De corona-coalitie-show

Om de een griepvirus het hoofd te bieden hebben wij in dit land nu een ontslagnemende minderheidsregering in lopende zaken die het drie tot zes maanden moet uithouden met volmachten die ze in het parlement ook van een deel van de oppositie gekregen heeft. Lachwekkend natuurlijk.

Maar de communicatie van Wilmès is nog lachwekkender. Nederlandsonkundig, benedenmaats en onbekwaam. Allerlei experts en adviseurs kakelen maar wat van op hun hoge kansel en de regering neemt vervolgens de meest onzinnige maar wel ondemocratische en uiterst schadelijke maatregelen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De corona-coalitie-show — 1 reactie

  1. Gelukkig krijgen ze in de MSM eindelijk veel kritiek op hun communicatie ivm hun “veiligheidsraad” (als het kind maar een naam heeft).
    Baby De Croo was er als eerste bij om dit te “weerleggen”.
    Zoals ik eerder hier al in een reactie schreef: indien het failliet van belgië nog moest aangetoond worden, dan is dat bij deze (weeral) gebeurd. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *