Mondmaskers !!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen

Wanneer gaat deze kunstmatig verwekte massahysterie ophouden?

Onze obese minister van volksgezondheid Maggy was totaal onbekwaam om een strategische minimum hoeveelheid mondmaskers voor kwetsbare mensen en medisch personeel in voorraad te hebben in het geval van een epidemie. Ronduit misdadig!

Nog even meegeven. 99 % procent van de bevolking komt in aanraking met het virus. 80% hiervan blijkt immuun of bouwt bliksemsnel een natuurlijke immuniteit op.

Van de overige 20% die besmet werden verwerft 80% immuniteit zonder symptomen te vertonen. Dat is 16 %. De overige 4 procent moet behandeld en/of verzorgd worden. 80% van deze 4 % geneest zonder al te veel poespas na ff uitzieken.

Blijft de 0,8 procent van de bevolking (88.000 personen) die wel problemen had en voor wie het virus een levensbedreigende complicatie oplevert. Het ziet er naar uit dat 10 procent van deze mensen (= 8,800) zullen sterven. Vandaag tellen we helaas tussen de 6500 en de 7000 doden met de complicatie van covid19, dat geven we graag toe. Om eerlijk en duidelijk te zijn overlijdens aan de onderliggende kwaal of ziekte en niet aan Covid19. Het tegengestelde is niet bewezen en zal dat waarschijnlijk ook nooit kunnen worden.

Maar de virologen en de politieke onbenullen die geen enkele klinische medicus in hun adviesraad tellen blijven maar vergelijken met 2019 een zowat griepvrij jaar en weigeren te vergelijken met 2018, het meest recente griepjaar. De valsheid in de verklaringen en publicaties van deze regering en haar clubje virologen druipt er af! Alleen bruikbare idioten (kijk en luister!) trappen in hun val.

Er kan geen leven zijn zonder dood. Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het eeuwige leven is een fictie en een fantasme dat alleen ‘in leven’ wordt gehouden door indoctrinerende en hersenspoelende religies, godsdiensten en misdadige ideologie├źn zoals islam.

De hysterische angst-aanjagerij met onvolledige, voorlopige, gefantaseerde, onbetrouwbare en vervalste cijfers dient niet de volksgezondheid maar wel andere doelstellingen. Meer dan waarschijnlijk politieke want de hoofdstroom media en regimepers blijven maar liegen en bedriegen en verdedigen onze vrijheden niet.

Als we angst moeten hebben is dat voor onze dictatoriale machthebbers niet voor een griepvirus!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Mondmaskers !!! — 1 reactie

 1. Het blijft zeer bevreemdend (en dan druk ik me nog zacht uit) dat we steeds 2 dezelfde virologen (van den Aldi) met name Van Rans, en Van Gucht te zien en te horen krijgen.
  Een kritische stem als die van de Waalse prof Marc Wathelet die op 12 februari De Block reeds waarschuwde, werd door haar als een “drama queen” weggezet.
  de man werd monddood gemaakt.
  Ik heb ook nergens een medische kritische stem gehoord die ons vertelde dat we niet moesten panikeren.
  Of toch, er was ene Jeff Hoeyberghs die als dokter en medicus zijn versie op het hele gebeuren gaf.
  et resultaat kennen we, het You Tube filmpje werd binnen de kortste keren verwijderd op allen sociale media.
  Indien het failliet van belgie nog moest aangetoond worden, dan is het met deze crisis gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *