alles dan zou je beter beginnen met te stemmen voor het Vlaams Belang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *