Wiens levens doe ertoe?

Who’s lives matter?

Dit heeft niets met gebrek aan kansen te maken, maar met een agenda, een diepliggende haat tegen blanken, hun wraakgedachte voor historische feiten zoals elk volk op aarde er wel kan vertellen maar toch kan overstijgen.
Geen wekenlange dagelijkse verontwaardiging op TV. Geen beeld of vermelding zelfs.

Geen rellen. Geen vandalisme, Geen brandstichtingen en plunderingen, Zelfs geen enkele vreedzame betoging, want die zou wel met machtsvertoon verboden worden.
De dag dat de ‘anderen’, die ons vervangen, het hier voor ’t zeggen hebben zal het er hier heel anders uitzien, en zal het leven er uit zien als in de landen waar ze vandaan kwamen.
Wie derdewereld importeert, wordt derdewereld.

Ohwee onze kinderen en kleinkinderen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wiens levens doe ertoe? — 4 reacties

  • Vandaag deel ik nog een filmpje op FB van agenten die hun steun aan DT en zijn beleid betuigen. Agenten met verschillende huidskleur
   Niet onbelangrijk zij noemen het een “interventie” en geen protest.
   Wie weet wat een “interventie” in de VS betekend in familiale kring weet dat dit positief bedoeld is om de persoon in kwestie te helpen.
   Na enkele minuten bleek het filmpje weer al verwijderd van mijn tijdlijn.
   Het loopt nu wel werkelijk de spuigaten uit. 🙁 🙁 🙁

 1. Het zijn beesten. Bekijk ook de houding van die zwarte met de blauwe polo. Achterlijkheid…. En een burgeroorlog is inderdaad onafwendbaar, Walter !

 2. Plaats zoiets op FB dan krijg je reacties als “fake, of allemaal de schuld van” de top zakenman die nu aan het hoofd staat, van de grootste staat der wereld.
  Met name D.T.
  En het zal niet beteren, de onafwendbare burgeroorlog waar ik hier (en op andere blogs) al enkele jaren naar refereer komt er aan.
  Om niet te zeggen dat die al bezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *