Reacties

De waarheid — 5 reacties

 1. Zoals deze dame/arts terecht stelt “ik moet patiënten zien en voelen.
  Geer consultatie via internet.”
  Als voorbeeld dit verhaal.
  Mijn echtgenote had een rugoperatie fixatie S1-L5-L4.
  Ze heeft daar een spastische voet aan overgehouden en loop nu voor de rest van haar leven met een aangepaste voetheffer.
  Voor ze dat voorgeschreven kreeg hebben wij verschillende specialisten afgelopen.
  De neurologe had haar zelfs een heel deel onderzoeken en scans laten ondergaan en kwam met de volgende oplossing: u moet naar een suggestieve psycholoog. Op de vraag naar wie ze ons kon doorverwijzen bleef ze het antwoord schuldig, omdat ze zelf zo niemand kende.
  Zoals gezegd was de oplossing uiteindelijk een voetheffer.
  Na 2 jaar met dat spel lopen was mijn echtgenote het moe en zijn we via via bij een orthopedische chirurg terecht gekomen.
  Wat mij onmiddellijk opviel was, dat zij (buiten de neurochirurg) de enige van heel het leger artsen dat we gezien hadden, de enige was die mijn echtgenote fysiek onderzocht heeft.
  Een operatie is uiteindelijk niet door gegaan. De voetheffer bleef.
  Maar 2 specialisten die mijn echtgenote fysiek onderzocht hebben.

  • Walter, een suggestieve psycholoog bestaat niet! Wel kan een psycholoog suggestietherapie toepassen.De raadplegingen worden meestal niet terugbetaald. En er zijn alleen maar slaagkansen als je je kritiekloos openstelt voor allerlei vragen, adviezen en suggesties.

   • Lieve,
    Bedankt voor je toelichting. Maar daar waren we ondertussen zelf al achter gekomen. Vrij snel zelfs.

 2. Respect voor deze dame. De angst moet dringend van kamp veranderen.
  Mensen worden onnodig bang gemaakt, dokter J.H. was de eerste om dit in Vlaanderen de verkondigen, de gevolgen kennen we ondertussen.

 3. Dit bevestigt voor zover nog nodig de stelling van Jean-Jacques Crèvecoeur. De gevaarlijkheid van het virus wordt bewust fel opgefokt, het bestaan van werkende geneesmiddelen wordt ontkend en afgebroken, o.m. via nepstudies, want er moet wereldwijd (verplicht) gevaccineerd worden, en wie dit bestrijdt, wordt door de “intellectuelen” van Facebook geblokkeerd of weggezet als fake news. Ze weten het zelfs beter dan wereldwijd gerenommeerde artsen op dat gebied. Onvoorstelbaar schaamteloos.

  Kassa, kassa voor de machtige pharma industrie en hun banden met de (corrupte) politiek. Daar is het hem duidelijk om te doen. De meest gekke maatregelen worden opgelegd door politieke overheden, die zich daarvoor uiteraard verschuilen achter de vakidioten uit de virologie, zoals ranzige Marc en tutti quanti hier bij ons, absurde regeltjes aanvaard door het overgrote deel van de panikerende bevolking.

  Ze worden daarbij geholpen door de mensen uit de corrupte media, het hoofdzakelijk links-liberale zootje dat zich ook nog eens journalist durft noemen, maar slaafs aan de leiband loopt van hun broodheren in de politiek en daarbuiten, zoals Bill Gates b.v. Media die dus even bewust hand- en spandiensten verlenen aan hun opdrachtgevers/broodheren om de bevolking in de paniekmodus te zetten en te doen blijven.

  Dat het virus bestaat, kan niet ontkend. Dat het niet te onderschatten is, evenmin. Maar het is beheersbaar en in de meeste gevallen geneesbaar. In de praktijk niet erger dus dan de gewone griep.

  Wie er ook van kan meespreken is de Nederlandse dokter Rob Elena, wiens verhaal om zo te zeggen gelijklopend is met dat van dokter Lozano. Ook hij mocht de hydroxychloroquine, die hij succesvol bij Corona patiënten had toegepast, plotseling niet meer gebruiken. Zie onderstaande link.

  https://youtu.be/UcoTXBjm2mg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *