Plaquenil = Chloroquine (update)

Wat U in de MSM of hoofdstroom-media niet kan lezen of horen over de Covid-19 epidemie, dus brengen wij het maar.

In China heeft dit geneesmiddel bijzonder goed gewerkt. De EU-elite weet dat, de regering Wilmès weet dat, en onze eigen Vlaamse elites weten het. En toch moppert de regimepers dat dit geneesmiddel gevaarlijk zou zijn, geen wondermiddel is en dat er eerst klinische proeven moeten gebeuren! Wie denken deze mensen wel verdomme dat ze zijn?

Het is al weken bekend en geweten: de combinatie van Hydrochloroquine zoals Plaquenil met simultane toediening van een antibioticum of anti-bacterieel middel zoals Cortivazol, Altim of Vitromycine onder medisch toezicht maakt korte metten met het Covid-19 virus. Hierover al iets gehoord op ‘de afspraak’ of ‘terzake’ op staatstelevisie? Wij niet!

Plaquenil’ en ‘Altim’ zijn geregistreerde handelsmerken van de firma ‘Sanofi’ met zetel in Parijs en vestiging in Brussel. Dus zo moeilijk zullen ze wel niet te verkrijgen zijn. En nu maar hopen dat onze totaal onbekwame en betuttelende politiekers zich daar niet mee gaan bemoeien!

Wij hebben bij de redactie van Nageltjes nu geen zin om cynisch te doen over idiote of zelfs krankzinnige regeringsmaatregelen en dergelijke. Als je weet besmet te zijn door Corona, dwing dan desnoods met je stok uw behandelende arts ‘Plaquenil’ en ‘Altim’ op de kop te tikken, voor te schrijven en te laten toedienen! Baat het niet, dan schaadt het niet. Wat nu gebeurt tart élke verbeelding!

Update 30 maart.

We schreven het al ‘Plaquenil’ (Hydrochloroquine of chloroquine) en antibiotica moeten onder medisch toezicht toegediend worden. Bij deze willen we verduidelijken dat zelfmedicatie absoluut af te raden is. Meer bepaald bij personen met problemen van hart en bloedvaten is dit van essentieel belang.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Plaquenil = Chloroquine (update) — 2 reacties

  1. Wat een weerstand tegen een onschuldig medicijn dat iedereen tegen malaria slikt wanneer ze naar Afrika op reis vertrekken. Zo ook mijn dochter , een 4-tal jaren geleden. Het is inderdaad een kwestie van rivaliteit in Frankrijk. Nochtans zijn het niet de Fransen zelf die een resultaat bemerkten bij het toedienen van dit geneesmiddel maar de Chinezen. Maar laat heel de wereld maar lachen. De Chinezen hebben, alhoewel ze de aan de basis liggen van de uitbraak, het virus duidelijk onder controle. En diegene die als eerste uit deze crisis komt kan als eerste zijn economie terug opstarten en is alle anderen voor. In Frankrijk zijn ze zich daarvan nog niet bewust. Ze leven er nog in de bubbel van hun Empire en merken niet dat ze op alle gebieden blijven terrein verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *