Vlaamse Dokter medicus Jeff Hoeyberghs over Covid-19

Een bruggetje naar het gecensureerde filmpje zolang Jefferson niet van het smoelenboek gegooid wordt. Maar wij zijn niet alleen. De censoren van Sophie Wilmès en haar slaafje Mark Suikerberg kunnen de pot op! Deel!

WHO Censureert op Youtube & Facebook (en nu ook op Vimeo ! Zie hierboven.)

De Vlaamse Dokter medicus Jeff Hoeyberghs spreekt de waarheid over Covid 19 en ontmaskert daarmee de totaal onbekwame Belgische politieke elite die deel uitmaken van de ondemocratische minderheidsregering van Sophie Wilmès II.

Wij hadden al geen hoge pet op van de WHO (Wereld- gezondsheids-organisatie) deel uitmakend van de Verenigde Nazi’s en geleid door een in het Zwitsere Genève blaffende Ehtiopiër Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Al iemand vooraf aan Tedros gevraagd of hij ook Mohammedaan is? Want dat zou zijn obsessie om via een door hem opgewekte massa-hysterie met behulp van de laffe politiek correcte kaste in het vrije westen zoveel mogelijk kafirs te doden enigszins verklaarbaar maken.

Maar nu de vrijheid van meningsuiting van een arts op een dictatoriale bijna stalinistische manier met de voeten wordt getreden kan je er donder op zeggen dat er meer aan de hand is dan de systematische en dagdagelijkse indoctrinatie van de Vlaamse communist en Vlamingenhater Van Ranst op de VRT, en nu ook al op VTM!

Bovenop de totale onbekwaamheid van de ministers Maggie De Block en Wouter Beke blijkt er nu ook op supranationaal niveau een dictatoriale machtsgreep te zijn gebeurd op de berichtgeving.

Wanneer kritische uitingen van een arts worden verboden op twee van de belangrijkste sociale media kunnen we niet anders dan ons ernstige zorgen maken en waarschuwen voor een dictatoriaal monster.

Toen bekend werd dat er in China hele steden in Quarantaine gingen en men er op een week tijd daarvoor tientallen ziekenhuizen bouwde van ettelijke hectaren oppervlakte om die quarantaine ook nuttig te laten functioneren, roken veel Europese politieke elites hun kans om ook dictatortje te kunnen spelen over hun eigen burgers.

De minderheidsregering van lopende zaken geleid door Sophie Wilmès was er als de kippen en Angela Merkel als een der eerste bij om middels volmachten een dictatuur in de steigers te zetten.

Je kan het eens of oneens zijn met al wat Dr. Jef Hoeyberghs zegt maar veel van zijn argumenten heeft Nageltjes van in het begin van deze epidemie geformuleerd. Bekijk en beluister in elk geval het filmpje nu het bij Vimeo nog kan. Let wel Dr. Jef Hoeyberghs is een Vlaming die zich uitdrukt in het Nederlands en vlijmscherpe onweerlegbaar logische en objectieve kritiek formuleert op het misdadig Belgisch bestel en haar politieke elite.

Samengevat: wij volharden dus in onze eerste analyse van 13 maart 2020 De waanzin sloeg toe in de Brusselse wetstraat !”

Nageltjes wist al vanaf half februari dat de gevolgen van het toen nog ‘Corona’ geheten virus gemakkelijk onder controle konden gekregen worden met behulp van het actieve bestanddeel Hydochloroquine van onder meer het geregistreerd geneesmiddel Plaquenil van de Franse firma Sanofi.

Maar dat was buiten mijnheer Tedros_Adhanom_Ghebreyesus gerekend want die veranderde de naam van Corona in Covid 19 om zijn indoctrinatie door massahysterie te starten. Wilmés, Merkel en Macron trapten daar met open ogen maar al te graag in. Onwaarschijnlijk en ongelooflijk wat hier en nu eindelijk aan het licht komt. Hulde aan Jeff Hoeyberghs!

h/t voor het filmpje

N.v.d.r.: De redactie veranderde de titel van dit artikel zodat het gemakkelijker op de zoekmachines zou kunnen terug gevonden worden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vlaamse Dokter medicus Jeff Hoeyberghs over Covid-19 — 12 reacties

 1. Voor wie het interesseert nog een paar interessante video’s:

  – Eric J. Snijder is hoogleraar moleculaire virologie en hoofd van de Sectie Research van de Afdeling Medische Microbiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Daarnaast is hij lid van de Vaste Commissie Wetenschap van het LUMC en bestuurslid van het LUMC profileringsgebied Immunologie, Infectieziekten & Tolerantie.

  Een bevattelijk overzicht van hem i.v.m. het Corona virus, bijna schreef ik circus:

  https://youtu.be/6l6YxQz-L38

  – Karel G. van Wolferen (Rotterdam, 1941) is een Nederlands journalist. Van 1997 tot 2006 was hij hoogleraar (vergelijking van politieke en economische instituties, in het bijzonder in Oost-Azië) aan de Universiteit van Amsterdam.

  Niet direct op de meest boeiende manier gebracht, maar toch verdienstelijk als analyse in zijn geheel vind ik.

  https://youtu.be/NkaVypHJX_Y

 2. “Wereldwijd meer dan 100.000 corona-doden” zo meldt ‘De tijd’

  Wie beweert dat? Wie verspreidt dat? Wie bewijst dat?

  Het is duidelijk dat we allemaal belazerd, bedrogen, belogen, geïndoctrineerd, gehersenspoeld en gesodemieterd worden !!!

 3. “N.v.d.r.: De redactie veranderde de titel van dit artikel zodat het gemakkelijker op de zoekmachines zou kunnen terug gevonden worden. Indien de video ook op Vimeo ook gecensureerd zou worden, graag een seintje dan zetten wij die op de server van nageltjes of op een andere vrijheidslievend medium.”

  Waar blijft deze video nu op deze site? Ik heb geprobeerd om hem te downloaden, maar dat lukte niet. Converteren naar een ander formaat wel, maar geen download. Het zou tof zijn mocht die nog kunnen beluisterd worden.
  Wie niets te verbergen heeft, censureert niet. Het ergste van al is dat de media wel de democratie belijden met de lippen, maar doofstom blijven als ze zoals hier schaamteloos verkracht wordt. Die van Jeff Hoeyberghs is nu niet direct mijn stijl, maar hij heeft wel de grote verdienste om ongezouten voor zijn overtuiging uit te komen. Zo zouden er meer moeten zijn. Blijkbaar heeft hij nogal hard op de zere tenen van bepaalde politieke en andere gangsters getrapt, en al zeker op die van ranzige Marc, Vlaming hater bij uitstek.

  Hieronder een bijna identieke mening in Nederland van de hand van Pieter Lakeman, een bekend Nederlands onderzoeker en adviseur. Weliswaar meer specifiek gericht op Nederlandse toestanden, maar zeer zeker ook een interessante visie i.v.m. met de huidige Corona/COVID-19 hysterie, zeg maar gekte.
  https://youtu.be/FL5HYqOjvDM

  • Geachte,
   De redactie is in het bezit van het filmpje en heeft dit ook al omgezet in een audio-bestand.
   Beide bestanden zijn echter te groot om op de server van nageltjes te plaatsen.
   Wij trachten een oplossing te vinden voor zowel beeld als klank en plaatsen zodra mogelijk een bruggetje.

 4. Zo blij dat ik “Nageltjes” mee kan bekijken! Nadat er interessante informatie wordt onklaar gemaakt door u-tube en facebook, kan ik toch nog hier, waar er nog vrije meningsuiting is, terecht. Dank aan allen!!

 5. Lap, het is van dat! “Sorry, this video does not exist.
  Iedereen die hem gezien heeft weet dat dit een flagrante leugen is.
  Wij leven in bizarre tijden, in tijden van dictatuur!

  • Beste admin,
   Ik zag het op You Tube, Facebook en bij jullie.
   Als dit zodanig gecensureerd wordt wil het zeggen dat Jeff Hoeyberghs 5 duimers met koppen sloeg, zoals ik reeds in mijn eerste reactie vermeldde.
   Wat er allemaal nog boven ons hoofd hangt weten we nog niet.
   Maar veelbelovend ziet het er alleszins niet uit. 🙁

 6. Of je het nu eens bent met hem of niet, of je hem nu moet of niet, dat laat ik in het midden.
  Wat mij betreft durf ik zeggen/schrijven dat hij 5 duimers met koppen slaat.
  Ondertussen hebben artsensyndicaten reeds het ontslag van Van Ranst gevraagd aan De Orde der Geneesheren.
  Wat mij betreft hadden ze net zo goed ineens dat van Maggie kunnen vragen.
  Knap dat jullie dit nog op de kop hebben kunnen tikken.
  Na dat het binnen de kortste keren werd verwijderd op You Tube werd het ook reeds verwijderd door Facebook.
  1+1=2 Waarmee ik wil zeggen:verwijderd > vrijheid van meningsuiting, mijn kl**en.

  • Inderdaad Walter! We leven nu in een dictatuur! Blij dat de artsen nu ook eens van zich laten horen!

   • Als ik zo vrij mag zijn, het geëiste ontslag van Van Ranst dateert van een 10 Of 11 jaren terug, maar het frappantste(in dit)was de tussenkomst van Onkelinckx die deze nuttige idioot van titels voorzag.
    Erika Vliege,net als Van Ranst gebombardeerd met titels, specialiteit tropische geneeskunde.-Ebola.Ik stel me de vraag tropische virus(Ebola) gelinkt aan Corona = is de pest van ongecontroleerde emigratie snel B.wet Verhofstadt.
    Ray Angeltje kon destijds de hand leggen op een onderzoek van de Volksgezondheid, waar men toen al de alarmbel sloeg over de gevaren des besmetting met mutaties-immigratie TBC,ook de studie van Marjon Van Son wees op dit gevaar , u kent het gekende vervolg :Mestkevers nazi’s dat was het oordeel naar de onafhankelijke( nota bene opdracht vanuit de toen regeringsorganen) onderzoekers toe.
    G5 de eerste tray-out had plaats te Wuhan, in een ijltempo werd er een ziekenhuis gebouwd,volledig betralied mensen vielen dood op de straat, of waren dermate gevaarlijk ‘verward’, toch wordt deze technologie in heel B. toegepast behalve te Brussel is het niet toegelaten, en dat is een bedenking , een app installeren omwille van een wereld wijde virus , bescherming exclusief het EU Brussel.
    Dehaene werd in dioxine afgezet door de VLD, en in de kustmatige corona crisis ervaren we alweer een overname van de VLD, met de beschikbare miljarden, blijven we zo mak aan het regiment dat we onze kinderen en kleinkinderen hiermee moeten bemesten, want wat is tot hiertoe de verdienste of bijdrage geweest van whir schaffen das?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *