Artsen voor Opklaring

Zet de ondertiteling op automatisch vertalen Nederlands en bekijk tot op het einde dit 17 minuten en 26 seconden durend filmpje dat de kleppen van de indoctrinatie en propaganda voor uw ogen zullen wegrukken. Zie ook hier

Zo horen jullie het ook eens van de woordvoerders van ongeveer 4.700 artsen en echte wetenschappers. Covid-19 is puur bedrog opgezet en geënsceneerd door politiekers. En nee ik hecht geen geloof aan complottheorieën, alleen aan de feiten die ik chronologisch registreer sinds eind februari toen mij louter toevallig duidelijk werd wat voor enorm bedrog er op stapel gezet werd. Sindsdien is mijn verbazing en woede steeds groter geworden op basis van objectieve vastgestelde feiten.

Wij burgers hebben de kracht om ons tegen deze massale manipulatie en indoctrinatie van overheidswege en roof van onze grondrechten te verzetten. Wij zijn inderdaad niet de laboratoriumratten van Mütti Merkel. Integendeel!

Wij zijn niet alleen:

Dit is het laatste filmpje van de vrijheidsstrijder Robert Jensen dat we op Nageltjes plaatsen. We raden U dringend aan om https://jensen.nl/ bij uw favorieten te plaatsen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Artsen voor Opklaring — 3 reacties

 1. @Walter
  Hetgeen zich afspeelt met het ‘eb&vloed tuig jongeren dat is toch georkestreerd om nog meer angst aan te wakkeren, hilarisch was de analyse van het Staatszender vrouwtje Fatima over Eb&vloed, geen woord over de roversbendes uit Brusselse oord van verderf nochtans gekend bij de ordediensten., hetzelfde bij de neergeschoten man Bass uit Nederland, ook daar zijn de gekende bendes horloges diefstallen reeds een aantal jaren gekend, maar dader is spoorloos en bij de vorige incidenten werden de daders vrijgesproken; dit is geen toeval meer.
  Als Corona echt zo dramatisch is zoals men het voorstelt zou de eerste verreisde een verbod op illegalen moeten zijn, maar dat doet men niet, men sluit de eigen bevolking op om ziekelijke tbc-schurft en crimineel illegaal spul Europa binnen te loodsen, exact hetzelfde met de Marocs, waar deze regering een vliegtuig had klaarstaan om repatriëring (offerfeest) waar familie mee kon reizen. De logica is dan ver zoek inzake het dodelijke virus.
  Men tart de Vlaamse bevolking, vanuit de federale regering, doelbewust, Wallonië is rijk aan overvloedig toerisme, terwijl de Provincie Antwerpen volledig in lok moet gaan, en daarboven op geconfronteerd wordt met criminelen toeristen bendes uit Brussel, die elke VL recreatie van Zee tot Plas een oorlogszone maken.
  De vraag die ik me steeds weer stel bij de tal van incidentjes tuig volk, steeds zijn ze gewapend, mes -manchet-boksbeugels-revolvers – en een rugzak vol drugs, waar blijft die controle, waar halen ze dat, .een gok de gesubsidieerde moskee?
  Nog eentje, Gaya dient klacht om het mixen van een levende muis, (studenten-doop*) maar Gaya had geen protest bij het toelaten van thuis slachten schapen, “in de badkamer”. Ook hier weer een contra -dixit corona, de A wijken lagen vol met slachtafval,.
  *Kathy Berkx, de Gouverneur, Bilderberg-Tropisch instituut-en een zoon die lid was de betreffende doop studentenclub, een Gouverneur die meer beslissing- recht heeft dan de Gees-en de burgemeester van A. Nooit gezien.

  • Beste Gina,

   Mij moet u uiteraard niet overtuigen, wij “kennen” elkaar al van bij wijlen Ray, met zijn uitmuntende Angeltjes.
   Met wat u hier schrijft kan ik het 100 % eens zijn.

 2. Beste Jefferson,
  Ik zal een open deur intrappen door te schrijven dat dokter Jeff Hoeyberghs dit reeds zei aan het begin van de eerste “golf”.
  Het is dan ook niet verwonderlijk dat zijn filmpje binnen de kortste keren van alle sociale media werd verwijderd.
  Ook Nageltjes was er als een van de eerste bij om de wereld duidelijk te maken dat heel het covid 19 (hoeveel gaan er nog volgen?) een hoax was.
  Dagelijks krijgen we via de MSM, een media geile communist (Van Ranst) die de bevolking komt voorliegen en bang maken. Als hij om de ene of andere reden (die mij trouwens geen bal kan schelen) niet op de MSM losgelaten wordt krijgen we Van Gucht, met dezelfde bangmakerij. Ook de laats vernoemde past mee in het politieke plaatje wat zich nu afspeelt.
  Er is maar 1 manier om dit “virus” te laten verdwijnen, en dat is: deze bende smeerlappen uit de MSM en ander media te houden. Wereldwijd.
  Politici nemen hier geen beslissingen meer, maar laten “virologen” dit voor hen doen.
  Dat wij in heel het (covid 19) verhaal PvdA nog niet gehoord hebben mag dan ook niet verwonderen. Hun oppergod Van Ranst heeft de touwtjes stevig in handen. Geen enkele van de “regerende politici” die hem maar 1 strobreed in de weg durft te leggen.
  Ik vraag me af welke politieke partij het lef heeft om dit ballonetje te doorprikken? En ja, ik bedoel een oppositie partij.
  Gespuis gaat aan de kust terroriserend te werk, de brave burger wordt gestraft met huisarrest. Treinen rijden in verminderde capaciteit naar de kust. Maar niemand durft dat te zeggen, zelfs de NMBS niet.
  Ik moet u, Jefferson niet overtuigen, en u mij niet. We zitten op dezelfde lijn. Maar als er niet snel een einde komt aan heel deze hoax zullen de gevolgen niet meer te overzien zijn, en dan spreek ik niet enkel over het economische aspect.
  Echtscheidingen, zelfmoorden, andere psychische problemen… (vul verder aan).
  Urbanus zong het al “De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen rondom mij. Helemaal om zeep, en het laatste oordeel kan niet ver meer zijn.”
  Ik heb een “vaag vermoeden” dat het laatste oordeel wel eens wereldoorlog 3 zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *