Wat de Staat ons verzwijgt !

Wat de Staat ons verzwijgt en niet alleen in Duitsland !

CompactAktuell is wat het zegt te zijn compact en actueel. Op 82 bladzijden fileert deze uitgave van de respectabele Duitse uitgeverij Kopp-verlag op wetenschappelijke manier scherp alle aspecten van de door de Main Stream Media en leugenpers met propaganda tot massahysterie opgeklopte door de overheden kunstmatig verwekte angstpsychose.

De titel op de voorpagina geeft goed weer wat de inhoud van het boek is: Corona, Wat de Staat ons verzwijgt. Geen enkel aspect van deze gigantische en misdadige fraude wordt onbelicht gelaten. Met Duitse grondigheid geeft CompaktAktuell een haast uitputtend overzicht van alle details van deze poging om onze welvaart de kop in te drukken en onze vrijheid aan banden te leggen door het opleggen van betuttelende regeltjes die alleen in een dictatuur thuishoren.

De fake-corona-crisis kwam niet alleen Sophie Wilmés met haar minderheidsregering van lopende zaken goed uit. Het editoriaal bij dit boek geschreven door chef-redacteur Jürgen Elsässer maakt ook glashelder duidelijk dat de kunstmatig opgewekte fake-crisis Angela Merkel bijzonder goed uitkwam en de eigen bevolking in gevaar bracht terwijl ze allochtoon gespuis met een veelvoud aan middelen bleef binnenhalen om ze te pamperen met massa’s bijgedrukt geld.

Het boek bevat enorm mooie foto’s en is onderverdeeld in vier delen: 1 Fachleute gegen Hysterie; 2 Pharma, Panik und Profit; 3 Seuchen (Epidemies) und Biowaffen; 4 Crash und Dictatur.

In “Vakmensen tegen hysterie” maakt Dokter Wolfgang Modarg duidelijk dat het nodig is de makers van paniek te isoleren. Stelt professor Dr. Sucharit Bhakdi de pertinente vraag of we wel voldoende weten om dat alles (backdown) te verantwoorden? Dan komt virologe Karin Mülling ons uitleggen dat paniek een probleem is. Vervolgens wordt een serie wetenschappers aan het woord gelaten die bestempeld worden als roepers in de woestijn: Frank Burkhardt, Gert Antes, LJ Casey, Raphall Bonelli, John Ioannidis, en Frank Ulrich Montgomery, allemaal leidinggevend in hun disciplines .

Vervolgens wordt een pandemie-studie gepubliceerd uit 2012 voorgesteld met als titel: “Minstens 7,5 miljoen doden”. Waaruit blijkt dat we met Corona of Covid-19 te maken hebben met een griep-epidemie en niet met een pandemie. En tenslotte wordt de strategie van de Duitse minister van binnenlandse zaken Seehoffer ontmaskerd door publicatie van een intern document dat uitlegt hoe middels een welbepaalde communicatie de bevolking op een lijn kan gekregen worden met die van de regering en de farmaceutische industrie! Bij de griepuitbraak van 2018/2019 stierven in Duitsland 25.100 zieken. Niet aan de griep zelf, hoogstens als complicatie maar ingevolge één , twéé of drie bestaande en onderliggende aandoeningen.

Het tweede deel, “farma, paniek en winst” is zo mogelijk nog ontluisterender. De titels van de hoofdstukken zijn: de groene gekke koeien ziekte, een oorlog tegen de waarden van het land en de verbruikers. Gevolgd door “hoe de vogelgriep tot bij ons kwam: de eerste pandemie-paniek”. En dan de varkensgriep met veel varkensprofijten, dieren als marketingcampagne van Big Pharma!

De dodelijke muggenbeet, het Zika virus en de gen-technologie. Ebola en de woekerwinst met Tamiflu. Wie is wie? De Wereldgezondheidsorganisatie en haar geheime baas Bill Gates. Gevolgd door “de corona simulatie van de elites” Oefening voor het voorval. Datum: oktober 2019!!

En het blijft maar doorgaan in het derde deel: Epidemies en bio-wapens. Sporenonderzoek in het Ribonucleinezuur. Het corona-virus is een zeldzame genetische mix. Hebben de Amerikaanse atleten het Corona-virus naar Wuhan gebracht? Het Petri-schaaltje van Pandora. Sinds 2000 jaar bevinden zich bio-wapens in het arsenaal van de grootmachten.

En dan komt het meest verbluffende 4° deel: “Ineenstorting en dictatuur”. Ons economisch systeem kan geen weerstand bieden aan de Corona-schok. Zoals een meteorieten-inslag. Corona leidt naar de afschaffing van Duitsland!

Ontglobaliseer U! De pandemie (die maar een epidemie is nvdr) dwingt tot de terugkeer van de nationale staten. De hysterische hygiënestaat. Het uitvaardigen van noodtoestanden als weg naar de dictatuur. Op het juiste ogenblik het valse doen. Of alternatieven voor het ontbreken van alternatieven.

Tot hier het sterk ingekorte overzicht van de inhoud. Meer en meer Duitsers beseffen dat ze bedrogen en belogen werden. Laat ons hopen dat dit bij de Vlamingen ook het geval zal zijn. Aan het gebrek van onze inbreng zal het niet liggen. In tempore non suspecto publiceerde Nageltjes al de merknaam en die van het actieve bestanddeel van een efficiënt geneesmiddel. Hydrocholoroquine. Ga maar na. Enkele dagen geleden pas vernamen we via een filmpje dat een Nederlandse dokter het verbod opgelegd kreeg dit middel voor te schrijven aan zijn patiënten. Dat was en is nog steeds misdadig. Met wat waren die ambtenaren bezig? Willem-Alexander en zijn gebroed een flinke voorraad hydrochloroquine te verzekeren? Zichzelf toelatend een paar doosjes Plaquenil voor privaat gebruik in beslag te nemen bij allicht ook voor chantage vatbare apothekers? Wat daar gebeurde was misdadig. Opzettelijke doodslag en dus moord. Maar in tijden van massahysterie wordt dat vermoedelijk per direct afgewezen als een complottheorie.

Goed dat er nog Duitse uitgevers zijn die de waarheid niet uit de weg gaan en niet verzwijgen maar wel snel en overzichtelijk publiceren.

ISBN 978-3-948781-46-0