Beroemd worden

Het mens dat iedereen de pieren uit de neus haalde (zelfs bij haar dochter Merel), en dat met alle trukken van de foor en de nodige psychologische handigheden en technieken, gaat nu klacht indienen omdat anderen dat ook deden.

Daarbij ook geholpen door assistenten die de meest onprettige details over de geïnterviewde zochten, en dewelke Liekens dan gebruikte om de gasten in haar programma’s, voor de ogen en oren van honderdduizenden TV-kijkers, tot uitspraken te bewegen waar niemand zaken mee had, en waarvoor ze zich nadien vrijwel allemaal schaamden.

Dat er nooit iemand tegen haar een proces heeft aangespannen komt wellicht door de wurgcontracten waarmee ze zich tegen deelnemers hebben gewapend. En nu loopt dat mediageile wijf te janken dat iemand wist en aan de pers vertelde dat haar auto aan het asociale en verboden corona-feestje gesignaleerd was, en haar zoon daar werd geverbaliseerd ?

Chut Goedele, … laten we het ook nog eens hebben over je politieke carrière die links startte (als politiek beïnvloedster en groupie), toen je de vriendin van Steve ‘Gratis’ Stevaert was, en hij pochte dat hij je …. bereed en pakte bij je poes. Je hebt toch geen bezwaar tegen sterke seksuele termen zoals je die zelf al menige keren bezigde.

En dan nu als, opportunistje even een vet pensioen bijeen harkend bij de antipoden van Steve, de VLD….Tja, die hadden wel wat smoel nodig. Nog steeds. Maar niet zo’n domme als ik hoor wat voor nonsens je al hebt uitgekraamd sinds je hakkelend de eed aflegde. Sois belle et tais toi, zou ik aanbevelen. Maar zelfs dat laatste is snel tanend. Sommige vrouwen houden op latere leeftijd tenminste nog hun verstand…

Als er iemand de nummerplaten van de auto’s waarmee Goedele of haar kinderen rondrijdt op het internet gooit, gewoon omdat hij dat weet door gewone observatie, dan is dat toch niet strafbaar? En al zeker niet wanneer men niet vinden kan wie die snoodaard was.

Je wou toch beroemd worden hé Goedele ?

Goedele Liekens na barbecueschandaal: “Ik dien klacht in”

13/05/2020

Belga / Benoit Doppagne

Afgelopen zaterdag legde de politie in Sint-Truiden een illegale lockdownbarbecue stil. Niet Goedele Liekens, maar wel haar auto, werd daar ook gespot. Het feit dat de pers zo snel wist dat het om háár wagen ging, zet kwaad bloed bij haar.

Veertien personen hielden afgelopen zaterdag een barbecue in Sint-Truiden. Ook Pascal Vossius, een ex-schepen van Sint-Truiden die pas hersteld was van corona, was van de partij. De politie viel ’s avonds binnen en legde alle aanwezigen een boete op van 250 euro. Het schandaal haalde meteen de pers, mede door het feit dat de auto van Goedele Liekens opgemerkt werd. Al snel bleek dat niet zij, maar de vriend van haar dochter, met de wagen naar daar was gereden om gezellig mee te kokkerellen.

Wet op de privacy

De 57-jarige seksuologe keurde zijn gedrag af, maar vond het tevens erg frappant hoe snel de media wisten dat het om haar wagen ging. “Dat kan alleen via een lek bij de politie, want particulieren kunnen geen namen opzoeken van nummerplaten. Bestaat er dan niet zoiets als de wet op de privacy? Ik vind de verontwaardiging van de burgemeester van Sint-Truiden over dit feestje zeer terecht, ik hoop dat ze even verontwaardigd is over het gebrek aan beroepsethiek bij haar politiekorps. Ik zat thuis in mijn kot en toch werd hierdoor overal gesuggereerd dat ik daar aanwezig was. Ik dien klacht in!”, lezen we in TV Familie.

Sensatiezucht

Volgens haar gebeurt het vaker dat bekende mensen doorgespeeld worden. “Dit is een probleem dat al veel langer speelt. De politie lijkt zich daar niet altijd druk om te maken, maar er bestaat wel zoiets als een recht op privacy. En soms lekken ze, vaak zonder nadenken of uit sensatiezucht, na een interventie heel snel namen van bekende mensen die al dan niet betrokken zouden zijn. En dat kan niet. Zeker niet wanneer, zoals in dit geval, blijkt dat ik hier niets, maar dan ook níets, mee te maken heb. Want nogmaals: ik was daar niet”, klinkt het.

Beschadiging

Liekens werd dus onterecht meegesleurd in de storm, en dat heeft haar schade berokkend. “En dan die krantenberichten. Dat was niet echt nieuws, hé. Ondertussen wist iedereen dat ik daar niet was. Maar toch verschijnt het één en ander, waardoor de indruk blijft bestaan dat ik iets fout gedaan heb. Wat niet zo is. Dat is pure beschadiging. Vandaar dat ik zeker klacht neerleg bij Comité P. Nu ben ik het, maar volgende keer kan dat iemand anders zijn”, besluit ze. Lees ook: Dochter van Goedele Liekens: “Mama vroeg me of ik snel en veel klaarkom”

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Beroemd worden — 2 reacties

  1. The happy hoeker, maîtresse van Steve Stevaert,later de matras van de VLD,in de volksmond een deftig hoer met weinig inhoud.
    Ik dien klacht in want de politie heeft mijn privé geschonden, hoe durven ze mijn nummer plaat te controleren, echt goe he, en dat zit in het fed.parlement.

  2. “Dat is pure beschadiging” 😉 er zijn politici die al meer dan 40 jaar onterecht beschadigd worden, tsja, zo kan la Liekens zelf eens ondervinden hoe slecht het gesteld is met de politiek in belgië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *