De Groene aap valt uit de mouw

De Groenen (Die Grünen) waren al aan ’t pleiten voor het verbieden van extreem rechts en het AfD, nadat ene Tobias R. 9 mensen van buitenlandse origine en zijn moeder vermoordde en dan de hand aan zichzelf sloeg.

En wat blijkt nu?

Meteen werd de aanval ingezet tegen ‘extreem rechts’ en de moordpartij politiek gerecupereerd. De boemerang die Merkel, de Grünen, dan hebben gegooid, komt nu dubbel hard in hun linkse smoel terug. (‘Smoel’ dat is wat de socialisten bij ons nog altijd zoeken)

Op dit beeld is de vader van de moordenaar Tobias Rathjen te zien. Hans- Gerd Rathjen was als politicus 9 jaar geleden nog kandidaat op de lijst van de Grünen in Hanau. Foto: Bündnis 90/ Die Grünen Hanau https://archive.fo/Is1bt

Inmiddels werd ook de vader Hans-Gerd opgepakt en geboeid door de politie weggevoerd.

Wie die „Bild“-Zeitung berichtet, wird deshalb nun auch gegen den 72-jährigen Vater Hans-Gerd R. ermittelt. Zwar geht man nicht davon aus, dass dieser einen direkten Bezug zu den Morden gehabt habe. Dennoch solle geklärt werden, inwieweit der Betriebswirt und ehemalige Grünen-Kandidat für den Ortsbeirat Kesselstadt möglicherweise eine „tatbegünstigende“ Wirkung gehabt haben könnte.

Groenen wilden sporen verbergen?

Andreas Unterberger schrijft zelfs op zijn blog dat de Groenen onmiddellijk alle sporen van Rathjen die naar hen toelopen, probeerden te verwijderen van het internet. Bewakers van de waarheid hadden er tegen dan al voor gezorgd dat die pogingen tevergeefs en te laat kwamen.

De vader mag dan misschien wel niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de daden van zijn zoon, Merkel en de Grünen zijn dat wel voor de haatcampagne tegen de partij Alternative für Deutschland (AfD) en iedereen die er voor stemde of dat van plan was.

Wie is dus het gif in de maatschappij, wie zijn de verspreiders van haat, het gif en de schimmel in de maatschappij? Wie zo de volgende verkiezingen manipuleren, de burgers intimideren, de democratie vervalsen? Toch niet de Russen of Trump zeker?

Het is nu nog niet algemeen bekend, en nog onderdrukt nieuws, zowel in Duitsland als de rest van de wereld.

Maar, gaat Angela Merkel zich nu publiek en uitgebreid komen verontschuldigen voor de tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen? Ik vrees dat het loeder, het grootste gevaar sinds Hitler en Stalin voor Duitsland, de echte Duitsers en gans Europa, dat niet zal doen. Maar veel Duitsers en Europeanen zullen daar wel hun conclusies uit trekken.

En de Grünen, die de schietpartij ook meteen recupereerde had ook haar kans schoon gezien om af te rekenen met hun politieke tegenstanders. Als er organisaties, politieke partijen of lui zijn waar we moeten voor vrezen, dan zijn zij en hun rode vrienden het grote gevaar voor ons en onze vrijheid.

Ik mij zelfs voorstellen dat ze vanuit hun linkse ideologie in staat zijn ( alleszins sommigen er al eens van dromen) om een Pol-Potje te organiseren. Immers, linkse dictaturen worden zelden en dan nog tijdelijk, vanuit een democratisch verkozen geboren, maar vanuit een soort staatsgreep. Zij haten eigenlijk vrijheid, behalve de hunne.

Rechts zou gevaarlijk zijn en terreur zaaien?

Dan is hier wat vergeten recente geschiedenis gepast voor diegenen die later zijn geboren, of die het zijn vergeten.

RAF-Logo.svg

Met de Rote Armee Fraktion RAF, waarvan de Baader- Meinhofgroep deel uitmaakte, en die van 1978 tot 1998 bestond, heeft de rode terreur via bankovervallen, moorden en bomaanslagen in totaal 39 doden gemaakt. Nee dit waren geen Einzelgangers, geen eenzame wolven, maar goed georganiseerd bendes van toerekenbare daders.

Ze maakten in 1998 bekend dat hun organisatie was ontbonden. Niet iedereen die lid was van die terreurorganisatie was bekend. Bedenk dus dat het niet is omdat een terroristische organisatie toetert dat ze zichzelf heeft opgeheven, dat wij dat moeten geloven dat dat zo is.

Maak zelf een tabelletje als je wilt om alleen al het dodental te vergelijken met wat sinds die tijd ‘extreem rechts’ op zijn geweten zou hebben. In welke kolom zou er dan een nul staan denk je?

Willen jullie de rabiate Vlamingenhaters, de linkse Belgiscisten, het journaille, Groen, Links en verwaande kwasten als Patrick Dewael bvb daar eens op terecht wijzen zodra ze het schietincident ook eens willen recupereren?

Links 😀 😉

22. Feber 2020 / 11:29 https://www.unzensuriert.at/content/91738-hannau-moerder%3A-sein-vater-war-offenbar-gruen-kaniddat. Hanau-Killer Vater des Hanau-Mörders war offenbar Grün-Kandidat

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/hanau-welche-rolle-spielte-der-vater-72-des-terroristen-tobias-rathjen-68956980,view=conversionToLogin.bild.html

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Groene aap valt uit de mouw — 5 reacties

 1. 
  ‘Powerbank-aanhanger is dé oplossing voor laadpaalfiles’
  Wil je op vakantie zonder in de file te staan bij de laadpaal voor je elektrische auto? Het Franse bedrijf EP Tender heeft naar eigen zeggen de oplossing in de vorm van een aanhanger die dienst doet als reserve-accu.

  Misschien nog een tweede aanhangwagen aan toevoegen, dan is er meteen ook een verdrievoudiging van het aantal versleten batterijen en al wat er bij komt kijken.

  Even meegaand in het nepverhaal van de CO2-hype als beïnvloeder van het klimaat, wat is er beter dan moderne kernenergie centrales, thorium b.v.
  Geen CO2-uitstoot en voldoende goedkope energie om waterstof te produceren. Gedaan met de nutteloze, onrendabele, vogels dodende en natuur ontsierende windmolens, met hun niet recycleerbare afval. Idem dito met de al evenmin rendabele, maar des te meer vervuilende, daken ontsierende, zonnepanelen.

  Iedereen bijgevolg content, de klimaatthysterici ofte de linkse eencelligen in de bovenkamer, en de klimaatsceptici, door eerstgenoemden zonder ernstige wetenschappelijke discussie gemakkelijkheidshalve afgedaan als misdadigers, lui die men best uitschakelt, minstens monddood maakt.

  Dan is de weg vrij voor het wereldwijde gebruik van de reeds bestaande waterstofauto’s, b.v. de Mirai van TOYOTA e.a. Enkel water wordt nog uitgestoten. Goed dus voor het milieu en al wat er leeft. De auto produceert zijn eigen electriciteit, waterstof tanken duurt 5 minuten, waarna men weer 500 km verder kan. Geen afhankelijkheid meer van de oliesjeiks, gedaan met de grote hopen afgedankte batterijen, geen CO-2-uitstoot meer. Geen laadpalen, maar gewone tankstations.

  De lez-zones kunnen op termijn dan ook helemaal verdwijnen, en er kan opnieuw gekeken worden naar alternatieve verdoken belastinginkomsten. Met de gekende vindingrijkheid van de voltallige graaiende politieke maffia op dat gebied, zal dat binnen de kortste keren zijn opgelost.

  Hoe gemakkelijk kan het leven niet zijn, ware daar niet het koppige muilezelgedrag van de quasi voltallige linkse meute klimaatdoordrammers. En die weten het, zoals algemeen geweten, altijd beter en verdragen dientengevolge geen enkele tegenspraak. Hun wetenschap is hun consensus over dit aspect. Concrete feiten: van geen belang. Al de anderen zijn rechtse onbenullen.

 2. Als we ooit de intrinsiek misdadige islam willen kwijt geraken is de enige optie onafhankelijk worden van de aardolie van uit het Arabisch schiereiland.

  Daarvoor moeten we zelf zorgen voor al onze energie en afstappen van aardolie als aanvaardbare bron van energie.
  Uiterst goedkope kernenergie die buiten taksen en accijnzen bijna gratis kan geproduceerd worden voor het opwekken van elektriciteit, gekoppeld aan aandrijving van andere motoren, door vanwege de onbeperkte beschikbare hoeveelheid elektriciteit, even enorm goedkope waterstof is een logische en voor de hand liggende optie.

  Maar wie gaat er dwars liggen? Groen! Grün! De groenen! De grünen en de sossen.
  Laat ons even de puntjes met elkaar verbinden. Hoe komt het dat Groen zoveel stemmen haalt? Ongetwijfeld met publiciteit en indoctrinatie van jonge meisjes. Maar wie betaalt die publiciteit en indoctrinatie?

  Ongetwijfeld mensen die er belang bij hebben dat het westen zich energie-gewijze niet onafhankelijk zou kunnen maken.

  De olie-sjeiks en de olie-baronnen. Geld genoeg ze kopen en chanteren iedereen met geld dat onze elites hen geven en schenken.

  De cirkel is dus rond: chantage, corruptie en onbekwaamheid van corrupte politiekers.

  Zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar tot de guillotine van onder het stof wordt gehaald.

 3. Dit doet me er aan denken. De nazi’s worden door de leugenpers en staatstelevisie ook altijd afgeschilderd als ‘extreem rechts’.
  Daar waar de partij die werd opgericht door Adolf Hitler en zijn kompanen de “Nationaal SOCIALISTISCHE Arbeiderspartij” was. Jawel! De NSDAP.
  Iets collectivistisch is altijd misdadig. Dat zien we hier ook met de lastercampagne in Duitsland tegen het AFD.

  • Elektrisch aangedreven auto’s kunnen rijden op elektriciteit verwekt door moderne kerncentrales. Het overvloedig overschot van de door deze moderne kerncentrales opgewekte elektriciteit kan gebruikt worden voor de productie van waterstof.

   Deze waterstof kan grenzeloos elk schip doen varen, en elk voertuig of locomotief eindeloos en volstrekt milieuvriendelijk doen rijden ‘onafhankelijk van aardolie’.

   Er is overigens genoeg water op onze planeet om die planeet tot het einde der tijden te voorzien van waterstof als onuitputtelijke bron van energie.

   Blijkbaar mag dit voor sommigen niet gebeuren want ze doen er alles aan om dit te verhinderen.

   “Energie neutraal Walter?” Goed zot elites?
   Misdadigers zijn het !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *