Vlaamse Dokter medicus Jeff Hoeyberghs over Covid-19

Een bruggetje naar het gecensureerde filmpje zolang Jefferson niet van het smoelenboek gegooid wordt. Maar wij zijn niet alleen. De censoren van Sophie Wilmès en haar slaafje Mark Suikerberg kunnen de pot op! Deel!

WHO Censureert op Youtube & Facebook (en nu ook op Vimeo ! Zie hierboven.)

De Vlaamse Dokter medicus Jeff Hoeyberghs spreekt de waarheid over Covid 19 en ontmaskert daarmee de totaal onbekwame Belgische politieke elite die deel uitmaken van de ondemocratische minderheidsregering van Sophie Wilmès II.

Wij hadden al geen hoge pet op van de WHO (Wereld- gezondsheids-organisatie) deel uitmakend van de Verenigde Nazi’s en geleid door een in het Zwitsere Genève blaffende Ehtiopiër Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Al iemand vooraf aan Tedros gevraagd of hij ook Mohammedaan is? Want dat zou zijn obsessie om via een door hem opgewekte massa-hysterie met behulp van de laffe politiek correcte kaste in het vrije westen zoveel mogelijk kafirs te doden enigszins verklaarbaar maken.

Maar nu de vrijheid van meningsuiting van een arts op een dictatoriale bijna stalinistische manier met de voeten wordt getreden kan je er donder op zeggen dat er meer aan de hand is dan de systematische en dagdagelijkse indoctrinatie van de Vlaamse communist en Vlamingenhater Van Ranst op de VRT, en nu ook al op VTM!

Bovenop de totale onbekwaamheid van de ministers Maggie De Block en Wouter Beke blijkt er nu ook op supranationaal niveau een dictatoriale machtsgreep te zijn gebeurd op de berichtgeving.

Wanneer kritische uitingen van een arts worden verboden op twee van de belangrijkste sociale media kunnen we niet anders dan ons ernstige zorgen maken en waarschuwen voor een dictatoriaal monster.

Toen bekend werd dat er in China hele steden in Quarantaine gingen en men er op een week tijd daarvoor tientallen ziekenhuizen bouwde van ettelijke hectaren oppervlakte om die quarantaine ook nuttig te laten functioneren, roken veel Europese politieke elites hun kans om ook dictatortje te kunnen spelen over hun eigen burgers.

De minderheidsregering van lopende zaken geleid door Sophie Wilmès was er als de kippen en Angela Merkel als een der eerste bij om middels volmachten een dictatuur in de steigers te zetten.

Je kan het eens of oneens zijn met al wat Dr. Jef Hoeyberghs zegt maar veel van zijn argumenten heeft Nageltjes van in het begin van deze epidemie geformuleerd. Bekijk en beluister in elk geval het filmpje nu het bij Vimeo nog kan. Let wel Dr. Jef Hoeyberghs is een Vlaming die zich uitdrukt in het Nederlands en vlijmscherpe onweerlegbaar logische en objectieve kritiek formuleert op het misdadig Belgisch bestel en haar politieke elite.

Samengevat: wij volharden dus in onze eerste analyse van 13 maart 2020 De waanzin sloeg toe in de Brusselse wetstraat !”

Nageltjes wist al vanaf half februari dat de gevolgen van het toen nog ‘Corona’ geheten virus gemakkelijk onder controle konden gekregen worden met behulp van het actieve bestanddeel Hydochloroquine van onder meer het geregistreerd geneesmiddel Plaquenil van de Franse firma Sanofi.

Maar dat was buiten mijnheer Tedros_Adhanom_Ghebreyesus gerekend want die veranderde de naam van Corona in Covid 19 om zijn indoctrinatie door massahysterie te starten. Wilmés, Merkel en Macron trapten daar met open ogen maar al te graag in. Onwaarschijnlijk en ongelooflijk wat hier en nu eindelijk aan het licht komt. Hulde aan Jeff Hoeyberghs!

h/t voor het filmpje

N.v.d.r.: De redactie veranderde de titel van dit artikel zodat het gemakkelijker op de zoekmachines zou kunnen terug gevonden worden.