EU: “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden”

We dachten dat het om te lachen was maar het ding dat wij Europa noemen heeft net te kennen gegeven dat “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden in Europa”.

Terwijl Europa in geen velden of wegen te bekennen is in het organiseren van een eengemaakt beleid om corona aan te pakken en te verslaan, wil Europa wel dat de Europese landen de deuren blijven openzetten voor grote massa’s vluchtelingen.

Terwijl U niet meer buiten mag met meer dan 1 kind, of met meer dan 1 partner, mogen vluchtelingen het grondgebied betreden op de manier die ze zelf willen, per boot, per trein, per bus, te voet, alleen, met twee of met honderd.

Een ding heeft corona ondertussen bewezen… Europa is een onding. Als er in de geschiedenis van Europa één moment was waarop Europa haar nut en kracht kon bewijzen dan was het deze coronacrisis. Maar Europa heeft stilletjes haar deuren toe gedaan in Brussel en is stilletjes leeggelopen naar de thuislanden.

We moeten met z’n allen bekennen dat Europa haar gewicht in goud niet waard is.

Die 1,2 miljard euro die Sophie Wilmès enkele weken geleden zonder enige goedkeuring van de Belgische bevolking heeft beloofd aan Europa, misschien zouden die beter besteed worden aan de heropbouw van dit land, in plaats van duur betaalde Europese postjes en functies.

h/t tscheldt

Lees ook dit hier.

De EU grenzen zijn sinds 16 maart ook strak. Wat eerder door Merkel en haar rechtbank aan ons werd verkocht als onmogelijk, is nu ineens mogelijk. De grenzen moeten echter open blijven voor “mensen die om internationale bescherming vragen”.

Zoals de voorzitter van de Commissie, Ursula von der Leyen, gisteren aankondigde, wil de Europese Unie alle “niet-essentiële binnenkomsten” van andere landen tot de EU verbieden. Het principe is van toepassing: ‘Hoe minder reizen, hoe beter we het virus kunnen bevatten’.

EU: uitzonderingen op het inreisverbod

De FAZ meldt nu dat er uitzonderingen zullen zijn op dit inreisverbod:

“De melding bevat ook alle uitzonderingen op het inreisverbod. Alle EU-burgers, hun familieleden en onderdanen van derde landen die een langdurige verblijfsvergunning in een lidstaat hebben, moeten worden vrijgesteld. Het volgende moet ook worden uitgesloten: medisch personeel, grenspersoneel, vrachtwagenchauffeurs, diplomaten en passagiers die op doorreis zijn of reizen om familieredenen die absoluut noodzakelijk zijn. Bovendien moeten ook mensen worden toegelaten die om internationale bescherming vragen. “

Grenzen blijven openstaan ​​voor migranten

Kort en duidelijk: de grenzen blijven open voor migranten! In hoeverre de mogelijkheid of wil van de verantwoordelijken bestaat om zo uitgebreid en betrouwbaar mogelijke gezondheidscontroles uit te voeren, blijft volledig onduidelijk.

Daarbij komt nog het fatale feit dat vliegtuigen uit de Iraanse hoofdstad Teheran tot het uur nog ongestoord naar Duitsland kunnen vliegen. Corona-tests op de reizigers worden niet uitgevoerd en bijgevolg worden er geen in quarantaine gehouden.

“Vijf pas aangekomen asielzoekers met de diagnose Covid-19”

En dat heeft gevolgen. “Heidelberg24” meldde op 13 maart : “Coronavirus in Heidelberg: vijf pas aangekomen asielzoekers met de diagnose Covid-19”.

Ondertussen breken de eerste rellen uit in de eerste vluchtelingenkampen die onder de corona-quarantaine staan ​​en proberen een aantal vluchtelingen uit de quarantaine te ontsnappen.

Ursula von der Leyen kan alleen maar dankbaar zijn dat ze zo krachtig vecht dat de grenzen wijd open blijven voor vluchtelingen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

EU: “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden” — 6 reacties

 1. Wie gisteren 20/03/20 op VTM de reportage over de gevolgen van het coronavirus in Bérgamo Italië zag moet wel toegeven dat het ergste nog moet komen.
  Wie het artikkel uit ’t Pallieterke aangaande het virus heeft gelezen kan besluiten de Chinezen de wereldbevolking veel te lang in het ongewisse hebben gelaten en daarop schuldig zijn aan: misdaden tegen de menselijkheid.
  Om deze schurken voor het internationaal gerechtshof in Den Haag te krijgen zullen we wel achter het net vissen.
  Dood, verderf, leed, economische schade die niet te overzien zal zijn, en dan vergeet ik er nog wel een paar.
  Als deze rotzooi voorbij is, is er politiek gezien maar 1 reactie van de westerse landen mogelijk.
  Een economische boycot tegen China, maar daar zullen de westerse en EU lullen de ballen niet voor hebben.
  Daarbij dan nog de islamitische overrompeling van onze westerse landen, regerende prutspolitici die geen kl**en waard zijn.
  Laat ons deze rotzooi dan eindelijk opkuisen, democratisch of desnoods gewapenderhand.
  Ondanks de 64 in zicht, en in de hoop dat ik dit overleef, wil ik mij hier nog wel eens 100% voor inzetten. Wat ik trouwens al +/- 30 jaar doe als lid, militant, en gewezen mandataris voor zowel Vlaams Blok als Vlaams Belang.
  ik ben het kots, maar dan ook kotsbeu.

  • China heeft Covid-19 niet naar bij ons geëxporteerd Walter.
   Minister van ‘volksgezondheid’ dikke Maggie De Block heeft het Corona-virus geïmporteerd via haar bevel voor de repatriëring van besmette personen.
   De redactie ziet dus niet in waarom een boycot tegen China nodig is.
   Laat ons eerst in het eigen parlement voor eigen deur vegen.
   Werk genoeg aan de winkel, eens die terug open is.

   • Dat Magie de schuldige is wat betreft het “apenland” zal ik niet ontkennen.
    Zij heeft de situatie zwaar onderschat, ent als haar “partner in crime” Pvda viroloog Marc Van Ranst.
    Het neemt niet weg dat China te lang gewacht heeft met informatie naar buiten te brengen.
    En waar ik mij nog 100% voor wil inzetten is om de EU en belgische rotzooi mee op te kuisen, wat misschien niet duidelijk overkwam.
    Wat mijn voorstel tot boycot tegen China betreft neem ik mijn woorden onder geen enkel beding terug.

 2. Pingback: Scientia vincere tenebras | Nageltjes

 3. In tijden van acute crisis, en vandaag is dat ingevolgde de epidemie van het Covid-19-virus zo, vallen de maskers af. Hiermee is onomstootbaar bewezen dat de hele EU een bende misdadigers is.

  Ze zijn zelfs bereid de gezondheid en het leven van Europeanen in gevaar te brengen om hun ideologisch fanatisme te kunnen botvieren, terwijl in grote delen van Europa omwille van de volksgezondheid de binnengrenzen vergrendeld zijn.

  Hoe misdadig kan je zijn?
  Wanneer worden deze EU-misdadigers veroordeeld en gestraft?

  • Zelfs bij de uitbraak van het virus in China werden door de (r)overheid besmette belgen geëvacueerd. Men ging gewoon het virus halen.
   Verleden week een dame op TV die vastzat in Marokko. Zij was 4 dagen daarvoor nog afgereisd (toen de ernst van de uitbraak hier al duidelijk was).
   Wat doet de (r)overheid belgen uit Marokko evacueren. 🙁 🙁 🙁
   We worden bewust uitgemoord.
   Dan nog maar te zwijgen over de staatsgreep hier in belgie, ten gevolge van het virus.
   Hopelijk overleven we dit hallucinante gebeuren, zodat we deze misdadigers eindelijk naar de mesthoop kinnen verwijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *