Weer bestolen ! Wij financieren terrorisme en onze ondergang.

Voor wie nog steeds dacht dat immigranten ons kwamen verrijken. Sommigen, weinigen, wel natuurlijk, al mag dat eens uitgevlooid worden hoeveel er dat precies zijn. Want de overlast, de drugshandelaars, de gevangen, de fraudeurs, de terroristen, de overvallers, de dieven, en de seksuele criminelen zijn duidelijk identificeerbaar en te linken.

En nee, iedereen weet het het zijn niet de autochtone oudjes en kinderen die daarin een belangrijk aandeel hebben. (al komt dat ook eens voor natuurlijk) In Nederland is al een hele tijd geleden vastgesteld dat er voor honderden miljoenen aan fraude werd gepleegd in de gezondheidszorg. Maar nu blijkt ook dat dit geld voor een groot deel naar het terrorisme is gevloeid. Het geld is niet meer recupereerbaar want in het buitenland en verdwenen , de fraudeurs kunnen niet gestraft worden omdat dit wettelijk niet mogelijk is.

Zou het kunnen dat met dat geld dure advocaten werden betaald, want gratis werken die niet, of iemand werd omgekocht?
Voor alle duidelijkheid: het zijn niet de blanke Nederlandse oudjes en gehandicapten die het geld gekregen hebben , maar de mensen die ons haten, bestelen en misbruiken. Dat mag, zo staat er in de koran, als de slachtoffers kafirs zijn.

Immigratie die ons zou verrijken?
Nog meer van dat?
We moeten nog meer geduld hebben?
EVRM en internationale verdragen een gevaar voor ons?
We schaffen ons af?
We laten ons verder omvolken en bestelen?
We gaan ze uitburgeren?
We laten Bart Somers verder begaan?
U mag het antwoord op die vragen zelf geven.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Weer bestolen ! Wij financieren terrorisme en onze ondergang. — 1 reactie

 1. De synchronisatie klopt niet, de klank valt weg.
  Niet rechtstreeks een antwoord op uw vragen.
  Maar zou dit toeval zijn???
  Ik heb een donkerbruin “vermoeden” van niet.
  Gevoelige materie moet blijkbaar zoveel mogelijk gesaboteerd worden. 🙁
  Wat niet wegneemt dat mijn ergernis weer flink is toegenomen, door het onderwerp wel te verstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *