De leugenpers onderuit gehaald

We zien het Zelfa Madhloum nog niet doen… Goddelijke woordvoerster Amerikaanse President fileert twee gazetten…

30 juni 2020 BV Videospeler

Ze heet Kayleigh McEnany en ze is de woordvoerster van het Witte Huis. Vandaag schoot ze even uit haar slof en zette The New York Times en The Washington Post weergaloos op hun plaats. 

BDSM-liefhebbers als we zijn zouden we er geld voor geven om door Kayleigh McEnany door de mangel gehaald te worden. Probleem is dat ‘tScheldt zich op de schaal van politieke correctheid aan de andere kant van The New York Times en The Washington Post bevindt. De kans dat Kayleigh ‘tScheldt een tik van de zweep geeft is dan ook zeer klein. Maar verspreiders van ‘fake news’ zoals De Morgen, De Standaard en Het Nieuwblad, die zouden door Kayleigh waarschijnlijk zwaar tegen het canvas gekeild worden.

Beste admin., recent aanhanger van BDSM uit bewondering voor Kayleigh McEnany. Ik veroorloof mij even iets toe te voegen aan jouw post :

Trump offers bizarre praise for new White House press secretary ...
image_pdfimage_print
Share

Reacties

De leugenpers onderuit gehaald — 2 reacties

  1. Nee, ik geloof nooit dat jij een BDSM liefhebber bent. Maar ik begrijp na het bekijken van enkele video’s,waarin Kayleigh de pers de mantel uitveegt,waarom je het zou willen worden. Yeah ! She is doing a great job !

  2. Pittige tante, ik zie het in het “apenland” (dixit Marc Eyskens) nog niet onmiddellijk gebeuren.
    Kort en goed, geen gezwets achteraf. Boem, pats, en boenk er op. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *