Obese Maggie liegt 10 x meer dan ze dik is !

BEWIJS: regering vernietigde 57,5 miljoen prima mondmaskers om plaats te maken voor asielzoekers Hans De GrootComments

Als het de leugenachtigheid van Belgische ministers betreft is het moeilijk om niet in overdrijving te vervallen. Vandaar dat wij de alledaagse praktijk van de hoernalisten in de leugenpers voor een keer ook toepassen omdat het toepasselijk is. Minister (van volksgezondheid!) Maggie De Block slaagde er in een strategische voorraad van mondmaskers te laten vernietigen. Een dikker en groter bewijs van totale onbekwaamheid is niet in te denken!

Epidemieën vormen al langer een dodelijke bedreiging, en dat mondmaskers daarbij héél belangrijk zijn weet iedereen – behalve communistische nepvirologen.  Dus werd ook in België al in 2009 een grote voorraad mondmaskers aangelegd: in de legerkazerne “Belgrade” in Namen werden maar liefst 57,5 miljoen chirurgische maskers opgeslagen.

Van 2015 tot 2018 werden die mondmaskers, in een daad van criminele nalatigheid, door de Belgische regering vernietigd.  Waarom?  ‘Ze waren in slechte staat’, loog minister De Block (Open VLD) in het parlement.  Maar nu is daar het BEWIJS:  een foto van de stock voor de vernietiging.  Ze lagen droog en goed ingepakt opgeslagen in een stevige, droge hangar. De mondmaskers waren verpakt in kartonnen dozen en daarna nogmaals in plastiek. Ze waren gestapeld op houten paletten en bewaard in een afgesloten en droog gebouw.  Er was dus geen enkele reden om ze te vernietigen.

Het militaire domein heeft een andere functie gekregen: sinds oktober 2015 is het Rode Kruis begonnen met het huisvesten van asielzoekers in deze gebouwen.  En daarom besliste het ministerie van Volksgezondheid om de resterende mondmaskers tussen 2015 en 2018 allemaal te vernietigen. De conclusie van Kamerlid Filip Dewinter (VB), die de foto’s naar buiten bracht, is dan ook hard: ‘De bewering van De Block, dat de chirurgische maskers vernietigd werden omdat ze in vochtige en ongunstige omstandigheden opgeslagen waren, is een leugen. Dat de mondmaskers uiteindelijk vernietigd werden heeft alles te maken met het feit dat de stock plaats diende te ruimen voor de opvang van asielzoekers.”

De stock chirurgische mondmaskers in Namen, voordat hij op bevel van de regering vernietigd werd.

De loodsen na de vernietiging van de mondmaskers: wel degelijk droog, waterdicht en goed afgesloten.

Dezelfde loods na inrichting door het Rode Kruis voor de opvang van nep-asielzoekers. Voor deze nepasielzoekers moest de bescherming van onze volksgezondheid wijken.

Opnieuw aanwijzingen dat miljoenen mondmaskers moesten wijken voor asielzoekers Geplaatst op 30 april 2020 door E.J. Bron (Door: Pieter Van Berkel)

De Belgische minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) beweerde steeds dat 57,5 miljoen chirurgische mondmaskers vernietigd werden omdat deze zich in een slechte staat bevonden. Uit een verslag dat Filip Dewinter (Vlaams Belang) wist te bemachtigen, blijkt echter het tegendeel. Opnieuw zijn er sterke aanwijzingen dat de maskers vernietigd werden om plaats te maken voor asielzoekers.

Begin april suggereerde adjudant Marc Caekebeke – verantwoordelijk voor de opslag in de kazerne Belgrade in Namen – dat miljoenen chirurgische mondmaskers ten onrechte vernietigd werden om plaats te maken voor asielzoekers. Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) beweerde echter steeds dat de bewuste maskers zich in slechte staat bevonden en dus vernietigd moesten worden. Op andere momenten weigerde ze op parlementaire vragen over de kwestie in te gaan.

h/t Lieve