Het globalistische en corrupte establishment in strijd tegen Donald Trump

cover1.jpg
De samenzwering om Donald Trump ten val te brengen.
Spygate
De machtsgreep van het establishment tegen Donald Trump.

Voor wie zichzelf wil folteren en af en toe naar het nieuws of duidingsprogramma’s van de VRT kijkt weet dat de staatszender gefinancierd met uw en mijn belastinggeld nieuws over president Trump brengt op een zeer negatieve en suggestieve manier. Waarbij alles zowel taalgebruik als visueel nauwkeurig geregisseerd werd om een gevoel van walging bij de kijker op te roepen. Men zegt of schrijft het niet maar de boodschap van de VRT is duidelijk: Kots alstublieft beste mensen, wat een walgelijk iemand deze Donald Trump! Hersenspoeling en indoctrinatie natuurlijk!

Gelukkig zijn er nog objectieve bronnen van informatie waarvan U hierboven er twee ziet, één in het Engels en een ander in het Duits. Het kost wel wat moeite om een van deze boeken te lezen, maar dan ben je tenminste goed en objectief geïnformeerd.

Donald Trump is en wordt bestreden door het establishment en de massamedia als geen enkele andere president in de Amerikaanse geschiedenis voordien. Elk middel is geschikt voor hen: illegale maatregelen, laster, leugens, ongegronde beschuldigingen, beledigingen en persoonlijke aanvallen. De ‘staatsgreep’ tegen Trump krijgt steeds meer obscure kenmerken.

Lees wat de Europese massamedia voor jou verborgen houden. De succesvolle auteur Helmut Roewer, een bekwame en diep gravende expert op het gebied van de politieke situatie in de VS, onderzoekt de aanvallen en pogingen tot staatsgreep in detail. Hij analyseert nauwkeurig officiële bronnen, FBI-bestanden en interne rapporten. Wat hij aan het licht brengt, is fundamenteel in tegenspraak met wat ons dagelijks door de massamedia in Europa wordt voorgeschoteld over Donald Trump.

Ook Svetlana Lokhova, een historica die voordien al ragfijn Joseph Stalin fileerde komt tot dezelfde besluiten. Trump wordt belaagd door het establishment op aansporing van FBI-agenten, de “democratische” partij onder leiding -of is het invloed- van de Clinton foundation, Hillary en Bill Clinton, George Soros en de misdadige moslim en gewezen president Barack Hussein Obama.

Wij wikkelen er geen welriekende doekjes om, dit is smeerlapperij van een ongekend hoog niveau. Spijtig voor de misdadigers maar ze gaan Trump niet stoppen. Hij wordt beslist verkozen voor een tweede ambtstermijn. Gewoon omdat de meeste amerikanen doorhebben en begrijpen dat er met hun voeten gespeeld wordt. Dus Bjorn Soenens, rol uw matten! Uw leugenachtig rijk komt weldra tot een einde.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het globalistische en corrupte establishment in strijd tegen Donald Trump — 2 reacties

 1. Wij kijken al lang geen VRT of VTM meer als het om nieuws gaat.
  Enkel voor wielerwedstrijden komt VRT nog op, en dan moet je er de degoutante Michel Wuyts nog bij nemen.
  VTM is uitzonderlijk deze week (in uitgesteld relais) nog eens opgekomen voor “Tura 80”. Een “show” de naam niet waardig.
  Wat de negatieve berichtgeving van Trump betreft: zelfs familieleden negeren mij al enige tijd, vanwege mijn sympathie voor de beste president (na Reagan) van de VS.
  Je moet niet vragen, als mensen al 43 jaar hun voeten regelmatig onder jou goed gevulde tafel schuiven, en je dan zo gaan behandelen. 🙁
  Het sterkt mij in mijn overtuiging dat Trump goed bezig is. En ik mijn mening voor niets of niemand ga herzien. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *