De échte artsen (dokters, doctoressen) hebben het door!

Onze politiekers en regeringen zijn schuldig aan indoctrinatie, bedrog, bedrieglijk toebrengen van massale economische schade, en fascistische massa-manipulatie plus hersenspoeling. Door het bewust opwekken van een zinloze massa-hysterie, in hun voordeel!

De échte smeerlappen zijn eindelijk ontmaskerd! Geen virussen maar politiekers!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De échte artsen (dokters, doctoressen) hebben het door! — 2 reacties

 1. Overal ter wereld komen nu dokters en wetenschappers naar de voorgrond, om de corrupte overheden met de omgekochte MSM te ontmaskeren. Inderdaad, niet het virus is de grote vijand, wel de maffia van de farmaceutische industrie, die grotendeels in handen is van Bill Gates en zijn trawanten. Gates heeft al meermaals openlijk verkondigd in zijn toespraken, dat hij de wereldbevolking wil doen reduceren door middel van vaccins. Heel deze pseudo-pandemie moet hem de mogelijkheid geven, om deze giftige vaccins aan heel de wereldbevolking toe te dienen. Wij moeten dit resoluut tegenhouden: geen verplichte inentingen!!!! En zeker niet aan onze kinderen!!! Het kan niet alleen hun leven kosten, maar hen ook ernstig ziek maken: kanker, hartproblemen, etc…

  • Beste Christina,
   Ik heb ook al een tijdje mijn twijfels over het “nut” van een vaccin.
   In mij familie en vriendenkring valt er tot op heden (gelukkig) nog niemand te betreuren die aan covit 19 overleden is.
   Als ik zo eens rond hoor bij de buren blijkt dat ook zo te zijn, dat ze niet onmiddellijk iemand kennen die aan covit 19 overleden is.
   Natuurlijk als het van imam Geens afhangt gaan ze ons verplichten.
   Het doet me denken aan de vaccinaties die ik kreeg bij de aanvang van mijn legerdienst in 1975 in de kazerne in Turnhout.
   We stonden allemaal in een lange rij aan te schuiven, eentje ontsmette je arm, de volgende gaf je met een drukpistool de nodige dosis smeerlapperij waar we 2 dagen ziek van waren.
   déjà veu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *